- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
GalaHU #66842 üzenetére
Ja, bocs! 19 eves, es abszolut nem erdekli a szimulatorozas. Forza Horizont szokott jatszani, az nekem nem szimulator, de azt mondja, orulne, ha lenne hozza egy kormany.
Azert lenne jo a "szimulatorozas", hogy kicsit ra tudjon gyakorolni a rendes auto vezetesre. Ehez keresek szimulatort. Nem a valosag erzet a fontos, hanem inkabb a kozlekedes. Ehez kene a program, hogy szoljon, ha benezi a tablat, ha benezi a jobbkez szabalyt. Erittek.
Nekem regen volt egy G25, de az elromlott. Nekem szimpatikusabb lenne egy Logitech amugy. Csak H valtoval az szerintem 150 ezer lenne ujonnan. Az meg sok.#66841 Bandit21
En szerintem ez igy tul sok bonyodalom nekem. Ertem en, hogy ez az elerheto legjobb. Amugy sokat varni se akarok, karacsonyra mar nem fog erdekelni az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest