- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Van egy problémám, ami ugyan csak félig Linuxos, de hátha találkozott már valaki ilyennel.
Szóval adott egy Dell T1500 PC, ezen Windows 10 fut (céges gép). A selejraktárból összekukáztam magamnak egy Core2 Quad-os gépet, erre Linuxot tettem, mondván, sok feladat van, amit Linuxon sokkal jobban szeretek csinálni, és ezekhez elég ez a kis gépecske is.
Vásároltam egy Aten CS22U KVM switchet, hogy egy gombnyomással tudjak váltani a két gép között.
Alapvetően jól működik, egy darabig legalábbis. De ha kétszer-háromszor váltok a gépek között, akkor a Windows-ows Dell gép megmakacsolja magát, és nem hajlandó működni sem az egér, sem a billentyűzet.
Ha kihúzom és visszadugom az egeret/billentyűzetet a switchből vagy a switchet a gépből, akkor a Windows jelzi a szokásos hanggal. Ha a gépben másik portba dugom a switchet, akkor kiírja a szokásos "... optical mouse telepítése...", stb. szöveget. Szóval látszólag minden teljesen oké, de az egér meg sem mozdul, illetve a billentyűzet sem reagál semmire (még csak a num lock sem világit). Illetve de, a multémédia billentyűk (némítás, stb.) működnek, semmi más. Az egyetlen megoldás, hogy ki-be kapcsolom a gépet.
Néztem a BIOS-t, ott nincs semmilyen releváns beállítás. Kikapcsoltam a Windowsban az USB energiakezelését, de az sem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Jövedelem
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Mafia: The Old Country teszt
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest