- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Iheanacho -> Leicester £25m
Rohadjonak meg, ezzel nagyon jól jártak a rókák
-
DeathAdder
veterán
válasz ph2012 #96478 üzenetére
Minden évben megrendezésre kerül, az FA kupa és a PL győztese között.
Ha mindkettőt egy csapat nyerte (ami nagyon ritkán fordult eddig elő), akkor a PL 2. helyezettje az ellenfél.Általában aki elveszíti annak semmit nem jelent, aki megnyeri az meg örül hogy nyertek egy kupát
Szombaton 20:30-kor Német Szuperkupa Döntő is lesz: BvB-Bayern
-
DeathAdder
veterán
válasz Richard! #96447 üzenetére
Mi volt ebben a fasság?
Hát nem így van? Eddig kb azt vásároltak fel kilóra akit akartak, a szurkolók is meg vannak rökönyödve hogy hogyan lehetséges ez, hogy az ő sztárjukat megveszi valaki kilóra, amikor el sem akarják adni..
Ráadásul Dybalat vagy Coutinhot is egyre reménytelenebb hogy elhozzák..Erre jön a szánalmas Laliga elnökeinek rinyálása..
Ha nem arra mentek volna rá, hogyan tudnak a legjobban aláfeküdni a Realnak meg a Barcanak a másik 18 csapatot lesajnálva, akkor most lehet h ez is egy PL színvonalú bajnokság lenne és nem lenne félnivalójuk.
Mi másért pattogna a Laliga, ha nem azért hogy nehogy elveszítsék a legnagyobb sztárjukat, aki miatt rengeteg fogyasztója van a bajnokságnak?egyék meg amit főztek
-
DeathAdder
veterán
Mindenesetre van az a lista ahol még mindig CR az első, és ez megnyugtató
Az infláció pedig létezik, csak megfelelő adatbázis híján kiszámolni nem egyszerű.
Azért nem csalódtam
Egy-egy olyan jelzővel mint, "baromság" vagy "hülyeség" jellemezni egy olyan cikket ami tövig részletezett és leírt forrásokból van leírva és belinkelve, igen meggyőző tud ám lenni. Olyan mint a múltkori kemény ellenérv, hogy de hát a "játékintelligencia"Én elfogadom ezt, és érdekesnek találom, mert rengeteg munka és adatgyűjtés van mögötte, még ha nem is 100% csak 95%-ban pontos, ahogy ez is le van írva a cikkben.
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #96424 üzenetére
Ha hülyeség az infláció akkor miért nem 4 Ft-ért veszed a kenyeret, mint a 80-as években?
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #96422 üzenetére
A fenti lista a PL történetének legjobb ár-érték arányú vásárlásai, az hogy Neymar ebben a pillanatban £200m-ért lesz kivásárolva csak azt a rekordot dönti meg hogy magasabb a szám mint 2009-ben a £80m.
De csak ha belegondolsz úgy hogy semmilyen számról ne beszéljünk 8 éve a €94m legalább akkora vihart kavart, mint most a €222m.
-
DeathAdder
veterán
Azt hiszi, Neymar a legdrágább focista? Nagyon téved!
TPI-vel (futball-árindex, vagy futballinfláció) indexált áron CR-nek megmaradhat a büszkesége, hogy még mindig ő a legdrágább
1. C. Ronaldo, Manchester Unitedből a Real Madridba, £225,991,870
2. Bale, Tottenhamból a Real Madridba, £162,040,878
3. Anelka, Arsenalból a Real Madridba, £141,047,793
4. Ferdinand, Leedsból a Manchester Unitedbe, £132,902,073
5. Luis Suarez, Liverpoolból a Barcelonába, £127,629,404
6. Overmars, Arsenalból a Barcelonába, £117,353,677
7. Torres, Liverpoolból a Chelseabe, £116,819,474
8. Juninho Paulista, Middlesbroughból az Atletico Madridba, £105,478,862 -
DeathAdder
veterán
Hát a bályernnek nem ment idén nyáron az olaszok ellen
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #96382 üzenetére
"Vagy csak most gond, hogy távozna a bajnokság egyik legnevesebb játékosa? "
Pontosan!
Nem tartozik rá, de a Laliga minden követ megmozgat. Ha korábban nem arra mentek volna, hogy minél jobban táplálják a Barszát és Reált a ligával szemben, akkor egy nagyon PL-es Laliga is lehetne mára akár, de így csak a két frekventált óriás van nekik, ezért minden követ megmozgatnak hogy megmaradjon a presztízsük.
De ez szerintem nem más mint utólagos vergődés, és ha onnan nézzük hogy Neymar igazolásánál, vagy amikor úniós pénzekkel hitelezték csapataikat nem volt ellenükre, akkor ez egyenesen nevetséges..
-
DeathAdder
veterán
Neymar eladása azért nagyon meglep.
Nem pótolhatatlan, de az ő elvesztése óriási presztízs veszteség a Bárszának. Pont arra a végére kerültek a pénisznek, ahol másokat tartottak eddig.Elviszik egy jóval gyengébb bajnokságba a Laliga egyik legnagyobb sztárját, miközben Dybala, Coutinho sem lép le a kedvükért.
És erre a Neymar ügyre a La liga elnöke bepanaszolja a PSG-t....ehhez mondjuk nagyon vastag pofa kellett, de sajnos ezt ők tolták el, de nagyon.
Egyre inkább leértékelődni látszik a laliga nem hogy erősödnének, mert brutál potenciál lenne bennük, főleg hogy nekik Dél-Amerika is egy hatalmas merítési lehetőség. -
DeathAdder
veterán
válasz 7600 GS #96352 üzenetére
Innen is látszik hogy megtippelhetetlen, pont ezért lesz ez is egy kiváló szezon
pl. a Bayern így áll neki a következő idényhez, nagyon nem irigylem őket
"Ha nem szedjük össze magunkat a szezonkezdetig, akkor ez egy nagyon csúnya év lesz, nem tartom kizártnak, hogy a bajnokság sem lesz meg."
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #96329 üzenetére
Ez csak száraz statisztikák, két teljesen más bajnokságból, igen.
pl. Milner is a PL legjobb szélsőivel vetekszik statok szerint, amiket be is linkeltem korábban, sőt a real/barca/bayern legjobbjaival is akár, de mégis:
1. alacsony, tehát védő létére fejjel nincs sok esélye
2. jobblábas, és rengeteg baszkó hogy mindig balról felfut, átteszi a jobbra, és mire beadja sokszor már régen felállt a védelem.. ezekre meg nincsenek statokez az agyatlan Moreno meg mit játszott ma a posztján, csak ha védekezni kell vagy helyezkedni.... tökéletes ballábas szélsővédő lenne, csak Milner agyát kéne átültetni az ő fejébe
-
DeathAdder
veterán
Most csak úgy érdekességképpen rákerestem, úgy is szeretek játszani ilyesmivel
A 2015/16-os Iniestát tettem be, mert 16/17-ben csak 1336 percet játszott 23 meccsen, és nem lett volna releváns azzal összevetni.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Sörmeccs, kezeljük helyén, de azért nem rossz egy Everton szintű középcsapattól
De a lényeg a 3 pont.
-
DeathAdder
veterán
Liverpool have rejected a second bid of €100m from Barcelona for Philippe Coutinho...
Ezek sem értenek a szép szóból
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #96251 üzenetére
Ja, 0,5 gól/meccs egyáltalán nem rossz egy 18 évestől, miazhogy nem rossz! de a francia bajnokságban kb. a dupláját termelik a legjobb támadók.
Ennyi és egy szezon után lutri még nagyon, nem ő lenne az első aki ilyen berobbanás után gyorsan leeresztene, ugyanakkor az is benne hogy évről évre jobb lesz, meglátjuk.
én speciel nem örülnék ha rá szórná el a klub az egész éves büdzséjét, de nem is kell tartani ilyesmitől
-
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #96238 üzenetére
Nem okvetlen.
Legtöbb géniusszal valami nincs rendben, neurotikus, antiszociális, szociopata etc..
Nézd meg a legtöbb művészt, vagy akár Da Vinci, Einstein, Tesla etc.. mind olyan géniuszok akik nélkül sokkal kevesebbek lennénk.
Einstein pl. a tanulmányaiban sem volt kimagasló, és korábban egy szabadalmi hivatalban dolgozott, Teslával sokkal nagyobb problémák voltak.Nagyon nem egy síkon említendő, de ezek a top menedzserek is valahol ilyenek.
Mou, Klopp, Conte nem kell bemutatni a munkamániájukat minden felett, de pl Pep sem ment el a saját lánya esküvőjére (asszem az volt az) mert éppen edzést tartott.Talán Ancelotti az egy kivétel, de őt nem "ismerem" annyira.
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #96223 üzenetére
Még mielőtt leborulsz előttük Ribolovljev ugyanazt csinálja mint Abra papa vagy Manszúr sejk.
Kezdetben jöttek is a sztárigazolások Falcao, James, Joao Moutinho, csak aztán szembesültek a szigorított adózással, és váláskor az asszony vitte az orosz mágnás fél vagyonát, azóta már a tehetségeket vásárolják fel, nem a kész sztárokat.
Sokuk ment is a süllyesztőbe, de néhányuk szép karriert futhat be. -
DeathAdder
veterán
lyézusom ez a sport tv-s kommentátor, halnak az agysejtjeim. Visszasírom Somost
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #96118 üzenetére
Annyira tudtam hogy valaki jönni fog másik statokkal
Ki mondta hogy a legjobb?? Senki!Ezzel azt akartam cáfolni, hogy egyáltalán nem középszer.
Ha meg a góllövést említed a 0,35 ppg egyáltalán nem rossz teljesítmény, főleg hogy ennyire nem a góllövés a feladatköröd mint azt a fentebbi statok mutatják, de a rengeteg helyzetkialakításból sokkal több gól született mintha szezononként 5 góllal többet szerezne.
-
DeathAdder
veterán
Köszépszerű, evertonnal egy szint.. a másik 5 meg "mind jobb". Köszi, ezeket jó tudni, és erre még "értelmes felnőtt reakcíót" vársz
Kár is vitatkozni, látványosan középszerezed a liverpoolt már hosszú ideje, vagy azért mert utálod, vagy azért mert fáj, hogy valaki túlsztárolja őket.
Mondjuk ahhoz is ugyanúgy pofa kell, hogy egy top10-es klubot állandóan leközépszerezz.
Nekem ugyan nem fáj, valami fantasztikus hogy otthonról hogyan tudják egyesek szidni a top3 legjobbat is, de attól még legalább ugyanakkorát sarkítasz mint aki felsztárolja.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #96064 üzenetére
Ez nagyon nem ilyen egyszerű.
Számít az is hogy a te posztot mennyire van feltöltve az adott klubnál, hogy mennyi játéklehetőséget kaphatsz.
Az is köztudomású hogy a Cselzi rendre felvásárolja mások elöl a jó játékosokat csak hogy ne legyen riválisé, és kölcsönbe passzolgatják, akik rendre EL/BL döntőn vesznek rész, értsd nem jelentéktelen tehetségek. Aztán vagy beépítik a kezdőbe, vagy haszonnal eladják. Mondjuk Sandrónál pont nem ez történt volna, de ez is egy jó ellenpélda.
Számít melyik edző mit ajánl, lát-e perspektívát benne, és a hol, miként számít rá.
És persze a magán véleményed hogy te X edzővel akarsz inkább együtt dolgozni, mint Y edzővel.
Nincs kihalófélben, mások igazolásait nem követem de VvD a PL egy legjobb védője, a City és Chelsea is akarta, de ő visszautasította őket. Tavaly Mané is visszautasította a mu-t....Klub szimpátia, valakinél van, valakinél nincs.
Számít a város is. Jelen esetben London egy frekventált divat főváros, Liverpool meg egy kis putri. (ld. Sánchez esetében aki azért nem ment Liverpoolba mert a felsett asszonykája Londonba akart menni )
Meg van persze az amikor nevetve túllicitálnak mindenkit, és a játékos a pénzt választja..
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #96057 üzenetére
na faszom, balhátvédet akartam írni nem jobbat, na mindegy, érthető így is gondolom
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #96053 üzenetére
Valóban Milner rendkívül alulértékelt volt világ életében, de jobbhátvédként is klasszis mutatókat hoz.
Íme egy Rose, Bellerin, Walker, Milner, de tovább merészkedve itt egy Alaba, Marcelo, Alba, Milner. (Mendy-t valamiért utálja a squawka, mert nem akarja linkelni ) A legnagyobb baja hogy alacsony, de hihetetlen a csávó, és ezért nem hiányposzt az övé.
Gondolom azért nem oda igazolt, mert fontosabb sorban van a CDM és a CM.
CDM egy sérülékeny Henderson, meg egy Can van, utóbbi tavasszal tanár volt, de egyébként inkonzisztens.Mindenkire meg nincs pénz, hogy Milner helyére hozzon valakit, meg mondjuk támadót is. Majd jövőre, egyszerre nem tud a klub ennyit.
Jött Roberston bakcupnak, és ki tudja, még jól is elsülhet a dolog (bár pont fejelésben és védekezésben gyenge, liverpool way )Én ezt el tudom fogadni, és egyezek azzal az állásponttal hogy egy minőségi CB és egy minőségi CDM kell első sorban, de olyan aki rögtön upgrade a csapatnak, és ha Kloppék úgy ítélik meg hogy ez a két ember Keita és VvD, akkor el tudom fogadni. Jó is lenne nem Lovrent látni a kezdőben CB-ként
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #96048 üzenetére
Klopp azt mondta csak olyat igazol aki érdemi erősítés, és azonnali upgrade, és csak azért hogy vegyen valakit nem fogja szórni a pénzt, akkor inkább nem vesz senkit.
A tavalyi nyarat plusz szaldóban lehozta, és most bőven van lé, és megvannak a célpontok is (Keita, VvD)
Tehát komolyan gondolja, hogy jó az alaptársaság, és ez szerintem igaz is, mert a ugyanez a keret -mínusz Salah- sokáig a bajnoki címért volt képes küzdeni. Így indokolt, hogy csak náluk jobbat érdemes venni, hogy még jobb legyen a keret. Nyilván csak az általuk kulcsposztokon jön szóba az erősítés, hogy mely területeket ítélnek a leggyengébb pontoknak, vagy mely területek erősítése kecsegtet a legnagyobb nyereséggel.
Kloppék számára pedig ezek a megerősítendő területek, és én ezt el tudom fogadni, ők a szakik.
Ha megy az angol olvasd el, Keita egy nagyon egyedülálló játékos, kb. senkihez sem fogható középpályás. Valószínűleg ezt látják benne, és ezért akarják őt minden áron.
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #96033 üzenetére
Ne legyé má......... hogy bedőlsz ennek a marhaságnak.
Klopp elmondta nem egyszer hogy nem eladó, és azt is hogy 20x is elmondhatja még, akkor is mást fog kitalálni a média, és nem neki fognak hinni, hanem a médiának. Elmondta még hogy Suáreznél, Sterlingnél ő nem volt itt, ezért kár velük példázódni.
Ráadásul pénzre sincs szüksége a klubnak, és a játékos sem akar távozni.
Cou nem eladó, pont. Kár ezen rágódni...
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Azt hittem feltűnt hogy a Balance oszlopot állítottam be csökkenő sorrendbe. Direkt úgy csináltam én is
Amit a sziti csinál az téboly, nem győzik pumpálni a pénzt a csapatba, és eddig 2 PL volt az eredménye.
Most a keret tényleg brutál lesz, de még mindig szkeptikus vagyok hogy a Pep féle tili-tolival mire mennek majd.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
a sziti rendkívül túlfizeti a játékosokat, még ebbel a tébolyult világban is.
Kíváncsi vagyok Pep mit kezd az abszolút teljhatalmával.reállal nem kell példázódni, kb az olajos bácsik előtt legjobban ők verték a pénzt, emlékszem rájuk is volt sütve a "játékostemető" jelző.
pl ha 2015 előtti 6 évet nézzük, akkor a két friss olajos mögött ők voltak a harmadik legtöbbet költő csapat, a sikerek mégis elmaradtak.
Mostanra viszont már teljesen kész csapatot rotál a reál.Az elmúlt két évben valóban jól állnak, és a csapat is rendben van, de az elmúlt tíz év már egy nagyobb mintát mutat
Az utolsó oszlop a bruttó értékeket mutatja az elmúlt 10 évből. A sziti elszégyellhetné magát
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #95995 üzenetére
Akkor jó, köszi azóta Klopp is cáfolta, vagyis kijelentette hogy nem eladó
-
DeathAdder
veterán
Tuttosport szerint Emre Can megegyezett a Juve-val, ára a pletykák szerint £30-35milla + bónuszok.
Tud erről valamit a Juve szurkerek díszes társasága?
Mennyire mértékadó ez a tuttosport? kb mint a magyar kiskegyed?
Lehet alaptalan pletyka, csak mert Can még nem hosszabbított.... -
DeathAdder
veterán
válasz KisTücsök #95990 üzenetére
szakmáját tekintve fullback, ahogyan Mendy és Walker is.
A City eddig több mint £120m-et költött csak fullbackekre, ami kb a legjelentéktelenebb poszt az egész fociban,ellenben a védelem közepe még mindig lyukas ...
Bár tény hogy Danilo meg Mendy is képes DM-et tolni támadásban amit a tavalyi szezon elején próbált sikertelenül Pep.
Brutál erős lesz ez a City, Mou-nak most jön az ominózus 2. éve és a többiek sem gyengültek, veretes egy szezon elé nézünk
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #95964 üzenetére
Akkor már végképp Gazdagok Ligája lenne a sorozatból, már ha eddig nem lett volna eléggé az.
De muszáj megoszlania, ez van.. Sok helyet elfoglal az ilyen ilyen Ludogorec, Rosztov, Brugge, Legia etc.. csapatok, hol ott tudnivaló hogy soha a büdös életben nem fognak egy csepp vizet sem zavarni ezek a "kicsik", nem úgy mint a régi időben. De aztán jött a Bosman-szabály, és a gazdagabb kutya baszik elv megvalósult.
Ezért kéne a szuperliga
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #95956 üzenetére
Hart, zabaleta, chicharito, arnautovic... de ez az egész a konzisztens PL-ben maradásért szól.
Ahhoz hogy érdemben helyet foglaljanak a top6-ban biztos hogy nem fog menni. Legfeljebb 1-2 fellángolás, a Sotonnak, Evertonnak sem megy. Egyedül a Spursnek sikerült, de oda kellett azért jó adag szerencse is, a pazar szakmai munka mellé.
-
DeathAdder
veterán
Tehát akkor lehet bizakodni hogy digi műholdason is lesz? hádébe?
-
DeathAdder
veterán
19-ben az Afrika kupa Kamerunba lesz
-
DeathAdder
veterán
barsza->coutinho €80m, visszautasítva.
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #95905 üzenetére
ja mert a déli félgömbön most tél van, viszont északra mehetnek vagy az egyenlítőre akár
-
DeathAdder
veterán
2019-től az afrikakupa júni/júliban kerül megrendezésre, nem januárban a szezon kellős közepén.
-
DeathAdder
veterán
Chicarito -> WHU £20m
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Mini 4 pro RC2 drón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest