- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzf007
senior tag
Lenovo M11 8/128 4G + Pen vettem most 75000Ft volt akcióba. Szerintem jó vétel MM-ből...
-
-
Farkas82
tag
Vannak erősebb ajánlataik is, év elején vettem egy lenovo tap p11 pro gen2-őt, 410€ ért 120 herzes amoled, 8/256Gb bővíthető, mediatek companio 1300t, wifis modell, hardveresen abszolút megállja a helyét. A szoftveres támogatás már nem ennyire erős, csak 3 évet igértek rá
-
doooo
veterán
Nem gyenge tablet téren, konkrétan a legjobb tableteket csinálják a Samsung után. Csak sajnos nagyon ritkán jutnak el azok a világ nagyobbik részére. Helyette az ilyenek jönnek. Itt is a 4GB a legrosszabb, de a 8GB-os verzió még egész okés lehet, nagyon kedvező ár mellett. Az is oké, hogy legalább sok biztonsági frissítést kínálnak.
-
-
Kawauso
aktív tag
Az Alldocube nagyon jó. Bár szerintem túltolták az iPlay 50-es széria 7! modelljével. Már eljutottak a Helio G99-ig, és van egy bejelentett, de azt hiszem még most sem elérhető X Pad, ami Dimensity 900-at használna. Annyi negatívumom lenne velük kapcsolatban, hogy spórolnak az akksin. Miért van 5000-6000mAh-ás akksi olyan méretű készülékekben, amiben más gyártók nem cicáznak és 7000-9000mAh-ás akksit is beletesznek, mondhatni az a norma?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Olcsóbb kategóriában jó ez, nagyjából a Lenovo mellett nincs más, aki az olcsóbb szegmensbe értelmes tabletet tolna.
Realme Pad esetleg, meg Redmi Pad.
Illetve Kínából rendelve az Alldocube, de itt MA-n én őket említve sem látom jó ideje.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Ahhoz képest, h milyen nagy ászok laptop téren, jó sok drága laptop... tabletben gyengék.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
kbyte1024
veterán
Csak úgy ontják magukból á sz.... nál..... abb tableteket
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest