Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
doberman
üzenetére
Összeszedtem ide, amiket találtam POE-hez, de elég drágák. [link] Jobban megéri talán wifivel, plusz mellé valahogy megoldom, hogy csak egy AC/DC átalakító legyen a betáphoz. És akkor már nem akkora előny a POE. Ez az egyszeri kiadást rendesen le tudja nyomni, viszont a fenntartási költségeket meg növeli, hogy folyamatosan megy a wifi és azzal is gond lehet, hogy zavarják egymást a kütyük és interferencia lép fel. Szóval nem tudom hosszú távon melyik lehet a jobb, én a kábelt mindenképp szívesebben csinálnám. Egyébként megoldható UTP-vel és betáppal is, és az elég szimpatikus. Majd még utánajárok, ez úgyis ilyen sok éves hobbi projekt, egyelőre a házat kellene felújítani, utána majd foglalkozok az üvegházzal vagy a fóliával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Civilization VII
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest