Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yerix
tag
Segítséget szeretnék kérni Manjaro linux bootmenü visszaállításában.
A gépre installáltam ubuntut, majd mellé win10-et és végül a majnarot. Így a manjaro bootmenüje jött be minden boot-olás után.
Nemrég kivettem a gépből az SSD-t és egy másikat használtam pár napig. Majd vissza tettem a sajátomat. De akkor már a uefi nem látta a manjaro-t, csak az ubi-t és win10-et.
Nem tudom mi változhatott meg. Ubi-ból látom, hogy ott a látszólag sértetlen majnaro, de a bootmenü mégsem jön fel bootoláskor.
Kérlek segítsetek, hogy hogyan tudom megoldani, hogy újra legyen manjaro boot menü.
Illetve, ha túl amatőr a kérdés és nem ide tartozik, hanem a linux kezdők topikba, akkor jelezzetek és átrakom oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest