Hirdetés
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
xrvman #36472 üzenetére
Értelek de nem 25 -öm van hanem 27 de az is csak volt.
Viszont nem értem a problémát.
Általában két kézzel fogom a kormányt, igen a kanyarban is vagy csak ritkán egy kezes a művelet ezért javarészt mindig pont ugyanott van a gomb mint 0 állásba.
Többnyire túra és gt bajnokságokban mentem és nem emlékszem pontosan a gombkiosztásra de kb.
Jobb felső és középső -> fékerő előre és hátra amit egyenesbe állítok, nincs probléma.
Jobb alsó -> refi, bocs kérés
Bal felső -> kijelző léptetés (motor, gumi, vízhőfok állapot ,köridők)
Bal középső -> box kiállás jelzés
Bal alsó -> sebesség korlátozóEzeket nem kell folyamatosan nyomkodnom de szokás kérdése és idővel, anélkül kapcsolgathatsz hogy odanézz.
Lehet hogy F1 vagy komplikáltabb szériában kellhet kanyarban is nyomkodni, ezt nem tudom.
Ha unatkoztam akkor a H váltó konzolt is csatasorba állítottam amire valóban le kell nézni vagy a bill-en matatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Jövedelem
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest