- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Danecay #30135 üzenetére
Igen teljesen igazad van, elolvasva a linkelt hozzászólásod is. Én annyit fűznék hozzá, hogy vásárolhattam volna olcsóbb kormányt is és ugyanez lett volna az eredménye, de mindenben próbálok egy olyat venni amit utána még 5 évig nem kell cserélni (értem azalatt, hogy nem érzem a vágyat, hogy cserélni kelljen). Nos ennek megvan előnye-hátránya. Most csúnyán befürödtem vele. Illetve hazudok, mert második próbálkozás kormány terén.
Rosszabb vagyok kütyük terén mint a pláza cicák -
frelife
aktív tag
válasz
Danecay #30135 üzenetére
Nem a válaszadoval van baj aki épp egy fanatecet birtokol. Azzal van baj aki maga se tudja mit akar. Sokan azért azt az élményt nem kapják meg a 20ezres cuctol amit a 200ezrestől megkapnának. Mert bele se fektet, de nem is kell, viszont szont akinek fingja sincs annak azért van lehetősége kiprobálni egyébb helyeken ezeket a dolgokat. No oké lehet az olcsobbat nem, de pl egy g29/g920 az se olcso, egy dfgt vel szemben, pedig mindkettő jo a maga nemében. De lássuk be egy 20ezres nem tud annyit semmilyen szinten mint egy egy drágább társa. Itt a kolega letudta azzal hogy inkább kontroller ami neki bejön. Persze én meg azt gondolom ha élményt akar arra költeni kell. Szerintem ez is benne van az okban. Nem akart költeni vagy nincs össze hasonlitási alap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó playstation 4
- 500GB 500 GB-os SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST SATA HDD és SSHD új és használt
- 10db 500GB 2,5" HDD
- 3TB 4TB SATA Toshiba, Seagate, Western Digital újszerű és használt, 3TB SAS Hitachi HGST újszerű
- Garanciális Hisense 43A6K Smart LED Televízió/ 108 cm / 4K Ultra HD /
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest