Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Magas volt a labda, de látom nem nagyon sikerült venni a lapot.
Na mindegy, inkább megyek vissza siratni a bárszát. -
Tomics
addikt
válasz
homeless09 #37791 üzenetére
De igaz a Realra is
-
kutkut
addikt
Hát, elég szürke volt ez a united.
Remélem a newcastle megszorongatja a cityt, egy X "nekem" duplán jó lenne.
-
Viszlát
addikt
A Sir nagy király, még mindig. Mióta csinálja ezt már, a sokadik feltörni vágyó csapat ellen és még egy viszonylag gyenge kerettel is ott van. Egy-egy évre sikerül minimális különbséggel föléje kerekedni, de ott liheg akkor is a nyakukban. Le a kalappal az öreg előtt, kevés esély van rá, hogy bárki is a nyomába érhetne, még akkor is ha most gyengébb évek jönnek esetleg. Remélem marad még jó pár évig.
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #37752 üzenetére
A többiek már kb. válaszoltak helyettem, tovább flamelni nem akarok.
A meccs egy kalap kaki volt, szenvedés az egész. Itt tart ma az angol futball. Nálam még mindig a legjobb meccs idén a PL-ből az 3-5-ös Arsenal henger a Chelsea ellen.
A világ szégyene hogy ezek a kirakatbábuk valószinűleg bajnokok lesznek.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
De én még nem adnám oda a címet a City-nek sem...
-
MPowerPH
félisten
Sokkal jobb volt a City, megérdemelten nyert. Ez a United idén nem érdemelne bajnoki címet, ez az igazság. De én még nem adnám oda a címet a City-nek sem...
-
homeless09
őstag
Gratulálok a City-nek a győzelemhez, megérdemelték. (de utálom ezt mondani, pláne a City tekintetében)
-
Sztbeni
őstag
na nyert a city. Remélem bajnokok is lesznek
-
baluka26
veterán
Sokkal jobb a City.
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #37773 üzenetére
Szépen úszik a bajnokság is, viszlát.
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #37771 üzenetére
Nagyon szerencsétlen becsúszás volt, jól fedezte Welbeck. Ennél azért volt már milliárd+egy durvább csúszása De Jong-nak.
Na, Carrick is ugyanakkora favágó.
-
homeless09
őstag
De Jong mekkora egy favágó Istenem...
baluka26 : 2010...Xabi Alonso....
De miért Scholes jön le, és nem Giggs??
-
baluka26
veterán
Úr isten Ferguson gyökér vagy?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ebből akár gól is lehetett volna.
-
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
homeless09 #37766 üzenetére
Nem alakul túl jól a helyzet.
-
homeless09
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #37765 üzenetére
És még De Gea is lehet, hogy le kell jöjjön.
#37767: Abszolút veszélytelen a csapat.
Eladott-elveszített labdák tömkelege. És jön a bunkerfoci a City részéről.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Úgylátoma M.U nincs a helyzet magaslatán.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #37758 üzenetére
Egy meccs is elég, és ez nem Puskásnak kitüntetett utálat, az összes magyar sportolóról ezt gondolom, akik hasonlóan cselekedtek.
Egyébként a magyar futballnak még mindig csak egy aranylabdása van, és még mindig Kocsis lett gólkirály az '54-es vébén az aranycsapatból.
-
venember83
nagyúr
Na, ez a meccs se ér éjszakázást, szvsz Integra járt a legjobban. Bor, nő, mi kellhet még?
-
homeless09
őstag
Na, Park le, Welbeck be.
-
venember83
nagyúr
válasz
baluka26 #37755 üzenetére
Négy válogatott meccs elég, hogy lerombolja az ember egész életének munkáját és jó cselekedeteit? Szerintem túlságosan szigorú vagy. Nagy Laci meg megint más eset, szerintem. Ő simán visszautasította a válogatottságot, vagy csak szarul játszott, ha muszáj volt csapatban lennie.
-
pohár
félisten
válasz
baluka26 #37755 üzenetére
nem tudhatjuk... sőt, valószínűleg már nem fogjuk megtudni, de szerintem olyan egyértelmű a dolog ahogy te leírod, hisz minden éremnek két oldala van... amúgy én is lehet elhúztam volna a halál faszára innen a ruszkik miatt, de szerintem ha az akkor válogatottbeli társai nem haragudtak rá ezért, te se tedd
vagyis haragudhatsz, de felesleges -
homeless09
őstag
Na egész lendületesen kezdünk, csak kontrából nehogy kapjunk egyet.
De miért kell Naninak még mindig pontrúgást elvégeznie...Ferguson nem veszi észre, hogy nem megy neki?
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #37747 üzenetére
Még mindig kevered a dolgokat, olvass utánna mindkettőnek.
Tomics: Hát akkor ő tuti fanatikus.
Bár szerintem a korosztályomban a legnagyobb Real fanatikusok közé tartozom, de tetkót azt sohasem csináltatnék.
Valahogy nekem visszatetsző, de elismerem hogy vannak szépen kidolgozott darabok. De akinek tetszik, az csinálja nyugodtan.
-
Tomics
addikt
válasz
7600 GS #37739 üzenetére
Egyik haverom a barca címerét tetováltatta a vádlijára, nagyban színesben...
10 éve tartó Barca drukkerként mondom hogy nem normális. Megérteném ha spanyol lenne vagy katalán, esetleg barcelonai, de így... túúúlzásOlyan mintha homeless Boxer avatarját tetováltatná a mellkasára
Ez a meccs eddig egy unalomhalmaz. De legalább esett gól, most már fel fog ébredni a united is. Remélhetőleg. Sky Sport HD streamen nézem, hányok a reklámoktól, sokkal több van mint itthon.
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #37741 üzenetére
Majd meglátjuk, azért még reménykedem.
-
Ijk
nagyúr
Na mostantól lesz izgalmas a meccs. Már a faxom kivan ezzel az angol bunkerfocival.
-
7600 GS
addikt
Gondolom Puskás miatt mondja.
Gyerekek, ez rangadó? Szerintem túl van hype-olva az egész, ez egy uncsi félidő volt. Inklább birkózás volt. Hol van egy fineszes megoldás, egy szép egyérintőzés, egy szép átlövés? Meglátjátok, az Angol válogatott az EB-n nem sokáig menetel...
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #37736 üzenetére
Rúgni fognak még, ha ez a behúzódó játék megy tovább.
-
homeless09
őstag
na vezet a city...
-
Integra
titán
na neeeeeeeeeeeeeeeeeee
sajnos ez egy patika tiszta fejes volt
-
pohár
félisten
na milyen tetoválást láttam egy faszin, csak tátottam a szám
egy szép nagy Puskás arckép a jobb felkarján, mögötte a magyar zászló meg két félkör alakú babérkoszorú(?), alatta egy ugyanekkora Real címer, mögötte egy spanyol zászló, aminek a két széle kicsit össze van gyűrve, hát mondom apám te se szarral gurigázol -
Integra
titán
válasz
venember83 #37728 üzenetére
igen, valamiért ez fogalmazódott meg az én fejemben is, hogy a mester megtalálja igazi tanítványát, összeillenek
szerintem amúgy a milan játékosért és jó kis zsozsóért megfog válni tőle.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #37728 üzenetére
Chelsea-be jöhetne, én csípem Ibrakadabrát
Gyenge focit játszik ma a ManU.
-
Ps Vita
őstag
Ha valaki az EB-röl akar beszélni:
[link] -
-
Integra
titán
murinyó ibrát akarja a reálba.
mekkora pszichikai hadviselés ez már!! -
baluka26
veterán
Ez sárga? Anyád, még a Ligában sem, nemhogy PL-ben.
-
homeless09
őstag
Na jelen. Gyerünk srácok nyerni kell!!
Érdekes kezdő...
-
7600 GS
addikt
Hát akkor kezdődjön az angol El Clasicó. Jó meccsnézést!
-
Ez hihetetlen... ezt a gólt nem kellett volna megadni, bár így utólag már mindegy. A bíróknál nincs fair play?
Épp elkezdtem szidni őket, hogy a fenébe tudtak az utolsó másodpercekben még egyet kapni... hát így.
-
Integra
titán
b+ elkúrtam, nem kicsit, nagyon...
mindjárt itt van egyik régi barátnőm és borozás, meg traccsolás.... ezt benéztemsok volt ez a két nap 40 fokon motorozás asszem... francba
na mindegy, már benyomtam a sky sports-ot, hogy lássa, meccs lesz.. -
diegho
nagyúr
Amúgy ez az Arsenal szerintem főleg a sérülések miatt nem nyert semmit mostanában. Ha jól emlékszem a BL döntőn Adebayor sérült volt, pedig jó szezont futott, 2007-8as idényben leigazolták a bombaformában játszó brazil/horvát Eduardo-t, aki szórta a gólokat, amíg el nem törték a lábát. Jól is állt a csapat, sokáig vezették a tabellát, de jöttek a sérülések és elment tavasszal a szezon, pedig szerencse se kellett volna a győzelemhez, csak az, hogy ne rúgják le a fél csapatot. 2 évvel később már nem is emlékszem kinek törték el a lábát hasonló módon a csapatból. Azért reálisan nézve elég nagy balszerencse ez, nem sok csapat van, ahol a húzóemberek lábait szó szerint eltörik a pályán az ellenfelek. Persze aláírom a MU jobb csapat, de el is kerülték őket a komoly sérülések, no meg a pad is hosszabb...
Ha idén a tulajdonosok hajlandóak lesznek még 2-3 klasszis játékost igazolni és a jelenlegi jó játékosokat megtartani, akkor előrébb léphet a csapat, nem mondom, hogy bajnokságot nyerhet, de egy 2. hely, vagy egy FA kupa/ligakupa összejöhet.
Mi más lenne a foci, ha nem üzlet? Ha szimpla sport lenne szerinted költenének rá milliárdokat az ilyen Abramovics félék? Neki annyi benne az üzlet, hogy tekintélyt szerez, ez neki megéri... a City tulaj sejknek is. Az Arsenal tulajok meg inkább növelik a vagyonukat rajta. Amíg nincs felső határ szabva fizetésekben és ki lehet adni egy Balázskáért 18 millió eurót (vicc...) és adni neki milliókat, vagy egy CR-ért 100 milliót és milliárdokat fizetni neki évente, addig ez nem sport lesz, hanem üzlet és nagyon nincs ez így jól.
-
diegho
nagyúr
válasz
baluka26 #37706 üzenetére
Én inkább nézem a szimpatikus kis csapatot játszani, mint az összevásárolt arab/maffia kézen lévő bandát. Az Arsenal-nál sosem az volt a cél, hogy bármit is nyerjenek, nem ez volt az elvárás Wenger-el szemben, hanem az, hogy nyereséges legyen a klub, ez az üzlet, nem pedig az, amikor pár tehetős azon versenyez, hogy ki költ többet a csapatára. Nagyon sok csapatot szeretek, de az ilyen összevásárolt, a játékosok fizetését az egekbe emelő klubbokat gyűlölöm, mert hosszú távon tönkre fogják vágni a focit, egyre több arab fog klubbot venni magának és milliárdokat költeni rá, mert ez lesz majd a következő mérce, hogy kinek mennyit ér a csapata, lásd PSG nyártól. Azt kéne csinálni, mint amerikában, fizetési sapkát bevezetni és akkor lenne egy rakás közel azonos értékű és képességű csapat, sok esélyes lenne a bajnokság, a bl, lenne izgalom, de így csak abban az 5-6 csapatban lesz ott a legjobb játékosok java, mert ők tehetik meg, hogy hetente többet fizessenek nekik, mint máshol havonta.
-
-
baluka26
veterán
válasz
salival #37707 üzenetére
Egy 'Pool drukker?
Van egy ex-csapattársam, aki amikor az Everton előtt volt a 'Pool nem győzte hangsúlyozni, hogy csakapool, meg szareverton, de amióta az Everton megelőzte őket, azóta azt hangoztatja, hogy nem is fontos ez az egész stb.
Attól, mert ez sokkal békésebb rivalizmus, mint mondjuk egy Spurs - Chelsea, az egyik legrégebbi Angliában, szóval hülyeség azt mondani, hogy nem fontos.
-
baluka26
veterán
válasz
diegho #37705 üzenetére
Igazad van, tényleg sokkal jobb, hogy a részvényesek megkapják az osztalékot, és elköltik minden egyéb másra, de véletlen sem futballra
Kis pénz, kis foci. Nagy pénz, nagy foci. Ez mindig is így lesz.
A Wigan elverte az összes nagyot, a játékosok értéke töredéke a nagy csapatokénak. Wigan for president?
Az, hogy mit tartunk győzelemnek, az csak a kitűzött céloktól függ, semmi mástól. A Swansea szerintem győztesnek érzi magát, de az Everton is, mert ők lesznek most a jobb Mersey-partiak, ami Liverpool-ban mindenféle hülye kupánál fontosabb kb.
-
diegho
nagyúr
válasz
baluka26 #37703 üzenetére
Meg az is, aki megérti miért nem költekezik eszetlenül egy csapat a jelenlegi gazdasági helyzetben. (Az Arsenal-t is felvásárolták volna sokan az elmúlt években, mint a Chelsea-t meg a City-t, de ott a tradíció többet ér pár száz milliónál) Mi értelme van pl egy City/Chelsea-féle költekezésnek? Pont az ilyen extrém áron vásárolt játékosok és fizetések miatt vannak bajban a közép és kis csapatok. Óriási pénzből szinte mindenki tud kupákat nyerni, legutóbbi City - Arsenal meccsen is a City kezdőjének értéke az Arsenal kezdőjének kb 3 szorosa volt, mégis az Arsenal nyert és ők mentek tovább a BL-ben. Ahhoz, hogy valaki kis pénzből nyerjen valamit, nagy mázli kell, lásd Porto+Murinho párosítás nem is olyan régen, de azóta jött pár óriási befektető, akik iszonyat pénzeket költenek a focira. Real is több száz milliót költött az elmúlt 3-4 évben és nincs BL győzelem, idén megvan nekik a bajnokság, de ekkora összegekből az lenne a csoda, ha nem lenne meg.
-
7600 GS
addikt
Wenger alapvetően nem rossz edző, de már eljárt felette az idő, a vak is látja. Nem tud már váratlant húzni, ráadásul nagyon "economic" üzemmódban tolja, as for the financial side. Átesett a ló túloldalára. Kellenek a klasszisok a csapatba, akik ha kell el tudnak dönteni egy meccset. Minden sikeresebb csapatban megvannak ezek az emberek. Bár ha azt nézem, akkor számomra még mindig az ő futballjuk a legnézhetőbb az angoloktól (bár azért a City is szépen tolja, Yaya-Silva-Nasri-Agüero négyes viszi a primet).
-
diegho
nagyúr
válasz
venember83 #37698 üzenetére
Engem pl totál nem érdekel, hogy mit nyer az Arsenal, pedig Arsenal drukker vagyok, a lényeg az, hogy látványos, szórakoztató játékot játszanak, angliában amúgy is csak a sokat költő csapatok tudnak bajnoki címeket nyerni az utóbbi időben.
-
venember83
nagyúr
Két napig nem vagyok netközelben s ilyet olvasok, hogy szinte bizonyosan Hodgson az angol szövetségi kapitány?
S akkor csodálkoznak, hogy soha nem érnek el semmit.
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest