-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Rémy megbukott az orvosin.
Napfénysüti: Anno egyszer már megbukott a szíve miatt, aztán végül engedélyezték a játékát. Most nem tudni, miért, de valószínűleg azért.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz Dark KillerX #53700 üzenetére
Köszi!
-
KisTücsök
addikt
válasz Dark KillerX #53700 üzenetére
Úgy értem, röviden összefoglalnád, hogy miről dumál?
-
KisTücsök
addikt
válasz Dark KillerX #53698 üzenetére
Rövid összefoglaló? Negyed óráig nem nézem, ahogy dumál.
-
KisTücsök
addikt
válasz Napfénysüti #53688 üzenetére
Mennek Új-Zélandra. Nem is tudtam, hogy már ott is ismerik ezt a sportot. Na nem baj, talán ők még nem vertek meg minket, majd most.
-
KisTücsök
addikt
Húúú. Ma 18 órától tudjátok, mit kell nézni.
Gézu hangulatfelvezetése: "Ha győzünk, emelt fővel folytathatjuk pályafutásunkat"
De hogy is kezdődött? Megnyerhetjük az EB-t, ez a válogatott nagyon jó. Aztán az üzbégek után, adjuk fel inkább az első két meccset, akkor elég egy döntetlen az izraeliek ellen. Majd a csúfos megaláztatások után, már a döntetlen sem elég, le kell győzni őket, nekik viszont jó az x.
-
KisTücsök
addikt
válasz Tibiajax #53646 üzenetére
Nem tűnik, mert az is.
Ez még nekem is feltünt, pedig közöm nincs a gyerekhez, se a csapatához. Nem először fordul elő a világtörténelemben, hogy valakinek a magánélete miatt változik a sportteljesítménye.
Persze lehet, hogy nem a szex miatt. Lehet azóta shakirával együtt tolják a WoW-ot minden éjjel, ezért megy neki úgy, ahogy.
-
KisTücsök
addikt
válasz salival #53562 üzenetére
Annak sincs semmi köze, hogy a fifának semmi köze (ha nincs, ámbár miért ne lenne? mindenekfelett állnak) a klubfutballhoz. Futballmeccsen történt az incifeds, futballmeccsekről tiltották el ezt a visszaeső bűnözőt.
A barszát is eltiltják az átigazolásoktól, aztán "elhalaszták", hogy bevásárolhassanak, így az egésznek oda a büntető jellege, aztán megvehetnek egy olyan játékost, aki mindenféle focitevékenységtől elvan tiltva. Most meg még a végén az eltiltását is eltörlik. Mi folyik itt kéremszépen??!
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #53552 üzenetére
Az nem is lenne rossz. Kíváncsi lennék, egy top csapatban mit produkálna, ha már Mou nem bízik benne.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #53481 üzenetére
Ja. Utóbbi években talán a legjobb.
___Barca... Eladják Fabret pontom pénzért. Vesznek egy Rakiticet. Marasztalják Xavit. Vesznek a foghíjas védelembe egy 30 éves játékost 20 millióért. Ter stegen igazolása nem volt rossz, de valahogy nincs egyensúlyban ez az egész. Arrafelé bevannak szívva, amikor igazolnak?
-
KisTücsök
addikt
Valakivel beszéltem pár napja, hogy az atletiből kik mentek a chelseabe. Tiago mégsem megy. Pedig biztosnak tűnt már régóta, sőt én tényként kezeltem.. Hosszabbított.
-
KisTücsök
addikt
válasz Felhasználom #53461 üzenetére
Egyetértek egyébként, és felesleges is beszélni róla, pont ez miatt, hogy minden fönt kezdődik.
Csak dühítő... Ez a géza nyilatkozat is... 2 éve erre készültek. Elvileg megkaptak mindent, ami kellett nekik. És úgy nyilatkozik a játékosokról, mintha nem is tudná, hogy mik a képességeik. A fél csapatot lebassza, már másodszorra. Nem ő válogatta be őket???
Csak összedől már ez is előbb utóbb. Remélem.
-
KisTücsök
addikt
válasz Felhasználom #53457 üzenetére
Nem az edző dolga fegyelmezni meg rendet rakni a fejekben? Kötelező volt pont őket beválogatni? Nem hiszem el, hogy nincs ennek a korosztálynak jobb játékosai. Ha nincs, az bizony nagyon szomorú.
Ha fegyelmezetlen, flegma a gyerek, akkor kibassza a csapatból és rak be mást, ahogy ez mindenhol lenni szokott.
Egyébként ha már a taktika is rossz (amit az edző talál ki), akkor nincs miről beszélni. Márpedig itt rossz volt. Nagyon.
Egervárit amúgy sosem magasztaltam. Volt a válogatottnál egy-két periódus, amikor látszott, hogy akarnak valamit, és néha-néha focit is láthattunk, de azt a török válogatottat pl akkor ki nem verte volna meg? Tudjuk, mi volt éppen akkor náluk.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz Felhasználom #53442 üzenetére
Ilyen, ha megye szinten szakemberek dolgoznak, a válogatottnál meg mészölyék. Nem tudom, milyen focista volt, de amit most csinál edzőként... Nincs még egy olyan ország a világon, ahol egy ilyen kóklert alkalmaznának.
Mindegyik gól ráadásul egytől egyik elkerülhető lett volna. Egy amatőr csapat elkerülte volna.
De várom a nyilatkozatát.
Európa egyik legjobb akadémiájának (lol) stadionja meg ismét bizonyított.
Remélem Izrael 5-6 gólig meg sem áll ellenünk. Bár tökm1, változás akkor sem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
És bazmeg lecselezi a fél válogatottat. Ilyen nincs.
-
KisTücsök
addikt
Ezen hangosan felnevettem.
De a portugál is nagy volt.
Na, akkor ami az előbb kimaradt...
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Elképesztő. Ráadásul lejt a pálya? Valahol alig van víz, valahol meg valóságos tócsák vannak. Egy ezer éves stadionban megérteném, de itt?
De legalább kifogásnak jó lesz. Az előző meccs után a "lámpaláz" volt, na, hát annak most nem szabadna lennie, de nem baj, most jöhet az időjárás...
-
KisTücsök
addikt
Melyik?
A "Pancs" arénai vízilabda meccs? Vagy a loki szenvedése a tehénpásztorok ellen?
Nem tudom eldönteni, melyiket nézzem. Melyiken tudok többet röhögni?
Közben 0-2. Pedig nagyon szajkózták, hogy csak a győzelmet tudják elképzelni. De szép lenne, ha még Izrael is megverne minket.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz Rypejakten #53345 üzenetére
Ja tényleg. Amerika.
Akkor Mandzu - Torres. Tán mégjobb.
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
"Sajtóhírek szerint Fernando Torres, az angol élvonalbeli Chelsea spanyol labdarúgója nagyon közel áll ahhoz, hogy visszatérjen az Atlético Madridhoz."
Mindenki képzeljen ide valami bazinagy mosolygós arcot.
-
KisTücsök
addikt
Jó lesz az a PSG, szerintem is.
Mondom, nem tudom, minek kellett ő. Ingyen volt, azt kész. Costaval kapcsolatban vedd figyelembe az árát is. Hasonló formában lévő csatár nem igen lett volna elérhető, csak kb dupla áron. Lukakunak még bizonytalan a sorsa. Remélem azért kapni fog egy lehetőséget.
xsanyi77:
Fene tudja. Én nem erőltetném, mint játékost. Nagyon szépen zárta a karrierjét a csapatnál, nem kéne elrontani (nem mondom, hogy mindeképpen elrontaná, de meg van az esély).
Akkor nem marad Lukaku? Vagy megy megint kölcsönbe? Engem csak ez érdekel. Meg a kapus poszt.
-
KisTücsök
addikt
Igen. muhaha.
Tiago ingyen jött. Azt nem tudom, minek, de ingyen volt. Filipe hiányposztra jött, hasonló kvalitású játékost ezen a poszton ennyi pénzért nem lehetett volna venni. Costa ugyan ez. Bár nekem nem hiányzott, de ez van.
Koke sem hiszem, hogy maradna, de ő már a 40 millás kategória szvsz.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz #16514048 #53249 üzenetére
Az a védelem... hát, nem jósolok túl sok jót az elkövetkezendő 10 évre sem. A végén csak adtak majdnem a derék védőink egy gólpasszt az osztrákoknak. A végén ezt a szabadrúgás variációt ki találta ki? Azonnal ki kell rúgni!
20. perctől néztem amúgy. Egy szép támadásunk volt, gyak ziccerig ment, természetesen bele kellett rúgni a kapusba.
___Juj ez a német mez
-
KisTücsök
addikt
Szóval 20 perc és 2-0-ra mennek az osztrákok? Köszönöm!
-
KisTücsök
addikt
"The transfer market closes 31 August and we close our market on July 19. We finished the market today" - Jose Mourinho"
Akkor Lukaku visszajön. Hú de jó. Legalábbis gondolom, hisz csak Torres meg Costa maradt csatár a csapatban. És ha ez azt is jelenti, hogy senki nem is megy, akkor Cech meg Courtois közül az egyik padozni fog?
Vagy csak szokásos Mou szarkeverés, és most készülnek tenni egy 70-80-90 millás ajánlatot valakiért.
-
KisTücsök
addikt
Jövőre a BL-ben a negyeddöntők után eltörlik a sárga lapokat.
____Mi ez a sok Khedira-> chelsea pletyka? Ráadásul vagy Mikel vagy Ramires bánná, akár cserealapon is. És mi ez a heti 150k font fizu? Ki a bánat fizetne neki ennyit? Ki a bánat adna érte egy Mikelt vagy Ramirest? Ki? Mourinho, ki???
Olyan jól igazol a csapat már egy ideje, ne rontsuk már el, kérem.
(#53061) xsanyi77: Ja. Én hülye, meg még visszanéztem azokat a meccseket. Az olaszok ellenit, természetesen. A reál ellenin szerencsére időben észbe kaptam, hogy azért hasznosabb dologgal kéne eltöltenem a szabadidőmet. Idén mondjuk ezen nem kell gondolkodnom. Talán még az FTC a legnagyobb név az ellenfelek közül.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz paatrick #53095 üzenetére
Én is kb.
A Chelseahez hozzátenném, hogy nagy előny, hogy costa hasonló felfogású csapatból érkezett. Jó korban és formában van. De nem egy labdazsonglőr. Ettől függetlenül szinte a semmiből tünt fel és lett a világ egyik legjobb formában lévő csatára. Végül is Drogba is relatíve későn érő volt... Ba eligazol, úgyhogy szerintem még jönni fog csatár. Ha nem Lukaku, akkor valaki más. A középpálya nagyon rendben van szerintem. A védelemben a hiányposztra meg jött játékos.
Meg az arsenalhoz. Szerintem sem kell kihajítani a vezetőséget. Ott nem a kupaszerzés a cél, hanem, hogy a BL-t érő helyet mindig elcsípjék és mindig pluszba zárjon a csapat. Ezt tökéletesen elvégzik.
Ja meg a Pool. A MU befog jelentkezni a BL helyekért, az biztos, az Arsenal is meglepő módon normálisan kezd igazolni, a Chelsea erősödik, a City meg úgy jó ahogy van. Ez 5 csapat 4 helyre. Innen bizony leginkább a Pool fog kilógni. Persze a papírforma nem sokat ér, mert csapategységet tekintve ők vannak most legelől. Aztán, hogy a harapós nélkül mire mennek... Kíváncsi leszek.
-
KisTücsök
addikt
válasz homeless09 #53052 üzenetére
Tavaly a chelsea is valami ilyesmi túrát nyomott.
___Sickboy25: Még képlékeny. Courtois jön vissza, az biztos. Egyik kapus sem akar padozni. Lehet, hogy Cech távozik. Még van benne néhány jó évv, de Courtoisé a jövő, az egyértelmű.
____
Ba távozik? Ennek örülök, de ezek szerint akkor még oda is jön valaki. Cavaniért az nagyon-nagyon sok. Max 30 milla.
-
KisTücsök
addikt
válasz homeless09 #52984 üzenetére
Hát pont azért vette meg, amíg mélyen volt. Remélem senki nem gondolta, hogy majd mostantól ott fognak minden évben kullogni a középmezőnyben. Most a nagy szerződések miatt meg jól felmegy, és aki akkor vett, majd most eladja. Vagy inkább még vár egy évet, jövőre szerintem sokkal jobbak lesznek, akkor még feljebb megy.
____Vazeg Cyber... Courtois nem megy a madridba! Felejtsd már el.
-
KisTücsök
addikt
válasz homeless09 #52979 üzenetére
Megérhette az elmúlt egy évben mu részvényt venni.
-
KisTücsök
addikt
Conte lelép? Ez meglepett.
-
KisTücsök
addikt
A Griezmann miféle? 25 milla font. Nagyon gyenge pletyka, de azért érdekel. Leginkább Hazard posztján tolja, de középen és a másik oldalt is bevethető, azt látom.
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz Integra #52845 üzenetére
Mert jó volt és megérdemli. És ne trollkodj. És senki ne báncsa Luizt. És
_____Van Gaal hívta Robben. De nem akar menni. Ez az ember meg egyre jobb, ahogy öregszik. Ki látott még ilyet.
____A Nike megy csődbe vagy mi?
____xsanyi77: De Bruyne-on gondolkodtam én is. Sneijder valóban kilóg onnan.
Schürrle? Keveset játszott ahhoz szerintem. Meg azért hagyott ki baromi nagy helyzeteket. De jó volt, az kétségtelen.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz cyberkind #52818 üzenetére
Vagy rosszabb. Kb ez a teljesítményt egy fele annyiba kerülő játékostól elment volna. Majd 3-4 év múlva elválik, megérte-e.
Kroos kb 30 millája még most is "kiakaszt". A legjobb vétel lehet a nyáron. Bár Fabre is szinte bagóért volt. Sanchez is elég jó áron volt. Kb ezek a reális árak.
-
KisTücsök
addikt
Jól hallom? Pitbull meg kesha szarja negy a stadionban? Azért egy bizonyos szint alá nem kéne menni...
___Azért ha Agüero van ott Higany helyett az elején... Ilyet kihagyni.
-
KisTücsök
addikt
Az szép volt Götzetől. De azért Schürrle is kellett hozzá.
-
KisTücsök
addikt
Mennyi német meg argentín lett itt hirtelen.
Eddig egész jó kis meccs ez.
-
KisTücsök
addikt
Érik a brazil gól. Osi megint jól tolja.
Áhhh. Érik.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Szabad és sárga.
Pedig pont írni akartam, hogy szerintem a brazilok megnyerik. Bár még megnyerhetik.
-
KisTücsök
addikt
Ezek azért tudnak himnuszt énekelni. Az a kiscsaj... Nagyon nagy.
-
KisTücsök
addikt
válasz Sirandrish #52387 üzenetére
Felelősséget nem vállalok érte. Gugli találatai közül egyre randomra rányomtam...
Suarez még nincs benne. Neymarnál is csak 5x misi van...
Biztos van frissebb.
-
KisTücsök
addikt
válasz Sirandrish #52384 üzenetére
Nem. Csak értük adták ki a legtöbb pénzt. De Neymar tuti kevesebb volt azért. Bale meg több, mint C.
[link] pl
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #52348 üzenetére
___Rypejakten: Bojan? Pont múltkor gondolkodtam rajta. Anno valami 15-16 évesen mutatkozott be a barcában. Ha jól rémlik. És jól is tolta egy darabig. De már évek óta nem is hallottam róla. Így lesüllyedt?
Mennyi "szupertehetség" tűnik el... Pato is anno. Bár ő elég sérülékeny is, ha jól tudom. A Chelsea valami 60 milkát adott volna anno, de a Milan nem adta. Azóta is bánják szerintem.
-
KisTücsök
addikt
Most ezekkel addig játszunk, amíg meg nem verjük őket? Azért ez már előrelépés, egy tizivel meg egy öngóllal sikerült kiharcolni a döntetlent.
___Suarez 95 milla, te jó ég. Az orvosin hogy ment át? Nincs elmeorvosi vizsgálat, mi?
kíváncsi leszek a túloldalon kit igazolnak válaszul. Meg mennyiért.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #52268 üzenetére
Hát ezért vették. Így már értem.
-
KisTücsök
addikt
válasz Integra #52163 üzenetére
Félre érthető voltam.
Egyetértek. Nem vártam minden meccsen körömrágást, ehhez képest a csoport meccsek túlteljesítették az elvárásaimat. A kieséses szakaszban volt egy kis hiányérzetem csak, nem sok, csak egy kicsi, de még ezzel együtt is sokkal jobban élveztem, mint a 4 évvel ezelőttit. Az elkövetkező két meccs meg már nem ronthat annyit, hogy meggondoljam magam.
Amúgy engem az összképet nézve simán kompenzál az, ha nem annyira a jó meccs, de meglepő eredmény születik. Vagy a legvégéig kiélezett a párharc és nem tudni, melyik csapat fog győzni. Ez se normális biztos, de ez van. Az ilyen meccsek jobban bennem maradnak.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz -HajTömeg- #52159 üzenetére
Szebben le sem lehetne írni. Nekem is tetszik a VB. Nem minden meccs üti meg a nézhető színvonalat, sőt... De amilyen eredmények születnek. Meg ahogyan...
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #52082 üzenetére
Hát még ha pénzfeldobással döntenének.
Ha van igazság, akkor az Argentínok mennek tovább.
Sneijder.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #52054 üzenetére
Legyen már egy gól!
-
KisTücsök
addikt
Ez olyan kis semmilyen volt.
Tizikre mennek?