Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Hajrá hajrá! Szerencsére (illetve a játék szempontjából sajnos) nekem a nyaram nagyon pörög, kb nem is vagyok otthon, úgyhogy egyenlőre nem nagyon fogok tudni becsatlakozni, de alkalom adtán én is szivesen jövök majd! Imádom a nyarat, de már látom hogy jó lesz az őszi-téli szezon is, van egy olyan érzésem hogy ez a kötetlen funrace sorozat (remélem télen is toljuk majd a versenyeket) még jobb is lesz mint a PH WTCC a sok kötöttséggel és szabállyal!
Jó gurulást nektek pénteken!!!
-
Zahi
aktív tag
válasz
SamuraiKenji #197 üzenetére
Én az időpontot. a 16-19 közötti tartományt adtam meg kiindulásnak,mert vannak páran,akik 21 óra után már mást csinálnának,nem a kormánnyal akarnak zörögni...Ha figyelembe vesszük a futamok idő tartamát, az nem 20 perc lesz..Akár sprint jellegű,akár hosszú távú, biztos lesz 2 óra...21 órai kezdéssel végeznénk 23 órára.
Míg ha 19-kor kezdünk legkésőbb, akkor 21 órától szabad a péntek este.Én ezért javasoltam ezt az idő vallumot
Sajnálnám, ha egyedül TE maradnál ki belőle..
Arról nem is beszélve, hogy péntek este 21 órára sztem az emberek 80 %-a,(akár suli,akár meló miatt)totál fáradt lesz...Én legalább is eddig úgy voltam vele,hogy pénteken legkésőbb 22-kor már ágyban voltam, max az asszonyra jut "energie",másra már nem
Hétköznap meg a szerdai lenne viszonylag tűrhető, ez is olyan forma elgondolás szerint, hogy akkor még van az embereknek ingerenciájuk mindenhez, elvégre ahogy a dal is mondja:"..szerda az jó nap, majd dógozok hónap.." Na már most ugye, mivel ez meg hétköznap, megint késő a 21 óra..(reggel kelni kell, etc..).Szal, nem hasra ütöttem az időpontokat tekintve, elhiheted
Filóztam rajta egy picit..
más: Pályák a felsorolt sorrendben lesznek, talán a 2 német futamot lehetne megcserélni, mer ta Nürnburgring van közelebb Magny-Cours-hoz, ezt felcseréltem véletlen
(ha az "utazás"-ra is figyelnénk, csak akkor érvényes
)
Verseny
Estoril, Portugália, péntek 18 óra (valakinek nem, jó szóljon!!): Practice: .......30 perc
: Qualification:. 25 perc
: Race:........... 2X 12 körElőre láthatólag így kéne, de teszteljük majd a hosszabbat is box kiállással.
Sprint futam annyiból jobb, hogy van második esély...
A Hosszabb táv (min 25 kör) meg izgalmasabb a kerékcserék miatt...Majd elválikJöhetnek a jelentkezések, bár nem tom,hova kéne írni..? Lehetőleg ne válasszuk 4-en ugyanazt a kocsit-sofőrt
Enyém a német kupából az ezüst színű 8-as rajtszámú!!!
Észrevételek, javaslatok még jöhetnek..
-
Allbundy
tag
válasz
SamuraiKenji #195 üzenetére
Nem baj, mi majd gyakorlunk 16-tól, és mire jössz, lesz egy kis előnyünk. Így jó?
Tudod, oroszlán és a bot esete.. -
zodo
nagyúr
válasz
zolee5016 #188 üzenetére
Patch nem kell hozzá, elegendő a mod: True2Life Racing Porsche Mobil1 SuperCup 2007
-
zolee5016
őstag
Ez az a supercup???
True2Life Racing PMSC 2007 Patch -
Allbundy
tag
Nem kell, Mastersen nem használtuk. Azt hiszem elsősorban kameraállásokat módosítja, az nekünk mindegy, állítólag javítja az üzemanyag fogyasztást(így se jó
), ai javítás (szintén nem kell nekünk), a töltö képernyő pedig irreleváns. Amelyiket akarjátok, nálam mindkettő bent van, átrakom amelyik kell. letöltés, ha kell
Az a helyzet, hogy Yaka valszeg így is-úgy is agyonvág
Tehát azt viccnek szántam elsősorban, de ha be lehet állítani szerveren automatikus súlyozást, akkor mehet.
A kezdést pedig szerintem tág határok között tudjuk módosítani, végül is buli akar lenni. Akár a napot is áttehetjük, ha mindenkinek megfelel. Kivéve ha jó sokan lennénk, akkor kell a fix időpont (bárcsak..)
Ott vagyunk már!?
-
zodo
nagyúr
Oh de zsír.
Körszám ok, tipp: 12
Napokkal nincs baj csak a 16 órás kezdéssel kb. akkor nyitóm a bejárati ajtót.
Szóval 17 órától szimpibb lenne.
Pontrendszer ahogy a többség szeretné nekem mindegy de persze törekedjünk az egyszerűségre.
Bünti súlyok, beállítási limit végett talán nem is lesz szükség de ha már tudjátok hogy Yaka agyonvág mindenkit akkor menjen.Slovakia GP -hez a másik topikban mintha lett volna valami frissítés ami nincs meg de az kell egyáltalán?
-
Allbundy
tag
Szuper!
Én annyit tennék hozzá, hogy ha már sprint jelleg lett (kötelező box nélkül), akkor igény esetén kettő versenyt is le lehet nyomni egyszerre. A pályákat gondolom mindenki ismeri (ha nem akkor tessék gyorsan bemagolni), az autót pedig a korlátozott beállítási lehetőségek miatt csak egyszer kell megismerni, és fejben-lábban ráállni.
Persze csak ötlet, és szerintem ha valakinek még pálya ötlete van, vagy éppen ellenérzése, nyugodtan mondja csak.
Estoril és Oscher is dobál egy-egy részen, de ennyi belefér.Pont rendszernek jó a játékban lévő régi típus, nem?
Egy vagy két versenyes formára gondoltál?
Ott vagyunk már!?
mod.: Súlyozásra gondoltál? Már csak hogy tudjam előre Yaka mennyivel indul első futamon?
-
Zahi
aktív tag
Na srácok...
Összedobtam Super Cup-ra pálya kiírást. Első neki futásra, amolyan próba szezonnak 9 pályát próbáltam ki, első sorban olyanokat, ami elég élvezetes vonal vezetésű, elég hosszú, és viszonylag sima.
(Ez a futómű miatt kell, mert elég gyér az állítási lehetőség a Porsche-n, nem jó, ha dobálja az út
)
Első próba szezon:
1 Estoril
2.Valencia 07
3.Magny-Cours
4.Oschersleben
5.Nürnburgring
6.Brno
7.Slovakia -Ring GP
8.Hungaroring
9.Imola(Térképen elméletileg egy U alak Európában
Legalább is hasonlít..)
Futam hossz: 10-12 kör
Kezdés:: szerda,vagy péntek 16-19 óra között.Ez azért lenne jó, hogy az este legyen szabad mindenkinek!!!
(egyéb tevékenységekre, mint:kutya, macska, asszony, gyerek, Rém Rendes család, meg egyéb fontos dolgok)
Mehetne első szezon minden hétenKezdhetnénk akár most is, de mivel ma már kedd van, a verseny csak péntekre lenne jó mindenkinek sztem..Holnaptól várható teszt szerver minden nap. Habár lehet, még ma is csinálok, ha benne vagytok..
De csak olyan 5-6 köról sztem, addig dolgom van. Ha megfelel mindenkinek ebben a felállásban, akkor már csak a pont rendszert kéne megbeszélni. JAvasolnék minél egyszerűbbet, amolyan F1 mintára..De ha van ötlet, ami jobb, kérem megosztani!!
Ha valamiről elfeledkeztem, szóljatok!
-
Allbundy
tag
válasz
SamuraiKenji #175 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy ha menüben kikapcsolod a "valós üléspozíció" nevű nemtomit, akkor annyira előre lehet állítani, hogy szinte meg lehet nyalni a szélvédőt
Ekkor egy cockpit és hood közötti átmeneti nézet jön létre, ki kell próbálni hátha jó. (nekem mondjuk nagyon furcsa, de ez egyéni szoc. problem.)
-
zolee5016
őstag
na megvan minden beállitás
mentem is 1 menetet online....háááát -
SamuraiKenji
aktív tag
Szerintem Szabi is tisztában ezekkel a hiányosságokkal, meggyőzni meg könnyen nem fogod szerintem
Inkább menj pár kört Porto-ba vagy Interlagoson hasznosabban töltöd az időd
Valamennyire be lehet állítani nem a legtökéletesebb az a nézet az biztos de ezt átbeszéltük, hogy részben orvosolható menüből ill monitorokkal ..de ez csak egy játék, nem a valóság a többi meg csak megszokás kérdése....Az hogy Mastersen kötelező belső nézet van , meg nem korlátoz semmilyen jogodban, mert ez elég egyszerű elolvasod a ligaszabályzatot, amibe benne van, amit vagy elfogadsz vagy nem...ha igen akkor versenyzel ott.
Másik része, hogy van még pár jobb nevű liga ahol nincs korlátozva a nézet, így van alternatívai is kinek mi tetszik és lefedi az igényeit oda megy -
neilszab
őstag
Szia, szerintem egyáltalán nem cél, hogy meggyőzzük egymást, mivel tény, hogy egyik nézet sem tökéletes és az is tény, hogy 1 db monitorral egyik nézetből sem fogsz érdemben kilátni oldalra, ha középen ülsz, ha lökhárítón, ha a vezetőülésben, akkor sem.
Viszont amíg szerver oldalon sincs megoldva, hogy korlátozzuk a különböző nézeteket (jelenleg két opció van: vagy bármelyik, vagy csak cockpit) addig eleve az egész téma mélységeibe belemenni is értelmetlen.
Mindenesetre akinek a versenyzés az első és az hogy egy komoly mezőnyben megmérettesse magát hús-vér ellenfelekkel szemben, annak azt gondolom nem a nézet lesz az első és legfontosabb szempont, hiszen ez csak megszokás kérdése, semmi más.
-
Zahi
aktív tag
válasz
neilszab #171 üzenetére
Segítségeket Mi sem használunk, legalább is akit itt ismerek, senki nem használ, max kuplungot..
"de az elérhető variációk közül, még mindig ez áll a legközelebb a valósághoz."
Ha már belső nézet, akkor legalább azt kéne választani, amin teljes szélvédőt látsz..De hát az nem "valóságos" mert nem a vezető ülésben ülünk..Gondolom ezen van a hangsúly.
Erről inkább ne vitázzunk, mert legalább olyan nehéz lenne Téged meggyőzni az Én igazamról, mint arrébb tolni a holdat sz.tem
(a belinkelt képen látszik: fele szélvédő hiányzik, tehát..
)
Majd lesz picit több időm, lerajzolom neked, miről beszélek, bár sztem felesleges, max belátod az igazam változni nem fog a dolog!
1 Fecske nem csinál nyarat... -
neilszab
őstag
Szia, erre nagyon egyszerű a válasz, ha kiveszem a pipát a kötelező cockpit nézet mezőből a szerveren, akkor azzal bármilyen nézet engedélyezve lesz, még a külső is!
A másik indok, hogy nálunk a "Get Real" elv az első, azaz segítségek nélkül a lehető legvalóságosabb körülmények között megyünk és a természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a cockpit nézet sem tökéletes megoldás, de az elérhető variációk közül, még mindig ez áll a legközelebb a valósághoz.
Egyébként tapasztalat, hogy tökéletesen megszokható, persze az első pár óra/nap gyötrelem, de csak egyszer kell rá fejben átállni, utána nincs gond. Sok múlik a jó beállításokon is, én például így megyek:
Cockpit nézet real beállítássalSzóval a lényeg az, - és kérlek félre ne érts -, hogy nem győzködni szeretnélek, csak jelezni, hogy reális okok és nem pedig egy az emberiség ellen indított szívató és antitolerancia hadjárat húzódik a háttérben
-
Zahi
aktív tag
válasz
neilszab #168 üzenetére
!!Köszi az infót, biztos telt ház lesz megint
Én sajna, ki kell hogy hagyjam...Már megint!!
Nálatok kötött nézet van, ráadásul pont a legrosszabb! Bocs, de nekem az nem fexik..Pár post-al visszább Yakával már taglaltuk, elmagyaráztam miért..?
(Nem értem egyébként, miért kell ráerőszakolni valakire azt, amit nem szeret?? Lehet, hogy xar a spenót, de megeszed,mert nem kapsz sütit..Nagyjából...)
De biztos sok ember van, akinek bejön, azok fognak menni innen is. Csak szurkolni tudok, hogy jó versenyetek legyen..
-
neilszab
őstag
Sziasztok!
Ezen a héten indul a GTR-Masters nyílt nyári bajnoksága a Touring Car SummerCup 2013
Tavaly a rendezvény nagyon sikeres volt, több mint 70 résztvevővel, így remélem idén is hasonlóan alakul a létszám, ennek érdekebében igyekeztünk egy nagyon izgalmas, élvezetes versenynaptárat összeállítani! Az első pálya is már önmagáért beszél, a mindig kiváló minőségen dolgozó Virtua LM csapat munkája: Mid-Ohio
Szívesen látunk mindenkit a rajtrácson, részletek a fenti linken!
-
Allbundy
tag
válasz
zolee5016 #162 üzenetére
Én is azt hittem régebben, hogy lehet offline is gyakorolni..
Nos lehet is, de csak gyorskört, a pálya és az autó megismerésével. Pont ami szerinted problémát okozna, -azaz a társakkal együtt közlekedés- na azt nem lehet gyakorolni ai. ellen, csak online. Azt is hozzáteszem, hogy a kihívás is nagyobb, az élvezet mellett.Wtcc-ből szerintem alap autót válassz elsőre, olyat amelyik minden változatban meg van. BMW, Alfa, Honda, Seat leon(benzines), ezek vannak mindben.
Pályák közül alap dolgokat érdemes összeszedni, pld Hungaroring_11, Salzburgring, Slovakia, A1_Ring, MidOhio, Hockenheim, Misano, Most, Mugello, Oulton park, PaulRicard, Spa, Zolder.
Meg persze lehetne még sorolni, de ezek sokat vannak használva, és persze alap is például egy Hungaroring. -
zodo
nagyúr
Mire gyúrjak?
Wtcc akkor melyik mod, valami egyéb infó (pl kocsiválasztás) ?
Porsche Super Cup vagy más egyéb mod ?Pályák ?
Add on pályám még nincs, jól jönne egy lista hogy miket szedjek össze.
-
zolee5016
őstag
válasz
Allbundy #161 üzenetére
Online nincs ilyen gond, tessék jönni versenyezni vagy gyakorolni többesben.
igen igazából ennyi......na de szokni azért kell a verdát egy kicsit......A Cruise azért másabb mint a Lecsó...és eddig csak Lecsóm volt (lecsó=lacetti) Nem akarok én feltartani senkit..és egy ilyen autó is lehet kamionnyi széles,ha még avatatlan kezekben van.........
-
zolee5016
őstag
A time attack,vagy practice -on még a lemezes verzióval nyomtam...tényleg uncsi,de ha most is elkalandozok egy másik autóra(most van választék
) akkor élek is ezekkel....
De jobban szeretek versenyeket menni,és akkor jönne jól, a kvalirövidités....
T gomb a memóba.....
Debilon
én mindig éccakás vagyok melóba....ha szabados vagyok akkor elintézem a dolgaim délután,este játék multiba....de 23h körül már kihal a magyarság 90%-a szerverekről(normális ember akkor már alszik,nem mint én.)..Na akkor jöhet az off megmérettetés gyakorlás.............
-
zodo
nagyúr
Igaz, ezért is írtam az én verziómat mert mint írtam magam is csak ismerkedem a játék lehetőségeivel.
Bajnokságban csak a gyári játékos szinteknek megfelelő opciók variálhatóak ami főként a verseny kör vagy perc száma ill. segítségek ki-be kapcsolásán alapul.(#151) zolee5016
Megállítani nem lehet viszont (akár Bajnokságot indítva is) ott az alapértelmezettként beállított "T" betű mint időgyorsítás lehetőség.
Mondjuk tudom hogy uncsi egyedül de főmenüben ott van az Egyéb versenyek => Gyakorlás vagy Verseny az idővel lehetőség.
-
zodo
nagyúr
válasz
zolee5016 #148 üzenetére
Nekem G27-em van amiből a gyártó kivette a szeki váltó lehetőségét így a pillangó füleket használom.
H váltó még zsacskóban ahogy megvettem.
Játékon belül minden segítség ki van kapcsolva kivéve az automata kuplung-ot.Főmenüben én a Versenyhétvégét választom így a pálya és kategória/autó választás után az alábbi képernyő következik ahol be tudsz állítani minden paramétert a versenyre vonatkozólag.
Miután betöltötte pedig ott lesz az Autó beállítása menüpont és Go.
-
zolee5016
őstag
Te automatával,vagy szekiváltóval mész???gondolkoztam a pillfüleken..de szerintem nehezebb és reálisabb a szeki..mármint a g25 váltója......igaz a kuplung egyenlőre automatán van.....
Stcc-ben a bajnokság első pályája igazi szopoá...egyenlőre....na ott lehet pakolgatni ...de ha az megy a többi már egyszerűbbnek tűnik.....
Hja és még 1....bajnokság :pálya -autó -start....hol lehet az időmérő,a kvalifikáció idejét csökkenteni...sok az a 30 perc....versenyen könnyebb tanulni...szerintem....elég lenne 10 perc körözgetés langyiba ..... -
zodo
nagyúr
válasz
zolee5016 #146 üzenetére
Mint minden új, szokás kérdése és ez sem kivétel de majd belejövünk.
Nekem pl nagyon hiányzik az rF -hez írt rfDynHUD plugin.
(tudom hogy ezekhez a játékokhoz meg van: Real Time Telemetry 2.11)
Garázs menü még teljesen ismeretlen számomra, szóval van mit áttanulmányoznom nekem is. -
zodo
nagyúr
válasz
zolee5016 #144 üzenetére
Na, alakul ez.
Szóval a pályarajz (nem hud) alapértelmezett gombkiosztása az 5-ös.
Többszöri megnyomásra off / fix / forgóTükör amúgy az 1-es gomb
2-es gomb szintén több állású/kijelzésű hudJáték menüjében => opciók => Vizuális beállítások ill. játékbeállítások alatt szépen testre szabható minden ilyen elem. Továbbá az opciók => vezérlés beállítások alatt.
-
zodo
nagyúr
válasz
zolee5016 #141 üzenetére
Mindent lehet de egyelőre még csak a telepítés(ek)nél tartok így butaságot nem szeretnék írni de ezen beállítások mindegyike elérhető vagy állítható a játék menü valamelyikében ill. beállíthatóak a tetszőleges gombkiosztásra (vannak gyári beállítások is ezekre) hogy játék közben is lehessen állítani ha épp szükségesek.
-
zolee5016
őstag
válasz
zolee5016 #140 üzenetére
megint lámáskodás...
1 én a motorháztetőnézetet preferálom......lehet kapcsolni valahol belső tükröt,hogy lássak visszafelé is?
Nagyon jó lenne,mert ha látom ,hogy gyorsabb versenyző jön mögöttem nem tartanám fel..( a zászló sokszor túl korán jelez...)
2 pályarajz verseny közbe(hud-ra gondolok) ..felfestett ideális ív a halálom(itt nincs hála ég) de egy kisablakban nem lehet valahol ilyet futtani?(mint pl a TDU Ferrariban is van) -
zolee5016
őstag
én hungarizáltam..faxa műxik.....
zodo
nem vagyok mai csirke már,és addig húzom halasztom az új dolgokat(mint a steamfelhő) amíg lehet..de utoléri az embert ha akarja ha nem....szarérzés tudatlan bugrisnak lenni,de valahol el kell kezdeni,hogyha szórakozni akar az emberfia......
Úgy látom ez a topic,és az ittlévők legalább azon vannak,hogy legyen közös élmény a játék.
Nem mit más topicvezérek énvagyokakirály éscsakéncsakén önimádata és oltása ,még ezt sem tudod hülye üljle egyes magatarása van -
zodo
nagyúr
válasz
zolee5016 #137 üzenetére
Semmi gond, egy cipőben járunk (évek óta rfactort toltam) csak én titkolom.
Persze amiben tudok segítek.Steam kliens csak a játék végett indítom abban nem igazán kell matatni szerintem.
Együtt játszáshoz elegendő a játékban a többjátékos módot választani aztán internet és kiválasztani a fórumba írt szerver nevet majd beírni a jelszót és mehet a móka. -
zolee5016
őstag
Bocsi,de kicsit láma vagyok steam ügybe..én a Game Rangert használom ha multizok,nem vagyok még steam-hez szokva...többek között azt sem tudom,merre kell keresni benneteket,ha mennék ....hol kell nézni az aktív tagokat,vagy bemenni egy "szobába" hogy játszani tudjak online.....
Mindenesetre ha lesz türelme valakinek,és a napokban ráér(hétfőtől-csütörtökig szabados leszek) megpróbálok csatizni valakihez ha épp ráér ,hogy hogyan is kell itt ezt csinálni....
A nicknevem ugyanaz..zolee5016 a steam-ben is......barát ,ismerős még 0 ugyhogy még analóg vagyok ebben a digitális világban
Nem kell sokat várni tőlem...de egy biztos ahol eddig multiztam ,és ismernek ott tudják ,hogy a fair play híve vagyok,,,nem a győzelem mindenáron ami hajt,hanem a tiszta játék...... -
Allbundy
tag
válasz
zolee5016 #134 üzenetére
Meg kell keresned a játék telepítési könyvtárát, valami ilyesmi:
"X:\Program Files\Steam\SteamApps\steam_neved\race 07\"
Itt a race 07-könyvtárban neked kell létrehoznod a GameData és UIData mappákat, kivéve ha például ez a Porrsche mod létrehozza neked őket
1. Tehát a race 07-be kell kicsomagolni a porsche modot.
2. A GameDatában létrehozni egy Locations mappát, abba kell majd tenni a pályákat amit letöltesz.Minden Steam frissítés után visszaáll angolra a nyelv, egyszerűbb azt megszokni szerintem
-
zodo
nagyúr
Szia Zahi!
Igen a korábbi topikban fel-fel tűntem hátha beférek egy-egy kocsikázásra/fun futamra mert hiányzik a liga élet és így a későbbiekben akár szóba jöhet szervezett móka is.
GTR 2 -őt elírtam, nekem is Evo-m van.
Ezt a kiadású Porsche Super Cup -ot azt hiszem pont teszteltem az időtájt mikor a másik topikból eltűntem mert a legnagyobb favoritom rfactor-on.
Ehhez a modhoz találtam egy patch-et is, igaz nagy változást nem véltem felfedezni.Telepítek aztán figyelek benneteket.
Szerk:
Megjegyzés:
Talán bővíteni kellene az 1. hsz-t a magyarosítás és telepítés menetével hogy ne kelljen mindig leírni, keresni.(#134) zolee5016
Itt megtalálod a leírást hogy kell eljárni a magyar nyelv beállításához.
-
zolee5016
őstag
Elindlt már végre a játék tegnap...meg kell szoknom,annyi + autó és pálya van.....de még mindig az elsőkerekeseket,vagy az összkerekeseket( elég ritka) fogom preferálni,Stcc-ben a bömös enyhén korcsolya..de nem baj amúgy is Seat ,Lecsó hívő ..hajtó vagyok....
.Már alapból úgy állok neki,hogy váltani kelljen,semmi autómata cicó.....van ismerős pálya,de van új amin nem is mentem...gyakorolni kell ,hogy mehessek online.....
1 Mivel most a steam -be van a game,hova töltsem,telepitsem ezt a porsce-cuccot,hogy működjön is?
2 valahol írték már a race "tud" magyarul,de hogy is,hol is? -
Kroni1
veterán
race 07 játékban melyik gombot kell megnyomni, hogy az autók felett kiirja az ellenfelek nevét? Mindig elfelejtem..
-
Zahi
aktív tag
Szevasz Zodo, rég láttlak
(aszem még Mrakescch-ben
) Igazából EZ TOPIC, valamennyi Sim Bin game-mel szimpatizál, nincs tiltva semelyik kitárgyalás sem, beleértve más közösségeket, ligákat..
Amit szoktunk a WTCC mellett nyomni, azokat szoktuk itt kitárgyalni, soxor csinálunk szervert egyéb kategóriában is!!
-GTR Evo
-Porsche Super Cup EZ AZDe lehet sz Retro-ról is, bár arra még nem volt példa eddig..GTR 2 meg nem tom, kinek van meg, azzal is rég mentem már sajna, még "lemezes korában", jó pár hónapja már, hogy nem szaladtam még egy kört sem vele...
RaceRoom sajna nem csapat verseny, ezért is hanyagolódik...legalább is részemről hamarabb csinálok szervert valamelyik kategóriának, mert akkor többen vagyunk, azt jobban szeretem, mint egyedül körözgetni..
Bár azt meg kell hagyni, hogy szerintem igen jól sikerült game, csak sok a hibája..Többek közt ez is. Egyedül fene mód unalmas.
Általában fess, vagy Én csinálunk szervert, Én GTR Evo, Porsche kategóriákban elsősorban..Várunk szeretettel bármelyik futamra..Bár egyelőre csak amolyan Fan jellegű a dolog, nincs még elég ember, igény egy teljes évadra egyik kategóriában sem.Nincs lefixálva előre az időpont sem, amikor vagyunk páran, összeröffentünk egy kis futamot -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Melyik játék/mod is ez pontosan?
Tegnap újra tettem a steam kliens mert izgatott a RaceRoom Racing Experience amit fel is tettem.
Egyelőre csak a menü ismerkedésével töltöttem az időmet plusz letoltam pár kört a szabad vedával.
Jól jönne minél több hasznos infó a játékkal kapcsolatban.Továbbá újra feltelepítettem a Race07-et de GTR2 még várat magára.
-
Zahi
aktív tag
TE hogy töltötted, telepítetted le? Steam-en belül, vagy külön? Mert Én Steam-en telepítettem és nekem nincs olyanom, mint neked..Ráadásul Steam-en belül a Common mappában van a RaceRoom.Sim Bin mappában nekem nincs Race oom, csak a Race 07...Olyan fájl nekem meg nem található, ami neked gondot okoz, tehát így nem tok mit mondani..HA nem Steam-es telepítés, akkor próbáld meg azzal...
-
_stick_
őstag
Továbbra is kínlódok a raceroom-mal. 10-ből egyszer hajlandó elindulni, a többi 9 esetben a következő hibával lefagy: [link].
Valahol írták, hogy töröljem a filet, de nem hoz eredményt... -
zolee5016
őstag
válasz
Allbundy #122 üzenetére
A másik Race 07 ugyan megmarad(gondolom másik néven regisztráltad Steamen), de kiegészítők nélkül nem sok hasznát veszed, eladni pedig nem lehet.
Az a másik egy lemezes cucc...akkor még nem volt Steamem....igy az csak offline van....
Amúgy sem vagyok Steam rajongó de mindegy .....itt ahogy elnézem legalább megvan minden része ,kiegészitője a játéknak.....
Marha lassan jön le nem tudom miért..de nemsokára tudok gurulni egy keveset,,,aztán,ha újra rögzülnek a pályák,mehetek online is végre. -
Zahi
aktív tag
NEm tudom, nem emléxem pontosan melyikkel kezdtem..De sztem meg kell csinálnod vagy 3 Competition-t, hogy elérhető legyen az ingyenes paletta..Én úgy emléxem legalább is..
Ha bejelentkezel a honlapon, akkor a Competitions linknél jelenleg 3 féle van.
jelenleg is számlál visszafele, a 134-es-ből már csak 1 nap van vissza...A játékkal nem mentem már pár hete,ott nem tudom..
-
Allbundy
tag
válasz
zolee5016 #120 üzenetére
A Race Injection egy pakk, ami a legtöbb kiegészítőt is tartalmazza, az alapjátékon kívül
Ami nincs benne: GTR Evo, ha szereted a normális GT kocsikat, akkor kötelező(a bajnokságokhoz nem kell!).
Ezen kívül a Race On, ami izomautókon kívül a '08-as WTCC és STCC bajnokságokat tartalmazza. Ez sem feltétel itt és most, de máshol kellhet.
Az hogy lemezről telepíted vagy letöltöd újra rajtad áll, a végeredményen nem sokat változtat.
Indítani egy helyről tudod, bármelyik "ikonnal" indítod, megkapod az összeset. A különbség a menü kinézete, gombok formája, ilyesmi.
A másik Race 07 ugyan megmarad(gondolom másik néven regisztráltad Steamen), de kiegészítők nélkül nem sok hasznát veszed, eladni pedig nem lehet. -
zolee5016
őstag
Hali....éjjel a tacskóban akadtam egy Race Injection-ra amid urva 2013-as kiadás
Telepiteném,de kéri a Steam fiókom...megadom a kulcsomat,ami a cd mellet volt erre kapom:
Race 07
Race 07 formula race room add on
gt power expansion
the retro expansion
sttc 2
wtcc 2010 pack
Most áltam neki leszedegetni,de ezek mind külön gémek?
Mindnek ad külön parancsikont....A GTR Evo,vagy mi meg nincs is amit emlegettek....
Bocsi a sutaságomért de nekem ez a steamesdi elég új,és nem értem egy játékból hogy lette ennyi,és melyik melyik egyáltalán....
A race 07 gondolom a lemezesem az leves ,mert azt írja ez a teljes 07 megint. Most akkor a cd verzióm(a régi) mehet a kukába,és a steamet szedjem le,hogy elérjelek titeket? -
Zahi
aktív tag
Szia.. Ha a RaceRoom Racing Experience-re gondolsz, ott nem csak 1 autó van ingyé'
Nekem speciel: 5 db van, ami ingyenes...
-Saleen S7R
-DMD P20
-Canhard R52
-Aquila CR1- És a LÉNYEG:
--BMW 134 JUDD V8
Ezzel a Bömössel ILYET lehet menni pl
Sztem elég egylőre, ezekkel tudsz menni Competition-öket, darabig kitart, hidd elKésőbb, ha szted megéri(sztem igen
) akkor vásárolhatsz még hozzá:
jó gurulást
-
_stick_
őstag
Hali!
Tettem egy próbát a RaceRoom -al, az lenne a kérdésem, bár látom, hogy béta, de nem kellene egy kicsit több versenymódnak, autónak és pályának elérhetőnek lennie? A single és a multi mód majd csak gondolom a jövőben fog érkezni. Lehet túl "korán" próbáltam ki, de ez az egy autó egy pályán (ingyé) kicsit karcsú. -
Zahi
aktív tag
szerver: 911 Super Cup, PW: game2
@1. Yakának mindig igaza van!
2. ha mégse lenne, ...hehehe
-
Allbundy
tag
válasz
SamuraiKenji #105 üzenetére
1. Yakának mindig igaza van!
2. ha mégse lenne, ...A lényeg, nagyjából hasonló időket lehet menni így is-úgy is, sőt néha jobban érzed az autó mozgását belülről.
Viszont például tanulásnál kell minél többet látni, illetve nem mindegy melyik autóról beszélünk. Az említett Porschéból például faszán kilátni, egy-egy GT autóból pedig semmit. (és akkor még nem említem a Race07 különbejáratú faszságát, a térdig leérő belső banereket.. ) És nem nagyon érdekel a valóságban mit látnak, mert, nekik ott van a "fenekük" mint plusz érzékszerv, a fejüket is oda fordítják ahová akarják, a "felbontás" sem ugyanaz, stb.
Illetve el kellene dönteni, hogy versanyautó szimulátort, vagy autóverseny szimulátort szeretnénk-e?
Én speciel az utóbbit, így viszont jó lenne nem csak érzésből találgatni néha mi/ki hol van. -
Zahi
aktív tag
válasz
SamuraiKenji #105 üzenetére
10-20 év múlva már nem kell monitor, csak szemüveg
kb..
Na elég jól felbizgeráltam a fantáziám, csinálok szerót Porsche Cup-raValami sima pályát nézek, mert Porto dobálja a kocsit
futóművet meg nem lehet itt állítani, csak 1-2 apróságot..
-
SamuraiKenji
aktív tag
Nem is vettem magamra, csak írtam, hogy ott már régóta így van...náluk ez mindig is kötelező volt bármelyik géposztályt is választotta az ember (GTL, GTR2, RACE07). Az már más kérdés melyik játékba mennyire van jól megírva....180 fokos látómezőhőz lehet építeni 3-4 monitort, ahhoz, hogy érezd mi történik kell egy mozgó szimulátor, de ez is jó esetben 40-50%-ban adja vissza az érzetet, de hát ez csak egy játék, nem a valóság. Mondjuk egyre több elem kezd hasonlítani ez egy pozitívum, de mi lesz itt 10-20 év múlva
Tisztába vagyok evvel amit írsz miben más a valóság és ez.....aki meg gyors egyik nézetben valószínűleg a másikba is tud az lenni, csak meg/átszokás kérdése....az, hogy hogy közlekedik a pályán meg nagyobb százalékba nem azon múlik, hogy milyen nézet és mennyit lát.... -
Zahi
aktív tag
válasz
SamuraiKenji #103 üzenetére
Hát igen, lehet ,hogy picit kirohanásnak tűnik, de picit már unalmas, hogy csak az az igazi!..Ami messze nem igaz.Ahogy mondtad, már ültem pár verdában, igen..Leginkább Rally autókban, mindkét ülésben, és nem csak gyakorlásként!
Ott még ha "földön ülsz" is(ami soxor nem igaz) azért az más, nem szabad hasonlítgatni az igazit, egy játékhoz...Hadd ne soroljam, miért??A Legfontosabbat talán még is:
--Periférikus látás, ami közel 180 Fok, ugye..?
Arról nem is beszélve, hogy az igaziból nem csak hogy jól kilátsz, hanem érzed minden porcikádban..Nem a cockpit nézet tesz jó versenyzővé, vagy csapatjátékossá!!
!!De hagyjuk, ne lovagoljunk rajta..
MINDENKI OLYAN NÉZETBEN MEGY, AMILYENBEN AKAR!!!
Épp ezért bosszantott fel a dolog, hogy rám akarnak erőltetni egy olyan dolgot, amitől hányok..Csak ezért volt ez kis kirohanás,semmi személyes, vagy etc nincsbenne..
Korlátozva vannak a személyes jogaim!! -
SamuraiKenji
aktív tag
Hát ennyire nem sarkítanám ki ültem pár komolyabb (verseny) autóban de szerintem te is, azért azokból se lehet olyan hű de jól kilátni a földön ülve
De valóban azért ez egy kicsit ilyen lőrés feeling néha, kicsit túlszabták.....amúgy a kormányt le tudod venni, hogy ne lásd, ill ha előrébb tolod kicsit a nézetet azt se látod, hogy vált az MC a gépben.
Én már jó ideje ebből megyek (előtte motorház nézet) így különösebben nem zavar, hogy ott az van ill nekem ez így nem is volt szempont.
De nem akarok ezen vitázni azt is megértem ha valaki másból megy...kinek mi -
DigitXT
félisten
Ne vedd "belepofázásnak", de ha saját cockpited van, kormánnyal,
akkor miért nem kapcsolod ki a virtuális kormányt + a béna faszit?
A virtuális ülést meg annyira "előre kell tolni"*, hogy legyen köze a
belső kitakarásoknak a valóságoshoz. Kíváncsi lennék, hogy ezen
kirohanás után melyik nézetet preferálod?Honnan vezethető egy
szimulátor? A motorháztetőről? Ahol soha nem ülsz a valóságban?
A lökhárítóról? Ahogy soha nem látsz ki egy autóból a valóságban?
Netán helikopter nézetből (a'la NFS)? Ahogy persze sosem repülsz
az autód mögött?Vagy honnan? Szvsz a vezetőülés a jó válasz.
*: azért sem akarok belepofázni, mert hirtelen nem tudom, hogy az
adott játékban ezt meg lehet-e tenni, de tuti van, amiben igen. -
Zahi
aktív tag
válasz
SamuraiKenji #100 üzenetére
Ha nem most találták, ki ,akkor már nem is bánom, hogy nem fizettem be!! Így nem is fogok soha!
Annál utálatosabb találmány a világon nincs!!!!
-Kilátás gyakoraltilag 0
-Ahányszor váltok, egy béna faszi váltás után 3 mp-el legyezi a váltókart,
-Mindamellett rajtam kívűl Ő is tekerget egy kormányt,
-Én meg valahol alatta-mögötte ülök(vagy Ő az ölemben?)
Magyarul:
-Ennek a nézetnek annyi köze van a valósághoz, mint csárdás sajtnak a népi tánchoz!!! KB...
(ez a hasonlat nagyon tetszett Mátyásnak is, azért írtam ezt)
Aki megkreálta ezt egy Szimulátorba, azt csapkodnám egy Lap monitorral még a ravatalon is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest