Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Lehet a gyári csomag nem támogatja a muti kórt."
Eddigi Ubuntukba és Fedorákba támogatta,most direkt szívatnak a fejlesztők vagy mi?"Szerintem ez inkább a lejátszó program sara. Miket használsz?"
VLC,xine,mplayer,totem.
Biztos nem a lejátszó program,mert a VLC 0.9.9-es verziója (Ubuntu 9.10-ben 1.0.2 van) meg használt több magot Ubuntu 8.04-en.Sweet Lou 6: akkor neked is csak egy magon megy,ugyanis a másik magon az a 20-30% az Xorg server miatt van és nekem is váltakozik a két mag között,de az csak amiatt,hogy egyszer az egyik másszor a másik magnak adja a feladatot az ütemező. Egyenlőnek kell lennie a %-oknak nagyjából,nekem régen egyenlőek voltak amikor ment rendesen...
Ezzel meg tudnátok nézni? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Eredeti játékok OFF topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest