- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Klaus Duran: 2025 dude
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
vgyuri #17067 üzenetére
.mkv. A többi filmem is .mkv és azokat lejátsza szépen. Nevezzük nevén a gyereket. A feláldozhatók 2 cimű 7.2 gb-os filmet, ha átmásolom, nem látszódik a vinyón. Viszont a dokik 7-9 szériát is tegnap másoltám át a vinyóra és az ott van, le lehet játszani.
sonar: de kezeli, mert a többi filmem is ugyanez a formátum, de azok még korábban windows alatt lettek átmásolva. A FAT különben sem lenne jó, mert 4 gb fölött nem kezeli a fájlokat.
Még arra is gondoltam, hogy ha másolom, vagy áthelyezem, akkor másként kezeli a rendszer, ugyanis ha nem tévedek winnél, ha áthelyezem, akkor az eredeti jogok mardnak, ha másolom, akkor az új célmappa joagi lépnek érvénybe. De múltkor úgy jártam, hogy áthelyeztem az aznapi F-1 futamot, mert nem láttam és eltünt. Akkor még azt hittem, hogy valami hibát csináltam, de nem, mert tegnap is ez volt a helyzet.
Tulajdonos, jogok, mind ugyanaz, mégsem olvassa be
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest