- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #62542 üzenetére
Szerintem sem annyira egyértelmű amúgy az a visszavágó.
____Gondoltam ránézek a Juve meccsre, Pogba miatt. És vág is egy szép gólt. Mondjuk kétlem, hogy hozzánk kerülne végül.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #62531 üzenetére
jóóvan, a Pool is jó volt. Biztos örülnek annak a plusz meccsnek.
-
-
KisTücsök
addikt
Kiesünk az FA kupából. De látom legalább a City is.
-
KisTücsök
addikt
Ez a tegnapi meccs amúgy olyan volt, mint a Tottham elleni, csak még annyi motivációnk sem volt, mint akkor,hogy legalább megpróbáljunk gólokat szerezni. Poolnak kicsit több szerencséje van, nem biztos, hogy érdemben beszélgethetnénk a visszavágóról.
Soton meg félelmetes. Chl - Arsenal - Mu - Castle -> 10 pont.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
[link] Notts Country facebook bejegyzéseinél szereplő hsz-ek.
-
KisTücsök
addikt
Kettészakadt a pálya.
Nem rossz a Pool, csak a legvégén mindig ott egy pontatlan passz.
-
KisTücsök
addikt
Bajner "én már letettem valamit az asztalra" Bálint a Notts Countynál folytatja, lehet guglizni. Itt talán kibír majd egy félidőt.
DeathAdder: Mikel - Matic. Nem szeretne gólt kapni a szpesöl, úgy látszik.
Fel nem tudom fogni, miért kell erőltetni ezt a kupát. Semmit nem ér.
Hazard kb még meccset nem hagyott ki.
[link] Ilyen most az a busz, amúgy.
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #62343 üzenetére
Hmm. Majd most már ránézek néhány Juve meccsre.
____Ligakupa miért van ilyen későn? Nem már decemberben szoktak lenni az elődöntők?
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #62335 üzenetére
De ér ennyit? Már a mai világban. Amúgy persze, hogy nem.
xsanyi77: Őszintén megmondom, fogalmam sincs. Szökő évente egyszer nézek Juve meccset. Akkor is jól elpicsáznak minket.
-
KisTücsök
addikt
Hú ez az Arsenal kezdő... Azért hajrá.
-
KisTücsök
addikt
Erőből... Jól van, gratulálok.
-
KisTücsök
addikt
"Több szigetországi lap már azt is tudni véli, hogy az MU már meg is tette hivatalos ajánlatát a Bayernnek, és 45 millió fontot fizetne Thomas Müllerért."
Mondjuk nem tudom, minek másoltam be. A mu-val minden nap összehoznak valakit.
_______A téli átigazolási időszak ugye nem a nagy igazolásokról híres, de azért ez eddig elég lagymatag.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #62143 üzenetére
Nem felejtettem el. Nem csodálkozom, nem írtam ilyet, csak tényeket közöltem.
Igaz, Dortmundot is említhettem (kérdezhettem) volna, néhány argentint, de biztos még sok olyant kihagytam, aki a vb-n és a szezonban is kiemelkedő volt.
"Én komolyan mondom nem értem hogy az emberek miért vannak úgy elszállva tőle.Azért, mert négy évente van? És? Ne haragudj de ez nem érv."
Szerintem az. Pl a gyémánt sem azért rohadt drága, mert minden szántóföldön megterem. Ez, plusz olyan dolgok, hogy a világ legnézettebb sporteseménye (ezt még olyanok is nézik, akik amúgy máskor szarnak a focira), baromi rég óta van, stb. Kezd megkopni a preszízse, úgy érzem, de azért még van neki, kellene legyen, muszáj!
Az, hogy szar volt, vagyis neked nem tetszett. Legyen. Én élveztem (hellyel-közzel). Nem volt túl sok jó meccs, és akkor még finoman fogalmaztam, azt mondjuk aláírom.
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #62114 üzenetére
Igaz amit írsz, de szerintem (feltételezem) se Neuer, se a lentebb említett Kroos, de még csak Messi sem szotyizott a klubcsapatában.
Már sokszor írtam, ahogy a fifa egésze, úgy a zaranylabda is velejéig romlott (így pl kissé álszentségnek tartom, ha valaki folyton a fifát szidja, de ezzel meg semmi baja. Ja hogy pont a kis kedvenc nyeri meg?). Ráadásul mostanság már nem több, mint egy egyszerű szimpátiaverseny. Miért érne többet C vagy Messi 100 rúgott gólja Neuer (vagy Buffon, Casillas tökmindegy) védéseinél? A lényege amúgy soha nem is volt jó, mert ez egy csapatsport. Ezt kilehetne osztani esetleg posztonként, és ne érjen többet egy csatár aranylabdája, mint egy védőé. Vagy ha nagyon maradni akarunk ennél a szisztémánál, akkor egy játékos maximum, mondjuk 2x kaphassa meg, és a teljesítmény mellett igenis számítson a pályán mutatott viselkedése. Konkrétan rosszul vagyok olyanoktól, h pl Messi nem hajlandó leballagni a pályáról, mert éppen nincsen kedve. Vagy említhetném C a Bl döntőben mutatott viselkedését is.
De mivel semmi nem fog változni, így csak annyi marad, hogy én nyafogok, a C meg Messi fanok (attól függően éppen melyik nyeri) kényelmesen hátradőlnek és...
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #62108 üzenetére
Nem mondtam, egyrészt mert nem láttam annyi Bayern meccset, másrészt mert nem azzal van a bajom, hogy ki nem kapta meg, hanem hogy ki kapta meg. A bayernesektől kérdezem, Neuer pl milyen volt a szezonban (a vb-n láttam)?
4 évente van vb és egy olyan kapja aki csak kiröhögtette magát rajta, és a lehető leghamarabb kizúgott. Ha nálad ez rendben van...
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #62104 üzenetére
Aki a Vb-n és az év többi részén is kiemelkedő volt.
Meunier: hát pedig szerintem azt véletlen kapta meg
[ Szerkesztve ]
-
-
KisTücsök
addikt
Elöbb löw, most meg ez a james. Bár már a legjobb 11 után sejteni lehetett. Kíváncsi vagyok, mivel tudják még fokozni.
____Na ő megérdemelte.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz Napfénysüti #61989 üzenetére
Azért ez a felismerés 10/10.
Hátha ez után Osi elkezd végre focizni.
-
KisTücsök
addikt
válasz Napfénysüti #61987 üzenetére
Fenét. Mi vagyunk átjáróház. Megint.
Oscarnak is minden megmozdulásán csak röhögni tudok.
Mondjuk a Castle is az. Csak az összes kontrát elcsesszük.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
20 perc után esik le, hogy Cech játszik.
Costa ez a mi a rák volt?
-
KisTücsök
addikt
válasz Napfénysüti #61940 üzenetére
Értékelhető ellenfelek ellen ennyire futotta.
___Schwarzer elment, Cech szerintem még marad idén.
-
KisTücsök
addikt
Hát de régen is terhelték őket eléggé. Na de hátha majd idén.
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #61767 üzenetére
Ne haragudj, de most nem fogok 1-2 éves hsz-ek között böngészgetni. A vitáink általában mindig az én hsz-emmel értek véget, de nem azért, mert nem bírtam volna megállni, hogy ne az enyém legyen az utolsó szó. De legalább a legutóbbira emlékszel.
"ha már ilyen magabiztos voltál az állításodban."
Ebben még mindig nagyon magabiztos vagyok. Akkor sem zacskó szotyeszért vettek játékosokat. Bővebben már írtam lentebb, csak ismételni tudnám magamat. De amúgy ez hogy is jön ide...
Na de mindegy. A lényegi kérdésben cyberkinddel kívül úgyis mindenki egyetért.
___Ja, amúgy. Szerintetek miért ennyire retekfosszarok a PL csapatok? Nemzetközileg nullák. Egyedül a Chelsea, úgy ahogy. Ahhoz képest, hogy 5-6-7 éve mi volt...
___7600GS: "A Tottenham szvsz semmiképen sem tartozik a világ topcsapatai közé, hiányzik belőle egy bizonyos plusz ami igazán naggyá tenné őket."
Az a hiányzó plusz azért leginkább néhány (mondjuk egy csapatnyi) top játékos.
7600 GS: Ez igaz. Amikor igaz...
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz NyxNyxNyx #61761 üzenetére
Mostantól veled fogok vitatkozni reálos kérdésekben.
A City is megtehetné (megtehette volna) amúgy, és egy bizonyos szintig meg is teszi, meg is tette.
Igaz, már rég jól elkanyarodtunk az eredeti cyberkind hsz-ében foglaltaktól.
cyberkind: Átvette a MU, mert nincs más választása. Anno elkezdte a reál, és mindenkit magával rántott. A chelsea erre aztán rakott még egy lapáttal, most meg már ahogy egyre több a (nagyon) gazdag ember, egyre többen élik ki a fociban a szórakozásukat. Csak pénzből lehet sztárcsapatot építeni. Nagyon sok pénzből.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #61759 üzenetére
Most ignoráljalak, ahogy te szoktál?
Mondom, nem hat meg, hogy éppen akkor abban a néhány évben az ő uralkodása alatt csak harmad annyit adott egy játékosért, mint az előtt meg most a másik (de azért ne is állítsuk be úgy, mint amit lejjebb írtam. Ezzel érvelni meg alapból nonszensz, a mostanról beszélgessünk). Néhány csapat ráadásul ezt az egészet teljesen más szinten műveli, élükön a madriddal. A legjobb, hogy már nem is kényszerből csinálják sokszor, csak szimplán a felhajtás miatt.
Pénzügyileg lehet megéri, de hogy ez szimpatikusabb lenne, mint a city csapatépítése? Nem hinném.
-
KisTücsök
addikt
válasz cyberkind #61754 üzenetére
Régen nyertek egy KEK-et, de gondolom az nem számít. Csak még mielőtt a cityre is ráhúznád, hogy noname...
"Elnök függő, nézd meg hogy Calderón mennyit költött meg kikre és minek."
Akkor sem zacskó szotyiért vették a játékosokat. Most hogy pont abban az időszakban nem döntöttek átigazolási rekordokat, nem szarom össze magam.
Jó lenne azért látni is, nem csak nézni. A City nem igazol rosszul, egyáltalán nem. Melléfogások lehetnek, akárcsak mindenhol. Amióta átvette az arab, nyertek kupákat, nyertek bajnokságokat, pedig azért nehezebb dolguk volt, mint anno a Chelseanek. Sokkal nagyobb a pénz a fociban azóta. De ha nálad olyan magasan van a léc, hogy azt csak bl serleg üti meg, lelked rajta...
-
KisTücsök
addikt
válasz cyberkind #61746 üzenetére
Hogy hogy kikre szarja el? Akikre akarja. nincs határ. 100 milla itt, 100 milla ott. A legjobb, hogy már ők sem tudják követni. Már várom, hogy menjenek a 100 millás ajánlatok Kane-re a mostani teljesítménye miatt.
"Majd ha ennyi befektetés után, nyernek is valami értékeset(nemzetközit)"
Már nyertek.
De tényleg, most jut eszembe, hogy szerinted a PSG noname csapat...
Szóval nincs is értelme folytatnunk.
Azért szeretem, amikor egy reálos néz le egy másik csapatot a pénz miatt, holott a reál a legnagyobb pénzes burzsuj a földön.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #61733 üzenetére
A karácsonyi elsőségért nem jár trófea?
Legalább Hazard brillírozott (meccs legjobbja), kár, hogy egyedül azért kevés volt. Az a védelem... Ilyen gólokat azért ritkán kapunk. Nem baj, túl vagyunk ezen a téli eszetlenségen legalább.
Egyik meccsen mondta a kommentátor, hogy egyenlő pontszámnál nem a gólkülönbség számít a végén, hanem újrajátszás lesz. Ez igaz?
Ja és Cahillnek 10 meccses eltiltás...
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Gyerünk. Meg lesz ez még.
Na mondom én.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Fenébe. Már az előző meccsen is jól tolta. Nem lesz ez annyira könnyű azért.
-
KisTücsök
addikt
Lamps marad a Citynél.
Ez van.
-
KisTücsök
addikt
A Torres még minidig nagyon szar? 2 évre adtuk kölcsön ha jól rémlik, nehogy már egy év után "visszadobják".
-
KisTücsök
addikt
turkish airlines A jó kis samsung helyett. Ezt is szokni kell majd.
Citynek mennyivel könnyebb a karácsonyi sorsolása. Ha megmarad ez a 3 pont, már elégedett leszek.
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #61525 üzenetére
Naaaa. Ne ignorálj. Válaszolj!
____xsanyi77: Csak én nem indulok be ettől a kupától? Ha az ifikkel tolnánk, akkor talán. Így viszont inkább egy teljesen felesleges plusz terhelést látok benne.
Hazard hosszabbíthat, 5 évre, heti 200k. Meg kell adni. Nincs mese.
____Reus 540k euróra büntették (egy nullával megtoldhatták volna, plusz még egy kis börtön...). A barom jogsi nélkül vezetett, mert soha nem is volt neki...
-
KisTücsök
addikt
Bazeg Monoki... Csak hallgatom a meccset, nem nézem, mondja Fabregas nevét folyamatosan és gól. Na mondom mi a fene elkapcsolódott a tv és Arsenal meccset nézek? Mert szokott ilyet néha a digi. Aztán gondolkodom, csak nem az, de akkor meg az Arsenal ellen játszunk és vezetnek? Itt azért felment a pulzusom... kb 20-ról 22-re.
Szóval azért még szokni kell... Amúgy Hazard rúgta.
7600 GS: Ez nem érvelés. Mond el akkor hogy volt (szerinted...).
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #61401 üzenetére
Simább is lehetett volna.
4-5 góllal kellett volna hozni ezt a meccset. Nagyon nem mindegy a gólkülönbség.
Persze én szeretek telhetetlenkedni...
______
Amúgy Lamps beérte Henryt. Ez a jó hír. Az, hogy ezt citys mezben tette, a rossz. Elképesztő mennyi gólt szerzett a pályafutása alatt, meg mennyi gólpasszt adott. Sőt, páratlan.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Cseréld már le Williant! Miért nem Schürrle játszik helyette? Nem igaz...
-
KisTücsök
addikt
Azzal a juve - atleti meccsel vallatni lehetett volna. Beleborzongok, ha csak rágondolok.
Ne is hozzátok fel többet.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #61207 üzenetére
Azé gyorsan elfogyott az a 8 vagy hány pont előny. Na jó, bízzunk az Evertonban. Meg legrosszabb esetben is csak 3 lesz.
Még mindig felmegy bennem a pumpa, ha 90+ percben hátrányban Mikel meg Iva kezdi rárugdosni. El is raktam a telefonomat biztonságos helyre, nehogy az bánja.
-
KisTücsök
addikt
Naaa..
Van még tíz perc. gyerünk.
-
KisTücsök
addikt
Már mikor láttam, hogy beállni készül... Ez a Cissé már lassan mumus.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #61180 üzenetére
Azért az elején, sőt, sokáig igencsak megkérdezőjelezhető volt, hogy mit keres itt. De egyre jobb formában van. Azért az a tipikus Drogba gól. Fel sem nézett, csak zsigerből bevágta. No, jöhet a 'Castle.
____"A BBC Sport értesülései szerint a Manchester United labdarúgócsapatának vezetősége tudatta Louis van Gaal menedzserrel: a keret átalakítására annyit költ, amennyit csak akar, nincs korlátozás."
-
KisTücsök
addikt
Ohhh.
Pedig egész jó volt a spurs.
-
KisTücsök
addikt
válasz NyxNyxNyx #61169 üzenetére
Nem érdemes papírformával foglalkozni. A sunderland még nyerhetett is volna hétvégén (azé fogadjunk ma a city kivégzi). Nem sokat láttam idén a spursből, tippelni sem merek.
Remélem azért Mou felrázta a fiúkat, bár néha egy-egy ilyen x belefér, de nem kéne rendszert csinálni belőle. City egyre jobb formában van, remélem BL-ben továbbmennek. MU is jön föl, és azért kitudja...
-
KisTücsök
addikt
Idén is meghosszabbítják a szavazást, vagy most van annyi "előnye" c-nek, hogy ne kelljen?
-
KisTücsök
addikt
Boateng.
Na, azért illik behúzni az ilyet.
cyberkind: A Bayern már továbbjutott, és emberhátrányban voltak. Nehogy már Guardiola legyen a hibás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest