- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Peti78
őstag
Sziasztok
Most jutottam odáig, hogy megnézzem az Újpest Fehérvár meccs után történteket. A vicc az, hogy maga a meccs nem is érdekel. Ugyanekkora viccnek tartom az egész hazai focit is. Maradandót ma már csak a pályán kívül vagyunk képesek alkotni. A barátságos meccsek meg nem számítanak.
A biztonsági emberen jót virultam. Tulokarcú barátunk kicsit meglepődött. Bár lehet hogy annyira nem is, (biztos megzavarták már őt is szurkolóként) hiszen egyetértek azzal, hogy ezeknek a biztonsági bajkeverőknek a balhé a fontos. Tele kisebbségi komplexusokkal, amiket a másfél-két órára kapott "hatalommal" kívánnak ellensúlyozni. Bár ilyen a rendőri állomány jelentős része is, de ez nem az a topic.
A lényeg az, hogy ezt az egész honi focit el kellene végre felejteni a vezetéssel mehetnek a játékososok is, mert csak bohóckodnak a pályán. Ez vonatkozik a Debrecenre is annak ellenére, hogy tulajdonképpen örülök az ismételt sikerének.Persze más kérdés, hogy a Loki nemzetközi porondon nem tud jól szerepelni, ennyire képesek.
Szélnek ereszteném ennek az egész fosrakásnak (amit még focinak sem neveznék, nemhogy labdarúgásnak), és azt a raklap pénzt, amit erre költünk, az utánpótlásba kellene fektetni. 20 éve pár ember váltja egymást a meghatározó pozíciókon, lesz*va a sikert, hajszolva a pénzt.
Persze ez a balhé is jól jött, hiszen megint van miről beszélni, nem csak arról, hogy miként szedik be ismét TŐLÜNK a többször lenyúlt milliárdokat.
Eljutottam odáig,hogy nem szeretem a Magyar focitui: a szurkolók legalább tudnak futni
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest