- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
Aza baj, hogy nagyon kevés nagy cég áldoz pénzt az igényes reklámokra! Spec elég ritkán látni kefejezett Nokia, vagy Sony-Ericcson reklámot!
Pedig biztos igényesek lennének!
Nekem a Sony WEGA reklámok jönnek be a leginkább ami igényes (szerintem) és a Sport szeletes reklámok (az utólsót kivéve!).
A mi egyátalán nem tetszik a csóró mosószer reklámok, és az univerzális tisztitó csodák
. A WC illatosítóktól meg egyenesen hányok!
-
Biaggio
őstag
Peugeot reklámok jók, két kedvenc van.
http://www.peugeot.hu/reklam.html
Az egyiken fejjel lefelé van a Föld, és csak a 406-os tapad.
A másikon egy indiai fószer átalakítja az autóját a plakáton látható 206-osra,elefánt ül rá, nekimegy a falnak, a végén meg örül az arcának. Jó kis zene szól mellette. Nem tudja valaki, mi az?
http://www.peugeot.hu/images/reklam/206.mpg
http://www.peugeot.hu/images/reklam/406.mpg -
maddog
tag
nike freestyle
(annyira hihetetlen hogy vannak akikmeg nem jottek ra hogy a bball mennyire rulez)
nehez lesz annal jobbat csinalni -
KERO_SAN
aktív tag
jo de csak akkor viszem el ha mar majd tudok beszelni es nem leszek lazas
-
Manitou
veterán
Most az unios reklamok közül az jön be a legjobban amikor a fazon a vonaton kérdi a kalózbácsitól, hogy ez már magyarorszár?--->mire a kalóz kinéz és egy rakás szemétdombot lát.Válasza: ugy tűnik.
Elég durva. -
KERO_SAN
aktív tag
Jazh a telefon offline mivel beteg vagyok es beszelni nem nagyon tudok
Ramokkal nem jelentkeztek, azt a dzsuva gepet meg elviheted annyie amennyiert megbaszeltuk
Ja a mocskos tompakepu lelketlen kokkolinimacit enis gyulolom, mert a sul sokkal aranyosabb, es annak a kis patkanynak meg van szive elkergetni -
launcser
senior tag
válasz
KERO_SAN #141 üzenetére
na most ide irok neked, telán itt észreveszed
OFF
esetleg TELEFONT felvenni luxus, emailra válaszolni luxus
hét elején hivtalak meg küldtem mailt
mert mindig elfelejtettelek utána és 10kor jutott eszembe de te hamar fexel
de hétfőn meg kedden tucatszor
válasz?
tudod mikre.. -
bdav
őstag
Utóbbi időkben a legjobb volt az OMV reklámja azzal a csigával
Mostanában a Pepsié teccik (vadnyugaton foci).
-
hafefe
csendes tag
Sziasztok!!!
Egy igen egyedi autóreklámot láttam a minap,igaz nem a magyar adókegyikén,hanem máshol,de azt hiszem ha valaki megnézi,mindenképp azt az autót akarja majd megvenni
A szitu a következő :
Szép kis terepjáró,szinte még új,de hát poros... Apuka jól szituált, 30-35 körüli fazon,mellette a kisfia kb. 6-8 éves lehet.
Apuka úgy gondolja le kéne mosatni az autót, s beállnak a kocsimosóba.Kamera belső nézetre vált,s látjuk ahogy a kocsi begurul,majd tisztítják.Egyszer csak azonban apuka és kisfia szája is tátva marad mert a szélvédőt egy néni a két hatalmas mellével kezdi el tisztogatni
A kocsimosásnak vége, apuka alig tér magához,mire a gyerek megszólal :
apu menjünk vissza légyszíves...
Hát nem semmi... -
Den
veterán
hú a ránctalanító reklámok...
Most van egy ami különösen kikészít. visszaszámlálással kezdődik, 10, 9,8.... csaj beledugja az ujját a krémbe és amikor az arcához érinti, hatalmas atom villanás, először azt hittem felrobbant a feje... na az se volt normális aki azt a reklámot csinálta.... -
yenkee
csendes tag
Nekem a Nike reklámok jönnek be és a Lays chips-es: ki nem állhatom pl. a mosogatószeres reklámokat
-
Sefter
veterán
És mit szóltok ahoz amikor a ferdeszemű kiscsávó leugrik a klotyóról és törlés nélkül a sz@ros pics@j@ra felhúzza a gatyát :
''hű de büdi van, de szerencsére van egy trükköm...''
A kokkolinó reklámból egyébként nálam a Tatu a nyerő :
''bársonyossá teszem a......törölközőket'' -
Joseph
tag
Nekem pl bejön az új lays csipsz reklám, amikor a két öreg hadakozik érte!
-
dXtr
tag
nekem csak az elvvel van nemi problemam..pl a ragoreklamok..10bol 9 fogorvos ezt ajanlja...ja..valoszinu! a fogorvosok altalban ragot ajanlanak fogmosas helyett mi?fogatmosni mar nem is kell...
jajjj a legjobb az amikor egy kis dobozban van valami rakos suti meg egy doboz orbit aszem...kb ugy jon le :nesze itt egy kis rago mert kurvabudos a szad.
jo reklamok a nike meg heineken reklamok..5letesek fantaziadusak viccesek -
DJ Mythos
aktív tag
Az idei Mayday reklámját látta már valaki???
-
tikomio
csendes tag
Eddig ez a legjobb topic. nagy jó!!
kokó maci tényleg elballaghat a búsba, mert tarajos barátunk sokkal jobb.
mi a kedvesemmel mindig mosóporral járunk moziba és terméstetesen fekete pulcsiba. a kulönbség az, hogy én biztos bevernék egyet annak a baromnak aki öngyújtóval rámvilágít a sötét moziban. és egyáltalán a sötétben, hogy látszik, a szép fekete pulcsi?
ikeakutya is király.
25 éves nők a ránctalanító reklámokban? szerintem a nők negyede azt sem tudja mi az hogy ránctalanító. na és a bifidus izé?! ezt a hülyeséget, ha nem eszem egész nap, este biztos nem joghurtot fogok enni, hanem valami normál kaját. és a danone aktivia nem jó.
feldobtátok a napomat! köszönöm! -
Turmoil
senior tag
válasz
CsendPenge #99 üzenetére
A Fabulon-reklám tetszik a 3-as és 5-ös faktorú naptejjel.
Én 2-3 éve 15-össel nyomulok, hogy ne égjek le, de még így is sikerül néha
Pedig nem is hófehér a bőröm... -
renegade
aktív tag
-
renegade
aktív tag
válasz
Dalai Láma #86 üzenetére
All right. Kezdjük a nosztalgiával....
http://civis.wigner.bme.hu/020430reklam/
Valamint valódi gyűjtőknek és műértőknek a külföldi kínálatból egy igen bőséges kínálat:
http://www.internetvideomag.com/articles2002/AdWebSites.htm
Enjoy.
A vicclapos gyűjtemény sem gyenge!
Amúgy broadband előnyben... -
Not guilty
csendes tag
Segítene valaki? Sajnos nem értem a 20%-os reklámot. Lehet hogy nem voltam elég figyelmes (vagy csak végig kellett volna néznem), de nem rémlik semmi. Azt tudom, hogy valamit 20% kedvezménnyel kapunk meg, de mi köze ennek egy emelkedőhöz?
-
Agyzuzo
addikt
Szerintem van rosszabb is, mint a kukanyaló-maci.
Az egyik a buzeráns fószer, aki a kurva sötét mozbian odaül egy csaj mellé a pofájába nyomja az öngyújtóját és belöki a tuti csábszöveget ''Szép ez a fekete póló, ÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ?''. Ja, meg k+''!%''% anyád. Valaki ilyet eljátszana tuti felgyújtanám ott helyben és lenyomnám a torkán az egész flakont.
De a legdurvább akkor is a gennyedék Tix Tide reklám. A háttérben megy egy iszonyat ordenáré disszonáns mocsok kórus dubudubolása és közben a lúzer családapa betámolyog 2 óra késéssel szülői értekezletre. ''Ááá, maga Petike apukája''. Hát ekkora hatalmas nagy ökröt bizony könnyű megismerni...
Kokkolínó? Áhhh, azok legalább csak pár szakadt plüssbarmot raknak kamera elé, az nem akkora gáz. De ezeketől az ordenáré nagy mocsok lúzer reklámokból már iszonyat elegem van. Aki ezeket kitalálta deportálni kéne Gulágokba. -
Joe_007
tag
Hát sztem ez a vitamax joker reklám qrva jó lett.Legalábbis én végig röhögöm.Jó az a taxis duma
-
Satan-Claus
senior tag
Egy gimis ex-osztálytársnak volt mindenféle régi/új plakátja. Az egyik kedvencem egy festett darab volt. Tipikus cselédruci (talán egy licsit minibb) egy barna göndör hajú nőn, kezében egy ódon porszívó. A szöveg mellette:
Ne verje ki!
Ne rázza ki!
Mónikával szivassa ki! -
Hacked_4031
csendes tag
kalgonizáláshoz mit szóltok..
hardvert nem kéne kalgonizálni, mert a mosógép az tovább él tőle -
CsendPenge
őstag
Skacok, a vicclapon van egy rakat jópofa reklám! Most nézegetem, amit eddig letöltöttem, szétröhögöm magamat!
(az axe-os nagyon üt!)
-
Edgeri
senior tag
Idevág a mosópor miatt:
Kalgonizálás:
olyan kémiai eljárás, amelynek során az aluminium futoszálról
lerobban húsz centi vízko, és az rögtön csillogni kezd, a
háziasszony szemével együtt. Annyira forradalmi eljárás, hogy még a
mosógépszerelonek öltözött statiszták
is megdöbbennek, és az o szemük is csillogni kezd. De ebben van az örökélet
titka is, ha mosógépek lennénk, sokkal tovább élnénk, és csillogna a
futoszálunk.
Szilanizálás:
egy öt centi vastag pólóból harminc centi vastag pólót csinál. Ha
ügyesen,összehajtogatva vesszük fel, ezt a vastagságot testünkön meg is orzi.
Arcunk hozzádörzsölve illatos és puha lesz, ráadásul elmúlik a
depressziónk, és boldog, szilanizált háziasszonnyá válunk. Vigyázni kell, mert egy tíz centi
vastag pulóverbol hatvan centiset csinál, így úgy fogunk kinézni, mint egy Michelin gumiember.
Liposzóma:
olyan animált, digitális gömb, ami a digitális háziasszony arcát
kisimítja, de a ruhából is eltávolítja a szennyezodést. Sajnos
fordítva nem muködik,tehát a háziasszony arcáról nem távolítja el a
szennyezodést, és a ruhát sem simítja ki. Ezért a mosakodást és a vasalást nem tudjuk
megspórolni. Túladagolása esetén arcunk felpüffed, és a ruhából eltunik az
anyag. Labor körülmények között láthatjuk, hogy intelligens,
megkeresi a szennyezodést, felismeri, majd magából kiválasztja azt
az enzimet, ami kell, eltávolítja a foltot, s környezetbaráti módon
beépül a növényekbe. A legintelligensebb liposzómák már segítség
nélkül jutnak el a 25.000 forintos kérdésig.
Molekula:
minden, ami nem hagyományos. A modern fogkrémek, mosóporok, arckrémek, mosogatószerek mind molekulával muködnek, amelyek majd
olyan intelligensek, mint a liposzómák, csak nem csíkos színuek. A hagyományos mosóporok például
biztos nem molekulával, hanem hagyományosan muködnek, vagy ha molekulával
is, azok szürkék, s nem a ruhának mennek, hanem nekiütközve a
mosópor falának, felrobbannak. A szennyezodés pedig ott marad, s a
családban mindenki szomorú. Ezzel szemben a nem hagyományos
molekula fehérré varázsolja a fogat, a ruhát s mindent aminek
tudatosan nekiütközik. Mondhatni a molekula a modern háziasszony
boldogságának a kovácsa. -
cadaver
tag
a TOMI reklamokban a nok!!!! hat azoktol megorulok: egytol egyig mint a boszorkanyok! ennel mar csak az jobb, amikor egy ven faszi ul gy szobaban, csomo aranyekszer mogotte. eltelik majd' fel perc, erre megszolal (NAGYON eroltetetten) jojjon el on is a mittomenhova, ahol most 20%os kedvezmennyel vasarolhat arany ekszereket! ne feledje: es igy felemel egy tablat a cimmel rajta.
hat az egyszeruen LOL.
mas:
annak a peug*ot kocsi atalakitos reklamnak a zeneje kellene, nem tudjatok hol van? -
Plumpy
aktív tag
Juhhhúúúúúú! Ez a Jóska ez a Gyurka ez meg itt a véres hurka. Jóska Gyurka véres hurka, milyen jó a májas hurka, ó be jó, sütni való, a hurka télen-nyáron jó, itt a kenyér itt a só, hurkát enni csuda jó. Huhhhúúúúúúú!
Ez a Jóska ez a Gyurka ez meg itt a véres hurka. Jóska Gyurka véres hurka, milyen jó a májas hurka, ó be jó, sütni való, a hurka télen-nyáron jó, itt a kenyér itt a só, hurkát enni csuda jó.
Véres-májas-véres-májas-véres-májas juhhhhhhúúúúúúúúúúúúú! -
Den
veterán
-
Den
veterán
válasz
Hacked_3876 #92 üzenetére
télleg a motorreklámok... Pl a yamaha fazer, mikor kegyetlen jó motorhang mellett mutatják ahogy a faszi karján feláll a szőr, kitágul a pupillája, kidagadnak az erek a halántékán, aztán mikor az izzadság elkezd gurulni rajta, akkor a visszaváltások hangjai, aztán mutatják a motort, és olyan mintha venne egy nagy levegőt.
Vagy egy másik mikor lassítva mutatják a motort ahogy kanyarog, valami lírai zene, aztán hírtelen zene vége, bejön egy tízezer fölött pörő motor visítása, és a képet a motoros szemszögéből látjuk, ahogy 200 fölötti tempónál kanyarog előtte az út... ez a legjobb... -
Den
veterán
válasz
Hacked_3876 #97 üzenetére
206cc reklám is jó mikor a fazon mindennap máshogy ugrál be a kocsiba, aztán egyszercsak zárva van.
-
Nowhereman
őstag
Magam részéröl a humort preferálom, a legujjabb kedvencek(resze egyik se kishazánkan megy):
Egy terepjáro száguld a sivatag homokjában, aztá egy aszfaltcsik(ut) keresztben. Kocsi megáll, fazon kiszál. Ovatosan megvizsgálja az utat és visszaszáll a járgányba. Lassan átgördül az aszfalton, majd a tulodalon teljes gázzal elszáguld!
Egy faszi pufit dobál a kamera felé, a másik oldal: egy elhizott fazon nyitott szájjal horkol, a pufi már ugy ahogy betemette, egyszer csak az egyik berepül a szájába - az elözö faszi örömmámorban tombol. Távolitás: vasuti kupé! Reklámszöveg: bizonyos örömöket csak a vasuti utazás nyujthat! -
Deadeye
csendes tag
A legjobb reklám, amit valaha láttam:
(Hatásszünetekkel képzeljétek el)
Szerelőhöz bevisznek egy videokamerát, össze van zúzva, kicsit elforgatja a faszi, erre ömlik ki belőle a víz. Kinyitja, kivesz belőle egy cápafogat. Visszacsukja, akkor veszi észre, hogy egy harapásnyom van rajta. Megfordítja, és mi van ráírva a hátuljára: National Geographic Channel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest