- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
csabika25
aktív tag
Szerintem Magyaroszág legkedveltebb hardverfóruma nem csak botcsinálta hardverguruknak szól -> minden informatikai ág képviselője olvassa. Szerintem jobb, ha a kolléga (nem ez nem jó, megsértem vele a villamosmérnököket), szóval a csóka ne üres fenyegetésnek vegye az itt leírtakat. Érhetik még meglepetések. :-(((
-
csabika25
aktív tag
Az alapos gyanú megállapítása a rendőrség feladata. A PH prezentálja a bizonyítékokat (logok, e-mailek...). Ha ez alapján valaki képbe kerül, akkor jön a kihallgatása. Nem mondtam, hogy ez az arc lesz az. Mindenesetre a kezdő lépést SZVSZ meg kell tenni. Vagy marad az, hogy betyárkodott egy jót a csávó, hahaha, de édes. És Parcinak ráment az éjszakája és ki tudja, hogy még milyen károkat okozott.
-
csabika25
aktív tag
Nem is az ő feladatuk. A tulajdonos feljelentést tesz. A rendőrség elkezd nyomozni. Rögzítik a bizonyítékokat. Superman levelét... A nyomozati szakasz után gondolom ügyészség és bíróság. Csak idő és egy jó ügyvéd kell hozzá. Apropo: ha van itt olyan ügyvéd, aki PH fan és ért az informatikához, szerintem keresse meg Parcit. Ja, és pénzt ne nagyon kérjen!:))
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest