- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yerix
tag
Segítséget szeretnék kérni Manjaro linux bootmenü visszaállításában.
A gépre installáltam ubuntut, majd mellé win10-et és végül a majnarot. Így a manjaro bootmenüje jött be minden boot-olás után.
Nemrég kivettem a gépből az SSD-t és egy másikat használtam pár napig. Majd vissza tettem a sajátomat. De akkor már a uefi nem látta a manjaro-t, csak az ubi-t és win10-et.
Nem tudom mi változhatott meg. Ubi-ból látom, hogy ott a látszólag sértetlen majnaro, de a bootmenü mégsem jön fel bootoláskor.
Kérlek segítsetek, hogy hogyan tudom megoldani, hogy újra legyen manjaro boot menü.
Illetve, ha túl amatőr a kérdés és nem ide tartozik, hanem a linux kezdők topikba, akkor jelezzetek és átrakom oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Disney+
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ashes of the Singularity 2 - Mozgásban a folytatás, jött egy demó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest