Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAXIMIZE
tag
válasz
gaborvezer18 #36419 üzenetére
Uhh ez már nem rossz... tetszik. De ez a szett azért már más árkategória. Itt egyedül attól tartanék hogy nem elég magas a monitor, most egy 32-st használok és azt néztem, hogy az igazi az lenne ha legalább ilyen magas lenne, csak hát árban az meg már húzós hogy 3 db 32-s 144hz és keskeny kávás, ezért gondoltam 27 colosra csak félek hogy nem elég magas. (és talán a 29-s még alacsonyabb mint a 27-s, de ebben nem vagyok biztos) Egyébként AMD fan vagyok (tudom tudom most nem igazán nekik áll a zászló) rossz régi nvidiás emlékek miatt, de gondolom nekik is van ilyen összefűző programjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest