- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója majd 2025-ös konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Nekem is volt T300, CSW V3, CSL DD 5Nm/8Nm, DD1. A DD1-et linear módban használom ami 15Nm. Szerintem ennyi elég a szimulátorosok 99%-nak. De ott van még ezen felül a "slew rate" (amit kevés gyártó ad meg), hogy milyen gyorsan tudja megindítani a kormányt a bázis. Egy kiélezett pályaversenyen, határon autózva nem mindegy, hogy milyen gyorsan jön a visszajelzés egy kezdődő megcsúszásról. Nagy átmérőjű nehéz kormánnyal még fontosabb, hogy nagy legyen ez az érték.
Simucube 2 bázisok nyomatéka és slew rate-je:
Sport 17 Nm, 4.8 Nm/ms
Pro 25 Nm, 8.0 Nm/ms
Ultimate 32 Nm, 9.5 Nm/ms
Árakat is hozzágondolva a Pro lenne jó választás, de használat közben azt is 15Nm környékére vissza kellene venni. (szerintem)
Ja és nekem is fájdult meg hüvejk ujjam a DD1-től (2x)... -
JulesTS
addikt
válasz
Tékozló
üzenetére
R3 gyenge, de van akinek elég az is (ha nem használt még erősebbet). Fana WRC 5Nm bundle kicsit drágább, de én azt venném (olcsón lehet 8Nm-re upgrade-elni). Nekem WS Pro volt, CSL DD-vel. Vannak hátrányai, de teljesen jól el lehet lenni vele. Ha fontos az elpakolhatóság, akkor nem sok választási lehetőség van. A pxn-t hanyagolnám...
-
JulesTS
addikt
https://pazatech.hu/products/simagic-haptic-pedal-rezgeto
hozzá a vezérlő:
https://pazatech.hu/products/simagic-haptik-pedalrezgeto-vezerlo
meg a táp:
https://pazatech.hu/products/simagic-tapegyseg-p-aps
Kell még nyomtatott konzol hozzá, pl:
https://www.thingiverse.com/thing:6367947
vagy
https://www.thingiverse.com/thing:6617927Nekem Racewerk S1-re került:
https://prohardver.hu/tema/a_nagy_kormanyos_topik/hsz_75529-75529.htmlRezgető motrorok sehol sincsenek ehhez képest, de pedálon még a shakereknél is jobb.
-
Tékozló
tag
Sziasztok!
Van most ajánlott Direct Drive kormány és pedál készlet XBOX-hoz? A Fanatec bundle-t néztem ki, de állítólag a minőséggel bajok lehetnek. A Moza kormányból csak az R3-as XBOX-os, amire azt mondják, hogy gyenge. Váltónak nekem lehet elég lenne a kormány fülváltója is azt hiszem.
Ráadásul egy kis helyet foglaló állvány is jó lenne, ezeket néztem ki: WHEEL STAND PRO CSL DELUXE V2, vagy HUZARO Speed 3.0 Racing Kerekes állvány.
Sokszor úgy vagyok, hogy mivel a belépő DD kormányok között is nehéz dönteni és az állvány kérdés is macera, lehet egy Thrustmaster T300 is elég lenne, egy olcsó állvánnyal.
Köszönöm ha van ötlete valakinek. -
Marci112233
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Azért a mai munkagépekbe szinte kisujjas kormány van még álló helyben is. De mivel mezőgazdaságban élek, van egy olyan traktorunk ami már 18 éves és már abban is kisujjal el lehet tekerni a kormányt álló helyben. Nyilván a sokkal öregebb gépekben nem így van, de azok mára már nem sok számban vannak jelen.
De visszatérve, ha mondanom kéne akkor nekem is max 15nm ami bőven elég, bár nekem a CSL DD 8nm is tökéletesen elég, az is tud már elég nagyot is ütni, ha nem figyelsz oda.
-
válasz
Bandit21
üzenetére
Kettőt írtam, az egyik Jarno Opmeer, a másik meg a nagy paraszterős traktoros csávók.
Amúgy a gyártót kellene megkérdezni, hogy kik a célszemélyek az ilyen erős bázishoz.
Lehet írok nekik, aztán bemásolom ide nektek a választ.Lac-coo: Elhiszem, kellemetlen tud az lenni. Ezért jó, hogy vannak játékok ahol a collision erőségét lehet állítani. Célszerű 40-50%-ra tenni, hogy ne legyen nagy ereje a becsapódásnak, vagy ha neked mennek.
Egyszer oldalt álltam a pályán, simán elfértek, aztán viccből valaki belém szállt, hát nem volt kellemes.
Erről a sérülésről, mindig ez a videó jut az eszembe. Csávónak komolyan megsérült a keze.
Kicsit vicces, ahogy előre mondja, hogy "sorry sorry"
-
johnnyvsr
tag
Sziasztok!
holnap érkezik a treq vázam és
Kinek milyen ülés vált be ? Kagyló ülés , verseny ülés ?
probaltam most egy micro-t de nem igazán volt kényelmes.
valaki próbálta mar a sim lab xxl ulest ? Vagy ezektől ne várjak nagy kényelmet? Azért ha az ember le nyom egy 3 órás versenyt jo lenne ha nem hal meg fel óra után .
-
válasz
Lac-coo
üzenetére
LMU mikor EA verzióban volt, akkor néha rajtnál olyan bug volt, hogy izomból elcsavarta a kormányt, egyszerűen meghülyült. Na most képzeld el egy 30+os bázissal, emberünknek a csuklóját törné el, és ez csak egy ilyen eset.
Bármikor meghülyülhet a driver is, aztán gondol egyet, és csinál egy hasonlót.
Valóban veszélyes ekkorát gyártani... -
Lac-coo
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Azért ha maxon fog egy 15 Nm azt épp elég tekerni...
munkagépekbe brutál szervó van, azt kisullyal lehet tekerni. Mondjuk régi IFA állóhelyben az húzós, az férfi munka volt tekerni, fel kellett állni az ülésből ... !
Én is 15 körlül mondanám a határt ,effelett tényleg spéci egyedi igény ...Ilyen 30+ osat nem is engednék, totál értelmetlen balesetveszélyes ....
-
válasz
Bandit21
üzenetére
Volt 4 féle bázisom, CSW 2.5, CSLDD, DD1, Simagic Alpha.
Próbáltam Simucube 2-t is, de azt csak pár óra erejéig.15nm elég mindenkinek 2.5kg-os kormánnyal is.
Afelett pénz kidobásnak találom, vagy ha vágysz olyan régi autókkal körözni amiben nincs szervó, és szeretnéd érezni milyen erős tekergetni, akkor mehetsz 20+ fölé is.Vagy szimplán ha csak Jarno Opmeer akarsz lenni, aki a ligafutamokat 20nm-en végig nyomja

39nm-et nem tudom kinek tervezték, aki Farm szimulátort játszik, és a nagy traktort vezeti egész nap, lehet...
Új bázisok fejlődnek belsőleg is, nem csak erőben, de ha csak a nm-ert nézük, én 15-nél húznám meg a határt.
-
Lac-coo
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Nem parasztvakítás csak felesleges. Kicsit olyan lesz már mint a2 00 megapixeles telefonos kamerák

Szerintem max 20 Nm körül mindenre , mindenkinek elég. Az is úgy, hogy sok a 20 , úgy sem annyin használja de legálább nem maxon dolgozik a motor, kímélve van, nem melegszik , van tartalék ... És mehet rá sok kilós kormány is ....
-
shteer
titán
SIM Racing expo október 17
Simlab állítólag visz egy 39Nm DD bázist, és lesz majd egy 26-os is később
-
Géjza
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
Nekem a kisebbik, 144Hz-es van, de valóban nem kötelező pontban minden 4. üzemórában refreshelni. Jól kezeli a frissítéseket, megcsinálja, mikor off-on van. De ha szeretnéd te is bármikor el tudod indítani.
-
noblem1983
senior tag
1 hete vettem egy 49-es Evnia 240 Hz-est innen. Meggyőző volt mennyi mindent ad a Samuhoz képest. Nagyon szuper eddig, rákerestem mit és hogyan állítsak be és nézegetem a menüjében, hogy csinálja-e automatikusan a pixelfrissítést. Volt egy 7 órás periódus ott nyomtam egy manuálist de utána olvastam, hogy arra sincs szükség megcsinálja mikor ki van kapcsolva.
-
shteer
titán
-
Hrdi2
aktív tag
Sziasztok
Fana v3 pedál vibrációs motor. Szervizelés közben észrevettem hogy a gázon megadta magát sajnos. De féken is kezdi magát megadni a motor. Honnan tudok beszerezni gyárit illetve a taposó pedálhoz csavarokat?Köszönöm a segítséget.
-
Géjza
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Philips oled-em van, de az szépen tolja a pixel refresh-elést (4 óra után rakja ki az első figyelmeztetést, hogy refreshelni kellene), lassan 1 éves és zéró probléma van vele. Meg amúgy is 3 év beégés elleni gari is van rá, ha rendszeresen, előírt időközönként csinálod/csinálja a pixel refreshelést.
-
válasz
pointer4
üzenetére
VA mini ledes az enyém, a sötétek nagyon is szépek.
OLED szebb, csak egy világos szobában nekem kevés volt a fényerő.
Plusz a rengeteg beégés ezeknél a típusoknál gyakori. Amazon tele van tőlük negatív értékeléssel.
Nyilván ha a VR a fő, akkor második opciónak tökéletes a tiéd. -
pointer4
aktív tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Hát ez csak a secondary megjelenítő, VR a fő, bár nekem hibátlan.
Amúgy mindegy hogy milyen boszorkány konyhás fantázia nevet találnak ki az LCD háttérvilágitásának, az ugyan az a technológia mint a gameboy volt anno, csak olcsóbb lett. És ha nem annyi Led van mögötte mint amennyi pixel, akkor a fekete világítani fog. Színben meg szerintem ég és föld a különbség, de ez kicsit szubjektív, még akkor is ha mérhető. LCD nem tudta sosem a crt-k színét sem visszaadni az átlag emberek árkategoriában, az alap oled simán hozza. -
mmdms
addikt
válasz
tome0001
üzenetére
A vr topicba egyik forumtarsnak ketto quest3-ast nyult le a ups, csak a kulon rendelt tartozekait szallitottak ki neki, mindketszer elveszett csomag lett a statusza. Nem is probal tobbet amazontol rendelni mert nem akarnak masik futart hasznalni felaralert se. Ohh zsozsa mar emlitette…
-
-
tome0001
Topikgazda
válasz
zsozsa74
üzenetére
Én a UPS-ről két hete olyat hallottam egy szimus bajtársunktóltól, hogy 3 hete Magyarországon volt a csomag tracking szerint, telefonálgatás, panasz, fenyegetés, stb az UPS felé, aztán egyszercsak hozta a futár, minden reggeli tájékoztató email és telefonhívás nélkül

Az indok az volt, hogy abban a faluban ahol a srác lakik, csak nagyon ritkán jár a futár, azért nem tudták kézbesíteni ennyi ideig
Hozzátenném, egy pest megyei faluról volt szó
-
biker
nagyúr
válasz
Marci112233
üzenetére
az a baj, hogy nem szokásos.
csak a fanatec > ups vonalon az, lehet meg vannak jelölve valami cimkével, pl "rohadt olcsóra lealkudott partner csomag, szarjátok le"sokszor jön import árum több száz vagy ezer eurós szállítások akár, és a ups hozza, hétfőn beérkezik vámra, kedden itt van.
sehol máshol nem csinál ilyet a ups mikor csomagot hoz, csak ha fana cuccot hoz, komolyan
De az rejtély, hogy fel sem veszik a telefont, eddig ez nem volt
-
Marci112233
addikt
Ez szokásos. Nekem a perec érkezett meg 6 nap csúszással. Minden nap írtam nekik levelet és kérdést hogy mikor érkezik, de volt hogy egy nap többször is, de soha nem kaptam választ, helytte azon napon mikor ideért akkor is szó és levél nélkül jött, ráadás csak dudált, amire mentem is kifele már fordult is meg hogy elmegy, de ha nem vagyok elég gyors elment volna, pedig kevesebb mint 20 másodperc volt míg kiértem, és hiába van csengő azért ki se szállt az autóból a futár.
-
Csak a szokásos, ezen már ne húzd fel magad.
Nekem legutóbb az volt, hogy xy napra írta a kézbesítést, otthon voltam egész nap, majd beírta a közleménybe a UPS-es srác, hogy a lakó nem tartózkodott otthon.
Száma megvolt így felhívtam, azt hazudta, hogy dudált meg csengetett is. Mondom te biztos nem, de ha okoskodni akarsz, vissza nézhetjük a kamera felvételt. Másnap hozta a csomagot reggel 8-ra, de meg sem mert szólalni...Mindenki ki van rájuk akadva.
-
biker
nagyúr
Fun fact, a UPS kiszállítás ugyanolyan okádék mint volt, Fana vs UPS
tegnapra várt érkezés
08:39 out for delivery
16:50 Reschedule Delivery Requested (hát én biztos nem kértem
ma már out for delivery sem lett, csak újabb átütemezés.csomag Vecsésen
Hát rohadjanak megemailre nem válaszolnak, telefon 27percig zenélt, senki nem veszi fel
-
pointer4
aktív tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Puszi a nyakadra
Nem elég nekem az a 12 fürdő ami hívhat éjszaka 
Jajj még egy kifogás, épp monitor tartó konzolt aplikálok fel a zártszelvény állványra, nem titkolva, hogy esetleg áttérek alu konzolra. És azért is van két darabban, hogy a bázis majd motion lesz
Cserébe most az összes elektronikát ami van át akarom rakni egy dobozba, tápokat, reléket, arduinot, stb... Esténként kicsit ezzel is küzdök

-
tudja valaki, a régi fanatec kormányok/pedálok analog módon kommunikáltak, míg a mostani modernek már TÉNYLEG valami fanatec digitális protokollon ?
tehát egy elite v2 pedált nem tudok megfelelő kábellel sem a régi CSR kormányomra kötni ? (csr: ps2 csati, a csl pedál pedig rj12)
+ 2db fanatec ps2 - rj12 kábelt vennék, ha volna valakinek elfekvőben
-
válasz
tome0001
üzenetére
Mindenképp, azzal a megjegyzéssel hogy Pointert kell vele zaklatni, főleg éjjel 2-4 közt... Akkor hátha megunja, felmond és elkezdi nekünk gyártani és árulni, de szigorúan féláron.
Már rég néztem rá, az összefoglalóban a Fana infókat lehetne esetleg frissíteni mert még a magas postaköltségrol ír.
-
-
pointer4
aktív tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Miért akarsz te nekem új szakmát ?

Mindenben segítek ha belevágsz, de hogy sorozatgyártásba kezdjek, azt még nem látom a jövőmben
Ráadásul a két motor megrendelésével ha jól értettem éppen valami vám határ alatt maradtam. Ha négyet rendelek, a posta is nő, és még a vám is, csak nem tudnom mennyivel. -
válasz
Throme
üzenetére
Százalékokat annyira ne nézzétek játékban, mert egyes játékokban 150-200%-ot is be lehet állítani.
Én régebben komolyabban beleástam magam a témában, és azt láttam, hogy a komoly szimesek zöme maxon használja a driverben az ffb-t meg a Torque beállítást, és a játékban állítja annyira, amennyire szüksége van. Így nem vágja a jelet sosem játék közben, és végig részletes marad az FFB.
Utóbbi időben én is csak így használom, és nagyon is bevált. Ütközés effekt nyilván az is le van véve kb. 50%-ra, mert nem hiányzik egy ujj vagy csukló törés.
Viszont a CSLDD 8nm-en vágás nélkülire állítottam, és úgy nem éreztem elegendőnek az erőt, főleg esős pályán.
Aki kicsit komolyabban szeretne szimezni kompromisszumok nélkül, azoknak 12-15nm-es bázist ajánlanék, és azokban biztos nem fog csalódni, és egy esetleges 2-2.5kg-os rally kormányt is szépen megfog tekerni.
Akkor melegszik a bázis, ha nagyon gyakran vágja a jelet, és azt látod, hogy az ffb jel sokszor pirosban van, ilyenkor túl terhelődik.
Röviden így ennyi részemről.
-
Throme
veterán
válasz
RobbyJr
üzenetére
Innentől majd figyelem.
Nálam az volt az elmélet, hogy ha a Moza Pit House sw-ben beállítom aFFB-et mondjuk 70%-ra és a játékban mondjuk 50%-ra, akkor ez utóbbi a 70%-nak a fele lesz végül.....ezek szerint nem.
#78135Géjza
Nem emlékeztem, hogy itt vagy máshol olvastam, hogy az ACC-re mondták, hogy a moza bázist felfűti nagyon....
-
powernap
tag
nálam R9 v3 van, még csak langyos se szokott lenni
-
-
Steve1207
veterán
válasz
RobbyJr
üzenetére
Szerviz: bevett szokás, hogy több kör már lassan tizenéve a szervizelés. Vagy baromira látható esetet kell produkálnia már az első perctől. Alapvetően első körben kiszűrik a user errorokat, ahol lehet factory reset és megy vissza. Ugyanígy, ha nem látnak működést befolyásoló tényezőt egy gyors teszt alatt és minden ok akkor úgyszintén. Címke van, majd visszaküldik, ez így megy már rég óta, nagyon sok hibátlan terméket küldenek be garanciáztatni, ez a legkönnyebb szűrése, hogy pl 500 termékből egyből ötven vagy száz lesz max a végén, amivel tényleg foglalkozni kell és jobban megvizsgálni (és lehet ott is még soknak semmi baja). Elég csak arra gondolni, amikor egy telót visszaküldenek úgy ahogy van, mert crashel egy app...
Melegedés: az amúgy egy érdekes kör, mert erre mindenhol van gyári spec, ha nem éri el, akkor "hibátlan", még ha befolyásolja is pl a teljesítményt, működést. Ahogy egy GPU-nál se pasztázzák feltétlen újra, mert 100 fokon jár, a többi meg, amit jól pasztáztak a gyárban 80 fokon. 110 alatt meg spec szerint rendben van még. Nagyon lelkiismeretes szervizest kell kifogni az ilyenekre
Nyilván tömeggyártás, egyik ilyen, másik olyan, milyen a gyártósor, simán előfordulhat, hogy baja volt ettől függetlenül.Látom magam előtt szerencsétlen szervizes tesztelő kölyköt, hogy "na Robby bázisa, ha ő fél napig tolja átlagosan, hogyan melegítsük fel 8 óra munkaidő alatt ebédszünet mellett a bázist és még dolgozzunk is
" -
válasz
Throme
üzenetére
Nálam 100%-on volt ugye a bázis, játékban meg 70%, mert felette már clippingelt, vagyis vágta a jeleket, és hosszú kitartott kanyarokban elment a részlet. 1 óra után szép meleg volt.
Nyilván pálya függő is, mert pl. egy Monza pályán nem fog úgy felmelegedni, mint egy olyan pályán ami tele van kanyarral. -
-
Moby
veterán
válasz
RobbyJr
üzenetére
Nálam a CSLDD sosem volt még kézmeleg sem, minden mennyit használtam. Soha. Pedig határon, meg néh azon túl verettem. Ez az R3 meg forró 20 perc után, pedighát a teljesítményfelvétele lepkefing a 8NM-hez képest. Éshát ugyan van hővédelem a szoftverében, de ilyenkor nyilván elkezdi visszavenni a teljesítményt ha túlmelegszik, mást nem nagyon tud tenni szegény.
-
válasz
Bandit21
üzenetére
Ha valami maxon van használva, az előbb utóbb melegedni fog.
Ezért is mondtam régen, hogy a 8nm-es CSLDD maxon használva 1 óra után már meleg volt, és hosszútávon senki ne mondja, hogy jót tesz neki, mert gyengült az ereje nálam mikor felmelegedett.
Ezért ajánlják, hogy vegyél nagyobb bázist, és az bírni fogja a terhelést melegedés nélkül.
15nm-es bázisom van, ami hosszú órák után is hűvös, és nem veszít az erejéből.
12nm alatt én már nem mernék bázist venni. -
Moby
veterán
Egyébként a drága 32-es momoval is jelentősen olcsóbb, mint kb ugyanez a fanánál (hubbal, 32-es pereccel). És akkor az ócska műanyag bázis oldali QR-ről, a pedálúttal nem rendelkező, utólag rugózandó, nyüszögő CSL pedálról még nem is beszéltünk. Persze a logi esetleges hiábit meg nem ismerjük még.
Ha én most cserélnék (ennek esélye sincs, egyáltalán nem használom a mostanit sem)
1. Maradnék a moza ökoban, és csak a bázis cserélném R9-re. Gazadságilag ezzel jönnék ki a legjobban, de olyan nagy bizalmam nincs a bázisaikban, a mostanin is a tojás megsül egy óra után, pedig hát finoman szólva sem egy izmos darab. Úgy alapvetően meg elégedett vagyok velük.
2. Mennék vissza a fanához. Ezt biztosan nem tenném., ahogy nem tettem legutóbb sem.
3. Nagy levegővel fejest ugranék az ismeretlenbe a logival. Mivel elméleti a kérdés, elméletben simán vagyok ennyire bátor
Egyébként meg csak a lelátóról szurkolok, szóba sem kerül ilyesmi, odaülni sincs időm, nem versenyzek egyáltalán. -
Moby
veterán
Azt a bundle-t nem nyomja le árban, de azt a perec az a szint, amit rajtuk kívül már csak a thrustmaster mer dd-re akasztani. És még mindig ott tartunk, hogy sem a fanánál, sem a mozánál nincs trueforce. Legalábbis ebben a kategóriában. A logi legnagyobb problémája a szűk öko.
-
Nézegettem a Logi oldalát, meg a Fanát is, van 2 fana érdekesség:
A gyári 8 nm csl dd bázis 449 a qr2-vel.
De ha qr1-el veszed (szintén 8 nm) akkor 349, és mellé ajánl egy type-c wheel side qr2-t 60-ért.Így, egy dolog, hogy gyári tápos 8 nm csl dd-d lehet qr2-vel 410-ért, de a gyárilag qr2 ws-el adott, az a kompozit cucc (lite ws) míg amit 60-ért adnak, az a fém. Ráadásul, bár azt írja a qr1 bázissal a kosárba, hogy add hozzá 60-ért, de ahogy berakod, 54 eur lesz a fém qr2 ws.
406 eur tehát jelenleg a 8 nm csl dd, annak aki hajlandó szerelni.Ha már... alapon össze raktam egy v2 hub-os gt bőr pereces csomagot próbaképp és még egy érdekes dolog történt. Bár fogalmam sincs milyen ez az új logi pedál de a fana próbába egy v2-t tettem a csomagba ami most 299 eur, viszont a csomagba téve valamiért ad rá egy akciót és 269 eur így.
105-ért el lehet hozni a v2-t így ami elég jó ár úgy gondolom.A logi rs pedál 63 és 17 mellé a kuplung, tehát 90 3 pedálos felállásban. Jó lenne tudni, hogy v2 szintet üti -e, nekem ránézésre inkább csl lc szint. (plate kb ugyanaz).
Megnéztem közbe a fenti fana kosarat csl lc-vel, az amúgy 244 lenne, de 220-ért adja a kosárba 24 eur akcióval.
Nem tudom mi ez elég érdekes, a Fana kiír árakat aztán a kosárba ahogy kerülnek a dolgok, úgy jön le belőlük 10% ?
220 eur-al kb 85 ezer a csl lc 3 pedálos szett az se rossz.
-
logi 282k -val hogyan nyomja le a fana r2r ( [link] ) bundliját, ami így 256k loadcell pedállal ? (és akkor fanánál már 3 pedálod van és 30 centis rimed....)
ha házi 8nm adaptert veszel, akkor pedig még lehet közel egy huszast faragni a végárból.....
és van normális kézifék és váltó bővítési lehetőség ... jobb rimválaszték ... jobb öko.bár a mclaren nélkül most elég csonka a paletta, nagyon kéne egy 250 eurós, branding nélküli "replika", ami TALÁN jön is.....
PS kompatibilitással már más a helyzet, ott a logi verhetetlen jelenleg (lévén náluk 50k a konzolfelár, míg fanánál 100k - ami ezekszerint 50k licensz, 50k "monopólium" díj....VOLT? _NAGYON_ kellett már a konkurrencia......)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?