Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
A gól meghozta a szurkolók hangját.
-
CséZé
őstag
válasz
venember83 #11798 üzenetére
kedden kikapnak a Lokitól és ki is rúgják
-
venember83
nagyúr
Liverpool - Man City meccs, Benitez nem lehet túl nyugodt.
-
peterszky
őstag
válasz
venember83 #11791 üzenetére
Én is ezen nevettem magamban
(2009 tavasz, persze a híradóban Fradi szurkolókat vágtak be...)
-
venember83
nagyúr
Élvezetes ez a strandfoci vb, Uruguay kiejtette a spanyolokat.
-
Bibby
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #11784 üzenetére
Ennyi év után már az ciki, hogy csoporttól függetlenül folyton 4.-5. helyen végez a magyar válogatott.
-
Tibiajax
nagyúr
..Németh Krisztián a felnőttek között is képes kimagasló teljesítményre, bár egészen másféle típus, mint az A válogatott jelenlegi csatára, Torghelle Sándor.
csak ennyit:
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Kicker #11778 üzenetére
Henry-t megvédeném, egy reflex mozdulat volt szvsz...
Kettőt paskolt a labdába, a második szerintem tudatos volt, hogy valamit összehozzon az akcióból. France Ireland Henry handball
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #11780 üzenetére
Maradona esete sztem kicsit más volt, ez inkább reflex mozdulat.
Utálom a franciákat, de ezért nem tiltanám el Henryt.panel: nem örülnék, ilyen csoportban cikibb 4-5. helyen végezni.
-
panel
aktív tag
Horvátország, Szlovákia, Bosznia, Montenegró, Málta ez is kemény lenne
-
panel
aktív tag
Legyen +2 spori inkább, 1-1 mindkettő tizenhatosnál és csak azt a területet kell nézniük, az ott történő eseményeket.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #11776 üzenetére
Sportszerűtlen cselekedetért biztos meg lehetne tenni. Sajnos valóban így van, de lehetne tenni ellene, nem kell egyetérteni vele. Én Maradonat, meg Messit meg Aguerot is elítéltem e cselekményeik miatt.
Kicker: egyértelműen szándékos volt szerintem, más kérdés, hogy az íreknek a meccset már hamarabb el kellett volna dönteni.
Amerikai fociban kérheti a bíró, vagy 1 csapatnak asszem 2 challenge van 1 félidőben. Ennyivel nem lenne széttördelve a játék.
peterszky: a +1 bíró szerintem nem segítene szerintem
-
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #11775 üzenetére
Henry-t megvédeném, egy reflex mozdulat volt szvsz... jogtalanul nyert? Hát ilyen a foci, nem mindig a jobban játszó csapat nyer, és különben senki nem mondta az ír csatárokank, hogy a ziccereket hagyják ki...
Szerintem lesz is videóbíró az ilyen esetekre. Csak nehogy olyan eseteknél is megszakítsák a játékot, ahol nem kéne...ennek a gyakorlatát lesz nehéz megoldani... -
peterszky
őstag
válasz
L|zsidoboz #11776 üzenetére
De náluk is csak abban az esetben, amikor a Fradi javára tévednek
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #11775 üzenetére
És milyen alapon tiltanád el?
10-ből 9 csatár ugyanezt csinálta volna, és ezt is kell csinálni.A bíró eltiltás meg csak az MLSZ-nél divat.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Kicker #11767 üzenetére
Nem és szerintem nem is lenne jó döntés, attól függetlenül, hogy jogtalanul nyert a "francia" válogatott. Henry szándékosan ütött bele, no meg lesállás is volt, attól függetlenül, hogy a lesen lévő játékos nem ért bele a labdába. Ónrit én eltiltanám úgy, hogy a vb-n ne játszhasson, illetve a bírókat nem engedném többet nemzetközi meccset vezetni. A FIFA-nak pedig végre be kellene vezetni a videobírót, mert bár az se oldana meg mindent, de azért az ilyeneket 10 mp alatt vissza lehetne nézni.
-
peterszky
őstag
válasz
(Darkwood) #11772 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy eljönnének Budapestre
-
peterszky
őstag
Köszi!
EB selejtezők
Én egy ilyen csoportot szeretnék:
Horvátország, Szlovákia, Ausztria, Magyarország, Albánia, Málta
Lennének "pikáns" meccsekAlbániát úgy tűnik, hogy mi meg tudjuk verni, ők meg mindenkinek oda tudnak pirítani, ha úgy adódik. Egy ilyen csoportban bármi megtörténhetne szerintem.
-
Kicker
őstag
válasz
(Darkwood) #11768 üzenetére
Az összefoglalót láttam, az írek kihagytak 3 ziccert, azt miért nem rúgták be? A bíró miatt?
Tény, hogy a bíró hibázott, de szerintem sajnos ez benne van a játékban...
Bosszantó az ilyen dolog, szerintem azt kéne kivizsgálni, hogy szándékosság volt-e ebben a hibában, felmerül-e a szándékos csalás. Mert ez nem az írekról kéne hogy szóljon, hanem a fairplayről..
-
Kicker
őstag
Írország vs Franciaország
Szerintetek újrajátszás vagy sem?
-
panel
aktív tag
válasz
(Darkwood) #11764 üzenetére
jaja ez a mondat a két hazai vereség után nagyon jól hangzott ősszel, kész voltam tőle, vszínűleg lett volna esélyünk portugáliában győzni, a dán győzelem is csak azért jött össze, mert a dánokat már nem érdekelte az egész meccs... kijutottak, vígadtak...
-
panel
aktív tag
Tökmindegy kit kapunk, az elején majd jönnek a szólamok megint hogy igen meglehet csinálni, kijutunk, aztán ugyanaz lesz a vége mint minden selejtező sorozatnak....
-
Beerwolf
senior tag
A negyedik kalapba került a Koeman-csapat
[link] -
peterszky
őstag
Ha valakinek egy NB3-as meccsre jönne meg a kedve, akkor itt az alkalom: [link]
(ezzel valamiért nem szoktak tele lenni a híroldalak) -
mephi666
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #11756 üzenetére
oké, nem találom most a meccset, de a csatár simán eltolhatta volna a labdát a kapus mellett és nem ezt tette... ahogy lépett, látszódott, hogy leszorította a lábát és már esett is át a kapuson... közben hozzá sem ért... látványos műesés volt, nem ért 11est hírből sem... (utána ki is védte a kapus a 11-est, de jobb is, mert teljesen jogtalan volt...)
aki tudja, melyik meccsen volt, linkelhetne videót... kb 2hete láttam... -
mephi666
nagyúr
válasz
(Darkwood) #11754 üzenetére
ilyet többször is láttam már... pl asszem legutóbb valamelyik city(?) meccsen, amikor a kapus ment a labdára, a csatár meg a közelébe ért... össze sem értek és már dobta is magát... a bíró mögötte szaladt, láthatta, hogy hozzá sem ért a kapushoz... 11est adott... más oldalról meg láttam már nem egy nagyon durva kaszálást és semmi nem volt... pl. a united-chelsea meccsen drogba lerúgása... az is megérne egy misét... nem szeretem drogbát, de rendesen mellberúgták és ő kapott sárgát... ilyenkor kellene +1bíró a páholyba, aki nézhetné a visszajátszásokat a megkérdőjelezhető eseteknél és felül tudná bírálni a rendes bíró döntését... "fair play" persze... ez megy most
-
(Darkwood)
őstag
válasz
mephi666 #11751 üzenetére
Fair play már a sorsoláskor sem volt meg, így várható volt, hogy a meccsen sem lesz meg!
Nem is lett...
Az ilyen súlyos bírói tévedéseknél mindig eszembe jut az a meccs, amikor a törökökkel játszottunk idegenben. Akkor Gerát felkúrta a kapus a 16-oson belül és nem hogy 11-est nem kaptunk még Gerát állította ki! Erre csak arra akartam kitérni, hogy úgy látszik, nem csak Magyarországon gyenge a sportdiplomácia... Bár jobban belegondolva ezen a meccsen nem sok válogatottnak lett volna esély, ha ez a szituáció ott is kialakult volna! Szerintem...
-
peterszky
őstag
Milyen Platini? Undorító francik...
-
nRu3
addikt
válasz
Studiossrác #11746 üzenetére
pedig tudod minden mecsen kint van a FAIR PLAY zászlócska , plakát stb
majd kiesnek simán a vb csoport mecseken, mert amugy gyenguszok.
-
mephi666
nagyúr
válasz
(Darkwood) #11749 üzenetére
örültem volna, ha nem jutnak ki... megérdemelték volna... most néztem meg ezt a gólt: hát ez vicc...
az ilyen bírókat még a tv-ben való meccsnézéstől is eltiltanám... ideje lenne bevezetni a videóbírót?
nevetséges...
-
L|zsidoboz
őstag
A francia meccs összefoglalója: [link]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Studiossrác #11746 üzenetére
nem nem! rosszul mondod! 1 kezezés, és 2 les.
Nem mindegy! -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
(Darkwood) #11744 üzenetére
sopcast, de már vége. Franciák is kinnt vannak.
mondjuk azért igy csak halkan, eléggé megszenvedtek a gallok. ..már ahhoz képest, milyen csapatuk van
nem baj, majd a hollandok jól elverik a szájukat. mint ahogy mindenki mást is
hup holland! -
Tibiajax
nagyúr
huhúúúú nézitek a francia-írt? bakker, 3 szabálytalanság volt kb a francia golnál, és mégis megadta a bíro
igy most ők vannak továbbjutó helyen
beszarás. egy ujabb 'isten keze -
(Darkwood)
őstag
Kijutottak a VB-re a portugálok a szlovének és a görögök...
Én a bosnyákoktól többet vártam volna...
-
peterszky
őstag
válasz
Napfénysüti #11737 üzenetére
Most lehet, hogy paranoiásnak tartotok majd, de leírom. Totális offenzíva a Fradi ellen! Arany elnézett egy belépőt a Pápa elleni meccsen (ami, én továbbra is tartom, nem volt szándékos). Erre kib*sszák. A Fradi - Diósgyőr sporiját is el akarják meszelni. Komolyan mondom, azt hiszem, hogy a Fradi - Honvéd meccsen vezető bírónak a karrierjét megmentette Ferenczi, amikor kihagyta a büntetőt!
Kíváncsi leszek tavasszal a játékvezetőkre, így, hogy a fejük felett lóg a bárd.
És az a szomorú, hogy a klubok többsége asszisztál ennek a ***** Kistelekinek!
-
dragonfx
veterán
ma lesz valami meccs este eursosport 1-2 vagy sport 1-2ön???
[link] ez igaz??
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
ibazsb #11736 üzenetére
Nagyon sajnálom Tamást. Ismerem személyesen is hisz egy városban élünk és elég korrekt, rendes embernek tartom. Nem láttam az ominózus meccset de 3* is az NB1 legjobb bírójának választották és nem véletlenül. Oké hogy hibázik de szerintem ez nagyon eltúlzott itélet.
Mi folyik az MLSZ-nél? -
ibazsb
tag
-
peterszky
őstag
Járt nálam a postás
[Összes nagyobban itt] -
venember83
nagyúr
A Fókuszban volt interjú Gerával, lehazugozta Kistelekit, s megmondta, hogy Koeman irányítása alatt nem lesz válogatott. Nem sok újdonság, több volt a beharangozó, mint maga a tartalom. Szokásos.
-
nRu3
addikt
válasz
venember83 #11729 üzenetére
halgatjuk nagyábol
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #11728 üzenetére
Van olyan, aki nézi?
-
bagyulajuve
addikt
sokat lehet látni a Vidi-Újpest meccsből
-
sonykor
tag
Hétvégén elmaradnak a Barcelona, Real Madrid focimeccsek a Sport 1-en?
-
venember83
nagyúr
Azért mert most lett egy generáció, amelyik eredményt ért el, már rögtön előrébb tart a magyar utánpótlásnevelés, mint az angol vagy a holland? Ne viccelj. Elismerés a srácoknak, de ez még semmire se bizonyíték. Dolgozzanak s meglesz az eredmény is, ha arra méltók. Ne azzal foglalkozzanak, hogy ki szerint hol tartanak, az nem az ő dolguk. Pl. a braziloknál és az olaszoknál nem egy játékos volt, akit nem engedtek az u20-u21 világbajnokságra, mert annyira meghatározó egyénisége a klubcsapatának. Tessék dolgozni, nevelni a kölköket s majd a jövő megmondja, hogy mi lesz. De nehogy már egy siker után rögtön a magyar legyen a legjobb utánpótlásnevelő ország. Ez az egész arra emlékeztet, amikor barátságos meccsen kikapott Budapesten az olasz válogatott és a magyar csapat lett a világbajnok...
-
Vladi
nagyúr
válasz
(Darkwood) #11716 üzenetére
Igen így van. De akkor a pasas miért húzza le őket? Na ezért anyázok rá.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Drizzt #11707 üzenetére
Fiatalokkal kapcsolatban ezt mondta:
"Ettől még nem bátorkodnám azt mondani, hogy a magyar utánpótláscsapat előrébb tart a német, a francia, a holland, a spanyol vagy az angol együttesnél"
Namost. Akkor mit kellene csinálniuk a fiataloknak, hogy szerinte előrébb tartsanak?
De komolyan. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #11710 üzenetére
hát, ha ez ennyire nyilvánvaló, ahogy Péterszky kollega mondja, akkor inkább szerintem se...
-
Drizzt
nagyúr
Teljese3n igaza van, főleg a fiatalokkal kapcsolatos részben. A tegnapi meccs keretét meglátva meg nem tudtam eldönteni, hogy április 1 van-e, vagy mi a baj. Sándor, meg Tőzsér válogatott? Ez csak vicc lehet.
Magyarországon az utánpótlás politika szar még mindig. Hiába vannak fasza tehetségek, ha egyszer 20 éves korukig bármit tesznek, nem kerülhetnek felnőttcsapat keretébe nb1-ben. Tisztelet a kivételnek számító kevés helynek. -
Tibiajax
nagyúr
Felhívnám a figyelmedet egy fontos részletre:
Bölöni László a belga–magyar barátságos meccs előtt...
Tehát még a esti leszereplés előtt, és a kurva nagy dán siker után mondta ezt. Az esti meccs meg már csak hab volt a tortán. Én igazat adok neki, mert pontosan az én gondolataimat hallottam végre vissza a tévében vkitől, ahogy mint irtam, Zombori végre megmondta - hagyjuk a kibszott statisztikákat meg az összehasonlítgatásokat (mert pont ezekket szarakodott megint a sporttv a meccs előtti felvezetőben, szokás szerint), megvertünk két kiscsapatot, megvertük a már tökre érdektelenül játszó dánokat, de ahol nyerni kellett volna, ott kikaptunk mint a szar. Ennyi a lényeg, és ehhez Nyilasi is csak azt tudta hozzáfüzni, a nagy bólogatása mellett, hogy a szövetségnek azzal az újításával, hogy most a sikertelen szereplés után mégsem válik meg a kapitánytol, és hagyja tovább dolgozni, talán lehetőségünk nyilik majd az eb-re...
Hát, nem tudom. Talán. Majd Komanékkal..szerk. jajj volt még egy rohadt jó, fetrengtem. Nyilasi Tibcsi mondja, a válogatott, az új válogatott gerincét kell majd ugye a jó hollandusnak összerakni. Namost, ez meg is van talán már, ugye, ott a kapuban a most visszavonulo (nekem egyébként semmi bajom nem volt vele-)-Babos helyett Fülöp lesz, előtte hát Juhász Roland helye megkérdőjelezhetetlen, nem kérdés, előtte Hajnal és a szuper Dzsudzsák, és Torhelle Sanyi.
Ez így egy nagyon massziv gerinc lehet, e köré kell majd Koemannak megszervezi a megfelelő embereket.
Mondom, fetrengtem. -
Vladi
nagyúr
Nem érdekli a magyar foci, de beleugat. Nem jönne ide edzőnek, mert annyit nem tudunk fizetni neki, de beleugat. Akkor miért is járatja a száját?
Nekem ez ilyen partvonalról való beleokoskodásnak tűnik. Egyáltalán nem korrekt.Amúgy meg közhelyeket pufogtat, és semmibe veszi az utánpótlás eredményeit. Na hát ne is jöjjön az ilyen.
-
CséZé
őstag
válasz
venember83 #11699 üzenetére
korrekt
Aktív témák
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest