- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
smallmer #579 üzenetére
azzal biztos nem fog kapcsolgatni, mert a kernel betöltésnél kikapcsol, és onnantól nincsen kép
openwrt-vel pont olyan lesz, mint a routered!
lesznek a webes felületek, ahol be tudod állítani (luci, 8081, 8082, 9091), és egyébként úgy működik mint egy szerver
így sokkal kevésbé tekeri a hardvert a rendszer, pont ezért jobb ilyen felhasználásra
android, meg a különböző asztali linuxok sokszorosan leterhelik ehhez képest
pl androidon 2-es load alá nem nagyon ment, ha nem nyúltam hozzá akkor sem
lubuntu is rendesen terheli....egyébként elkészült a végleges is az openwrt-ből, csak nem mertem lesikálni, ezért csak DD-ztem, és így a teljes 2GB-os kártyát mentette, ami tömörítve is 1,5GB
bár ezt nem értem, hogy a 1,5GB üres helyet miért nem hagyja ki?
vagy ehhez valami speciális beállítás kéne?működik a kikapcsolás is rendesen, luci-ból lehet kikapcsolni a banánt, teljesen le is állítja, kikapcsol, led elalszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 9600X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest