- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
-
melega
őstag
Lemezen is jön a játék, vagy csak digitális?
A másik pedig ebben a játékban elég agresszívnak látom azt a lovagot, vagy katonát aki a bányász fejét (akiről azt hittem a főhős) veri az oszlopba.
Az eredeti játékban is a lovagok sötét lelkűek tele vannak haraggal és gyűlölettel?
Nem kímélnek jó lelkű szorgalmas munkásokat dolgozókat sem?Tudom a középkorba így volt
-
Dr. Akula
félisten
Végre. Épp most vettem elő az Anniversaryt. Az 1. a legjobb Diablo klón volt, remélem megismétlik ezt a featet.
Jó lenne ha felfedeznék a régi nagy neveket is, amiknek évtizedek óta semmi utódja, de mai szintre feltuningolva most is szólna. Pl. Populous, Ultima.
-
L_ajos
őstag
-
Sirandrish
legenda
Nah erre nem számítottam míg élek
-
myckey
veterán
Najovanma jovan
-
BoneDragon
veterán
-
myckey
veterán
Ne idegejje, ott veri ki a szemed, a kollega mutatta......
Mi van veled!
-
wjbhbdux
veterán
Unreal 5 engine úgyhogy a kinézet hihető, nem kell megerőltetniük magukat érte. Gépigény már más tészta
a Remnant2 3080 kártya alatt nem hozza ki belőle a 60 FPS-t..
de mivel a D4 gépigénye is úgy elszállt hiába csak egy D3 mod, végülis a potenciális játékosok nagy része felkészült lesz mire ebből lesz vmi 2-3 év múlva. -
Televan74
nagyúr
Weboldalon és steam oldalán is van pár. Aztán hogy a végén is ezt kapjuk az már más kérdés. De szerintem a képek alapján ma ez a minimum elvárható szint. Számomra várós a játék. -
SzlobiG
félisten
Rengeteget toltam az első részt, 17 év el se hiszem, hogy ennyi eltelt.
-
BoneDragon
veterán
-
Scrake^;DD
aktív tag
Erről van már gameplay? Várós!
-
wjbhbdux
veterán
-
Daelion
őstag
Na ennek én is örülök, biztos vétel lesz nálam is.

Diablo szériát leszámítva Titan Quest meg Grim Dawn-al játszottam a legtöbbet de TQ mitológiai környezete közelebb áll hozzám. -
myckey
veterán
Adják az in game képek!
Várós nagyon! Szét lesznek csapkodva a mitológiai lények, meg az istenek is

-
ProEvoFan
nagyúr
-
NKing
tag
A hivatalos oldalon és a Steam-en is vannak gameplay képek is, azok is bekerülhettek volna a cikkbe

https://titanquest2.thqnordic.com/ -
L_ajos
őstag
Alap hogy instant vétel lesz.
-
Televan74
nagyúr
Baldur's Gate 3 a tegnap este után nekem alapnak számít, az alatti szintet grafikában már nem fogadok el.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Titan Quest, már milyen rég volt hogy játszottam vele, na nem mintha Baldur's Gate 2 -vel más lenne a helyzet.

-
duvi
nagyúr
Micsoda dömping! Sorban érkeznek a jóféle Diablo konkurensek. Legalább lesz egy kis ösztönzés a Blizzard részére
-
myckey
veterán
Többször is játszottam, kiegészítővel is...
Végre megint valami faxa téma, az AC Ody után.Jöhet!
-
- = Zk = -
félisten
gameplay-re nagyon kiv leszek, bevallom őszintén....
grafikára nekem elég, ha hozza egy Baldur, vagy Dio 4 szintet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest