- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzf007
senior tag
Lenovo M11 8/128 4G + Pen vettem most 75000Ft volt akcióba. Szerintem jó vétel MM-ből...
-
-
Farkas82
tag
Vannak erősebb ajánlataik is, év elején vettem egy lenovo tap p11 pro gen2-őt, 410€ ért 120 herzes amoled, 8/256Gb bővíthető, mediatek companio 1300t, wifis modell, hardveresen abszolút megállja a helyét. A szoftveres támogatás már nem ennyire erős, csak 3 évet igértek rá
-
doooo
veterán
Nem gyenge tablet téren, konkrétan a legjobb tableteket csinálják a Samsung után. Csak sajnos nagyon ritkán jutnak el azok a világ nagyobbik részére. Helyette az ilyenek jönnek. Itt is a 4GB a legrosszabb, de a 8GB-os verzió még egész okés lehet, nagyon kedvező ár mellett. Az is oké, hogy legalább sok biztonsági frissítést kínálnak.
-
-
Kawauso
aktív tag
Az Alldocube nagyon jó. Bár szerintem túltolták az iPlay 50-es széria 7! modelljével. Már eljutottak a Helio G99-ig, és van egy bejelentett, de azt hiszem még most sem elérhető X Pad, ami Dimensity 900-at használna. Annyi negatívumom lenne velük kapcsolatban, hogy spórolnak az akksin. Miért van 5000-6000mAh-ás akksi olyan méretű készülékekben, amiben más gyártók nem cicáznak és 7000-9000mAh-ás akksit is beletesznek, mondhatni az a norma?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Olcsóbb kategóriában jó ez, nagyjából a Lenovo mellett nincs más, aki az olcsóbb szegmensbe értelmes tabletet tolna.
Realme Pad esetleg, meg Redmi Pad.
Illetve Kínából rendelve az Alldocube, de itt MA-n én őket említve sem látom jó ideje.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Ahhoz képest, h milyen nagy ászok laptop téren, jó sok drága laptop... tabletben gyengék.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
kbyte1024
veterán
Csak úgy ontják magukból á sz.... nál..... abb tableteket
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest