- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
nagyArc #63409 üzenetére
No, legalább már tudjuk miért volt az őrületes BF akció. Azért egy cégnél Q3 végén már elég jól lehet forecastolni full year-re. Úgy tűnik az is kevés vagy késő volt, a negatív EBITDA-t nem szeretik a részvényesek.
De ha befejezik végre a Sony-val a vacakolást újra megy majd az árfolyam felfelé. -
tatabike
őstag
válasz
nagyArc #17856 üzenetére
Most sincs ez nálam, és nem hiányzik. Mondjuk nem ismerem mindegyik kamion kormányművét (azt tudom, hogy rohadt nehezek, mert naponta cipelek ilyeneket...
), de személyautónál is van jó pár, amelyik nem áll vissza középre magától. Engem ez sosem zavart.
TomCat, ja én is ráberheltem az egysebességes bicikliláncot a 4 sebességes váltórendszerre, és még működött is...
-
r3ccardo
tag
válasz
nagyArc #17219 üzenetére
Nem vagyok Emagos, rokonom sem dolgozik náluk, semmi kötöttségem a céggel. De a fekete pénteken rendelt logi f310es padomat 8 nap alatt kihozták(10 nap volt a határ), a futárcégnél végig nyomon tudtam követni hol az árú. SMS-t nem kaptam, de szerintem ezt sehol nem is ígérik. Lehet azért nem volt probléma mert a 6000 forint nem érték náluk, bár azt is utánvéttel fizettem.
Lehet csak szerencsém volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- BMW topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 500 GB-os 500GB 750 GB-os 750GB Western Digital Saegate Toshiba Samsung SATA HDD barátságos áron
- Micron 4GB DDR4 2400 MHz SO-DIMM notebook RAM
- EVGA GeForce GTX 980 SC GAMING ACX 2.0
- 320GB 250GB 200GB 160GB 80GB SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST Samsung SATA HDD
- FM2 Gigabyte GA-F2A78M-HD2 + A6 6400k
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest