Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
GalaHU #66842 üzenetére
Ja, bocs! 19 eves, es abszolut nem erdekli a szimulatorozas. Forza Horizont szokott jatszani, az nekem nem szimulator, de azt mondja, orulne, ha lenne hozza egy kormany.
Azert lenne jo a "szimulatorozas", hogy kicsit ra tudjon gyakorolni a rendes auto vezetesre. Ehez keresek szimulatort. Nem a valosag erzet a fontos, hanem inkabb a kozlekedes. Ehez kene a program, hogy szoljon, ha benezi a tablat, ha benezi a jobbkez szabalyt. Erittek.
Nekem regen volt egy G25, de az elromlott. Nekem szimpatikusabb lenne egy Logitech amugy. Csak H valtoval az szerintem 150 ezer lenne ujonnan. Az meg sok.#66841 Bandit21
En szerintem ez igy tul sok bonyodalom nekem. Ertem en, hogy ez az elerheto legjobb. Amugy sokat varni se akarok, karacsonyra mar nem fog erdekelni az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden ami hőszivattyú
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...