- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Lenne itt egy dolog, ami nem probléma, csak nem értem. Néhány disztrómon, gépemen a feh úgy működik, hogy mikor háttérképet állítok vele, a háttérkép megjelenítése után tovább fut a feh process, látszik a folyamatok listájában. A mostani Arch + dwm-es telepítésemnél viszont azt tapasztaltam, hogy indul a feh, kiteszi a háttérképet, de aztán kilép, nem fut tovább, persze a háttérkép az mégis kint marad. Persze, ez egy jó dolog, tetszik, csak nem értem, hogy egyik rendszeren (pl. Artix Linux + Openbox) futva marad, a másikon meg nem. Ez mitől függ? Nem sikerül megfejtenem, egyfajta rejtély.
Ráadásul az sem gond, ahogy indítom, mert mindig & jel van utána, tehát elvileg az indítóscript nem várja be, míg bezáródik. Amire még tippelek, hogy jelenleg az ~/.xinitrc-ből fut, míg Artixon az Openbox ~/.config/openbox/autostart moduljából indítja, ez lenne az oka? Nyilván, a dwm-nek nincs autostartja, így tesztelni nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Viccrovat
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest