Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Van egy olyan problémám, hogy létrehoztam egy titkosított eszközt Truecrypttel, eddig semmi gond, de felcsatolás után csak a root látja, viszont képtelen vagyok a jogosultságok módosítására, a rootnak sem engedi se a tulajdonosváltást, se az olvasás/írás beállítását mások számára. Magyarul nem felhasználóként akarom futtatni a Truecryptet, hanem csak módosítani akarom a már felcsatolt titkosított eszköz tulajdonosát, hogy normál felhasználóként kezelhessem teljes jogosultsággal, elérjem Nautilusból, tudjak írni rá, stb.
Egyszer már megoldottam ezt a problémát fájlokra, de fogalmam sincs hogy (azt hiszem ott magának a fájlnak a tulajdonosát kellett módosítani, de teljes háttértárnál ugye ezt nem lehet), most viszont egyszerűen nem találok semmi használhatót, a Google mindent kidob, csak pont az erre jó megoldást nem.Valakinek tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest