Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
McJames
senior tag
válasz
csabika25 #14 üzenetére
:( Gondold meg: mit állíthatnál 100!-os biztonsággal a feljelentés esetén a ''yard''-nak? Mert arra, hogy te mérges vagy, még nem kezdhetnek nyomozást valaki ellen és pláne nem gyűjtik be.
(Még jó, mellesleg. Képzeld el, hogy a szomszédod vmiért éppen nem bírja az arcod, és feljelent, csak úgy..., téged meg elvisznek... be... oda... a fél utca szeme láttára... aztán kiengednek... bocsánatot is kérnek... hazamész... szemedbe, de leginkább a hátad mögött mondják/találgatnak... elvitték a rendőrök... azt ''csak úgy'' nem szokták... biztos csinált vmit ... ártatlan volt... dehogy is én hallottam, hogy... stb., stb.)
Szólásszabadság van. Meg ártatlanság vélelme. Magyarul amíg nincs rá alapos gyanú, hogy bűncselekményt követett el, addig azt csinál, és beszél - majdhogy nem -, amit csak akar. -
Superman
nagyúr
válasz
csabika25 #14 üzenetére
Egyszer már megtették a korridoron, mert mindenkit zaklatott, de nem sok foganatja volt. kaptam tőle annak idején fenyegető leveleket is, hogy csak merjek vele kikezdeni, majd lesz nemulass. Én a magam részéről nem foglalkozom vele többé, mert pszichopatákkal nem lehet szót érteni. Egy önimádó alak, aki azt élvezi, hogy ha körötte forog a világ.
Egyébként nem is biztos, hogy ő volt az, mindenesetre nem árt résen lenni.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest