Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója majd 2025-ös konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
A váltó el is fogyott.
-
mmdms
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ezert nem adom el a masodik csl dd-m, 100€-ert akartak elvinni, annyiert itt rozsdasodik el mellettem, tartaleknak jo lesz.
-
JulesTS
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szerintem BF után meg fognak jelenni a teljes árú bontatlan DD1/DD2-ők a használt piacon...
-
-
fatal`
titán
válasz
-Solt-
üzenetére
Igen, csak elképzelhetőnek tartom, hogy a már eleve meglévő logisztikai problémákra nem akarnak ráengedni egy BF-et (meg tudjuk, hogy a site is le szokott dögleni teljesen), ezért választották idén ezt a megoldást.
Ha csak bővül, akkor mindenki megvárja a végét és visszaáll az eredeti probléma. De azért valamiféle kommunikáció csak lesz majd.

-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Azért is írtam, ha megunnád, jobb lesz a Fanából kiszállni, mint egy drágább Simuból.
Pénzed is több marad így. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
RobbyJr
üzenetére
A Simucube 2 Pro-t néztem ki! Igazából elég lenne nekem a Sport is, de árban olyan kicsi a különbség, h valószínűleg a Pro-t választanám.
"DD1-et ha megunod idővel, akkor menj Simucube-ra. " - ez lenne a terv. Nem tudom, h egyáltalán le fog-e kötni a szimulátorozás, de ha igen, akkor szeretnék majd feljebb lépni.
GalaHU: Köszi a megerősítést, én is így gondolom!

-
GalaHU
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Amikor ránéztem a linkre, rögtön arra gondoltam, hogy ez neked a bestbuy!

-
GalaHU
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Szinte a megjelenés óta van Fana H-s váltóm, ütöm-vágom rallyban, de soha semmi baja nem volt. A TH8A ehhez képes egy padlóváltós Wartburg...

Egyébként nem hiszem hogy ugyanazon váltó jó lehet H-s és Szekis sémához is. Mármint a Fanát is át lehet váltani, nem ezzel van a baj. Hanem az elhelyezkedéssel...
Ha autentikus H-s érzetet akarsz akkor egy picit jobbra, de jelentősen hátrébb kell rakod a váltót, míg a szekis feelinghez a váltókar végének szinte a kormány pereménél kell lennie, jóval előrébb mint a H-s nak. Ha köztes megoldásként meghosszabítod a váltókart, akkor meg megnő a váltóút...
Szóval nehéz ügy, nálam a H-s séma fixen van, a szekit meg egy másik váltó (Aiologs) adja, a kormányhoz közel.
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Meg leszel vele elégedve. Simucube az más, de a Simucube 2 alá nem adnám akkor.
DD1-et ha megunod idővel, akkor menj Simucube-ra. -
Shivi
tag
megtaláltam mit írtak:
Hope this helps!!
Thank you for reaching out to us regarding your payment issue.I was able to clarify this issue with our finance team. It is related to one-touch/recurring payment PayPal settings, which we no longer accept.This can be resolved directly in your PayPal account:
1. Go to your PayPal settings and click on Payments
2. Under Manage Automatic Payments, you can find all the recurring payments you have activated.
3. When you find Fanatec, please click on "Cancel".This deactivates the recurring payment option on our site and allows you to pay with PayPal again -
Shivi
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
valóban: "When you pay with your balance and credit card, the refund will go to your PayPal balance and credit card. Once issued, the refund will go to your balance on the same day. The refund to the card can take between 1-2 invoices, depending on the card issuer."
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Lac-coo
üzenetére
Volt már DD1-em, szerintem az egy jó bázis! Főleg az én igényeimhez mérten.
Majdnem 70%-kal erősebb mint egy CS DD, plusz van rajta egy elég hasznos OLED kijelző is. Plusz nem ma kezdték a gyártását, szóval kisebb eséllyel fogok belefutni bármilyen hibába. Ja, és 3 év gari! Ha kiszámolod, most olcsóbb mint a CS DD, szóval nekem nem olyan egyértelmű, h melyik a jobb vétel.. De nem döntöttem még el, h melyik legyen, ezért írtam, h lesz még időm ezen agyalni.Shivi: Köszi! Ha kártyáról ment akkor is?
-
Lac-coo
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ha kártyáról fizettedd akkor visszautaljak a banknak, jó sok idő 10 ,nap asszem. Ha pp egyenlegrol akkor oda kerül vissza.
-
Shivi
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
PP re kapod, onnan a te dolgod oda utalni ahova szeretnéd
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ja, még valami! Mindkét rendelést PayPal-lal fizettem, egy esetleges lemondáskor simán visszakerül a pénz arra a bankszámlára ami a kártyához van kötve? Úgy értem, h ugye nem kell majd azzal bajlódnom, a PP egyenlegemről átutaljam a pénzt a bankszámlámra? Van közületek valakinek ilyen tapasztalata?
-
Lac-coo
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
De most mindenki egyetért abban, hogy jobb az új Dd bazisuk, akkor miért csereled le egy régi DD1 re ?
-
Lac-coo
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Volt ilyen valtom, igaz meg megjelenésekor vettem meg, de nem vált be. Hetente nekiallt dobálni a sebességet, szét kellett szednem , szethuzni az alaplapon, aztán egy hétig megint jó volt. Erőssége állítható, én erősen szerettem de nagyon hamar visszagyengult a mechanika ezen része...
Amúgy a H váltó része jó volt, tetszett amíg vissza nem gyengult.. A seq váltója viszont nekem soha nem jött be túl hosszú az útja..... -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
RobbyJr
üzenetére
Köszi az infót!
Meg is rendeltem a DD1 - BMW GT2 csomagot - ez szerintem egy nagyon jó ajánlat! A ClubSport DD rendelésem továbbra is él, a tegnapi teszt után úgy gondolom, h jó vétel az a bázis is. De a DD1-et is jó vételnek tartom ezen az áron, a BMW kormánnyal meg amúgy is régóta szemeztem. Az egyikre november 28-at, a másikra meg 30-at írnak, szóval bőven van még időm azon agyalni, h melyiket mondjam le. De azért figyelni fogom a többi akciót is, ezek alapján lehetnek még jó ajánlatai a Fanának.
Plusz a Simucube-ot is figyelem még.
-
fatal`
titán
válasz
RobbyJr
üzenetére
Nem feltétlen, sokmindentől függ. És az alap kiindulási pont huszonx euro. Külön-külön véve drágább lesz.
#58655 Vannak hibái a váltónak (orvosolható), de ennyiért jó vétel. Ha valakinek egyben kell szeki és H akkor alternatíva sem nagyon van (TH8A, de ez azért sokkal jobb).
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Kiforrott váltó, én jókat olvastam róla. De nem tudom lehet-e hosszabbítani a tengelyt ennél, mert nekem így nagyon rövid lenne, illetve a váltó fesszessége állítható-e.
-
-
Moby
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
A véleményem az, hogy ha megengedhetném magamnak, simán megvenném, egy DD2-vel.
vagy inkább
-
Moby
veterán
válasz
RobbyJr
üzenetére
Én erre a fullforce dologra olyan nagyon nem építenék. Aki telerakja a rigjét shakerekkel, annak a simhubbal jobb fullforce-van van, mint ami ebből lesz, széleskörűbben támogatva, jobb impelentációban, mint ami ettől valaha várható. A működése ugyanaz, a konfigurálhatósága meg ég és föld. Ok, nem a kezedben érzed, hanem a lábadon, meg a stesteden, de ez egyrész sokat nem számít, másrészt meg ha a kezedben akarod érezni, rajál fel egy shakert a bázistartóra. Fullforce by Moby

-
fatal`
titán
válasz
RobbyJr
üzenetére
Most 1 hétnyi BF lesz, vagy mi?
Szerk.: Ja látom. Akkor most minden nap lehet nézegetni.
Mondjuk 800-ért DD2 az durva. De nincs rá szükségem.Remélem valamikor a Formula perec is akciós lesz.

Szerintem azért húzták szét 1 hétre, hogy ne fingjon ki a website.
A váltó adapterrel is jó deal 160-ért.
Viszont ezzel az a baj, hogy, akit több dolog is érdekel, az többször fizethet szállítási költséget.
-
oneal1
senior tag
azért elég vicces, hogy itt 1 hete sokan lefikázták a konkurensekkel szemben az új DD-ket, meg hogy nem éri meg megvenni, inkább moza stb.
Ennek ellenére mást hallani, szó sincs róla hogy rommá verné a mezőnyt, mert tényleg nagyon hasonlóak a bázisok a kül gyártóknál.
De az árkategóriában a legjobb választás
Kár volt fikázni előre
-
Na ez szép akció

Mai nap ezek vannak BF alatt.
-
tome0001
Topikgazda
Ha jól emlékszem van olyan fórumtárs (csak nem emlékszem pontosan ki), aki előrendelte a CS DD-t vagy a DD+-t.
Ha megérkezett és letesztelte, akkor várnánk tőle egy bő összefoglalót a tapasztalatokról, esetlegesen az előző kormányhoz való összehasonlítással, amit majd be tudunk tenni a topic összefoglalóba.
Köszönjük előre is, mindenki nevében. -
Moby
veterán
válasz
András12345
üzenetére
A 15nm-es a ps kompatibilitás miatt sztem ár értékben viszont egyáltalán nem jó.
Szerintem árban nem jó, mármint nyilvánvaló a lekarmolás, de az arról szól (és emiatt nincs mérhető ár/érték), hogy nincs semmi más a piacon ps komaptibilitással. Nem szimptaikus dolog, piacilag ugyanakkor érthető. Nincs verseny. PC-s fronton persze nem igazán értelmezhető az árkülönbség. -
András12345
aktív tag
válasz
Melorin
üzenetére
Ebben van igazság.
Én sem állok bele, hogy biztos xar mer fanatec (szerintem eddig sem azért véleményeztem, mert szeretem, vagy nem szeretem a márkát, hanem mert voltak olyan dizájnbeli (QR1, V3 loadcell), supportbeli, meg általános üzletpolitikai megmozdulásaik, amit egyszerűen rossznak tartok), egész jónak tűnik a review alapján, ha nem lenne most semmim, lehet hogy a 12nm-est meg is venném, egy R12, vagy Alpha Minivel szembeállítva.
A 15nm-es a ps kompatibilitás miatt sztem ár értékben viszont egyáltalán nem jó. -
Melorin
addikt
válasz
Lac-coo
üzenetére
Én csak a DD1-2 esetében hallottam, hogy ilyesmiről beszélt.
Amúgy szomorú, hogy ennyire szétszeditek apró cafatokra szerencsétlent. A végén mindig az jön ki, hogy bárki bármilyen videót is készít, ti jobban tudjátok.
Inkább örüljetek, hogy valaki veszi a fáradtságot és megpróbál segíteni a választásban azoknak, akik amúgy nem tudnának kipróbálni ilyen sokféle kormányt. Mivel nagyon nehéz videón keresztül átadni érzéseket, próbálja valamihez hasonlítani, neki ez a hasonlat jutott eszébe.
De a fotelharcosok persze jobban csinálnák... -
Lac-coo
addikt
válasz
András12345
üzenetére
Nem keverem, nem ertem mire mondjak.....
Akkor pláne nem értem miért mondta a mozara, hogy robotos mert abban híre sincs a homokassagnak...
Mondjuk tulertekelni se kell ezt a videót, ugyanolyan youtuber mint a többi...
Picit túl lihegte, meg porgetve is uncsi volt.. A trufiore gorcsoles az kifejezetten kínos volt, nem is értem miért erőltette.... -
válasz
András12345
üzenetére
Ja értem. Én is éreztem ezt, mikor próbálgattam a bázist, de beállítás kérdése. Akkor van baj, mikor ezt a beállítással sem tudod orvosolni.
-
válasz
András12345
üzenetére
És ezt a homokos érzést pár kattintással el lehet tüntetni. INT-et kell feljebb venni, és gond megoldva.
-
Lac-coo
addikt
válasz
RobbyJr
üzenetére
Mást nem tudok elkepzelni, mint higy az ffb jelek csúcsát lesimitja. A játék ugyanazt küldi mindenre... de hát az meg szerintem nem jó. Nyilván ízlés kérdése....
Mondjuk én mikor vettem a mozat, elsőre a Will beállítását próbáltam ki, mindenre van neki... hát szörnyű volt , nem is tudom hogy lehet azzal játszani.. -
mozso
senior tag
Hálisten mostanra tele a piac hasonló tudású bázisokkal, hasonló árban, és nem sok múlik azon, hogy melyiket veszed. Apróságok döntenek. Nincsenek killer fícsörök, nincsenek óriási különbségek.
Pont ezt mondta, amit irtal. Mind jo es nagyon apro egyeni preferenciak donthetnek. Illetve, hogy Podium DD1 / DD2 helyett inkabb ezt venne. Ez is logikus, hiszen hangyanyit mimtha jobb lenne / jobb lesz majd a hasznalt erteke. -
válasz
Lac-coo
üzenetére
Simucube 2-höz hasonlítva egy DD1/2-t, ott éreznéd a különbséget, hogy a Simucube kicsit smoothabb, de nem ég és föld különbség. Ismerősöm aki kint volt az expon, próbálta a CSDD-t, és a DD1-hez viszonyítva nem érzett igazi nagy különbséget, nyilván ott se volt aktív a Full Force fícsör, de ő DD1-ről tuti nem CSDD-re váltana, hanem Simucube-ra.
Nekem DD1 van, szépen a driverben be van állítva minden ahogy kell, és nem érzem ezt a robotos dolgot, szépen mozog WRC alatt, ahol aztán kap a bázis rendesen.
-
Moby
veterán
válasz
tome0001
üzenetére
Gyakorlatilag semmi újat nem tudott mondani, de hát mit is lehetne mondani? Hálisten mostanra tele a piac hasonló tudású bázisokkal, hasonló árban, és nem sok múlik azon, hogy melyiket veszed. Apróságok döntenek. Nincsenek killer fícsörök, nincsenek óriási különbségek. Szerintem ezzel együtt továbbra is a csl-ből fog a legtöbb fogyni, mert ez egy rohadtul drága hobbi, még a csl-el. Legalábbis a hozzám hasonló átlagbéláknak biztosan.
-
Shivi
tag
válasz
KnightDave
üzenetére
nekem egyébként pont az jött le, hogy annyi savat kapott már hogy fana bérenc stb., hogy már nem meri azt mondani, hogy sokkal jobb. én a szavaiból azt vettem ki, hogy igenis jobb, méghozzá úgy, hogy még softwaresen gyakorlatilag lószart támogatott az új feature-set. szerintem színfalak mögött megkérdeznéd, azt mondaná, hogy újként egyértelműen csl dd (vagy +), dd1-2-ről pedig nagyon törnie kéne a fejét azon, hogy ne cserélje le
-
tome0001
Topikgazda
válasz
KnightDave
üzenetére
Igen, én is így gondolom, nagyon max 30p is elég lett volna, lévén hogy két szinte azonos termékről van szó.
Az biztos, hogy tápcserével nem lehet a CS DD-ből DD+-t csinálni, mert mindkettőnek pontosan ugyanolyan tápja van. -
Lac-coo
addikt
válasz
KnightDave
üzenetére
Valaki magyrázza már el mi az a robotos ffb ?

-
Moby
veterán
válasz
KnightDave
üzenetére
Felesleges végignézni, itt van kivonatolva:
[link] -
KnightDave
tag
válasz
tome0001
üzenetére
Vegignezve az elejetol a vegeig nem mondom, hogy elvesztegetett ido volt, de ezt egy 20 percbe kenyelmesen ossze lehetett volna foglalni.

TLDR a teljesseg igenye nelkul: nagyon jo mind a 2, de foleg annak eri meg kifejezetten a DD+, aki PS-en is jatszik, vagy gyuros; a Full Force-hoz egyelore nincs game support; a slew rate kifejezetten jo terhelesvaltasnal; a tap es a motor u.a a 2 bazisban, de az alaplapi alkatreszekben van elteres; a kormany es a bazis kozti tavolsag 8cm vs 11 az eddigi Fana bazisoknal, de valamikor jon majd a hosszabb tengely, mint opcio; NEM melegszik; osszemerte 5-6 kompetitiv ceg bazisaval es nincs jobb vagy rosszabb, ebben a kategoriaban -> mindegy mit veszel, f@sza lesz; DD1/2-hoz kepest jobb a feedback (=nem robotos), a 2 egyebkent is tul sok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest