Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Lehet a gyári csomag nem támogatja a muti kórt."
Eddigi Ubuntukba és Fedorákba támogatta,most direkt szívatnak a fejlesztők vagy mi?"Szerintem ez inkább a lejátszó program sara. Miket használsz?"
VLC,xine,mplayer,totem.
Biztos nem a lejátszó program,mert a VLC 0.9.9-es verziója (Ubuntu 9.10-ben 1.0.2 van) meg használt több magot Ubuntu 8.04-en.Sweet Lou 6: akkor neked is csak egy magon megy,ugyanis a másik magon az a 20-30% az Xorg server miatt van és nekem is váltakozik a két mag között,de az csak amiatt,hogy egyszer az egyik másszor a másik magnak adja a feladatot az ütemező. Egyenlőnek kell lennie a %-oknak nagyjából,nekem régen egyenlőek voltak amikor ment rendesen...
Ezzel meg tudnátok nézni? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GTA V
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- Opel topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Apple iPad mini 6 A15 (2021) 64GB karcmentes - 100%-os akku
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest