Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
(Darkwood) #11598 üzenetére
vannak azért csodák... pár hónapja mondjuk fogadtam a haifa egyik meccsére és 15perc alatt kaptak már 3 gólt... aztán 4:3-ra fordítottak a meccs végére... kicsit ingadozott a vérnyomásom meg a pulzusom
fene tudja, mi lesz még most... azért csak 4. osztálybeli csapat ellen játszik a real... nem tudom milyen agymosást kapnak
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #11596 üzenetére
???
-
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
hát, én most nagyon őszinte leszek.. nem mintha eddig nem próbáltam volna az lenni, miota tagja vagyok ennek a fórumnak
Én egyedül Kakát sajnálom ma este.
Egyszerüen nem bírom elhinni, h jól érzi magát, ebben a szedett-vetett társaságban.. -
mephi666
nagyúr
válasz
(Darkwood) #11593 üzenetére
4-5gólt kellene lőnie a margitnak, hogy továbbjussanak... 1félidőre azért necces lesz... olvastam a másik csapat edzőjétől egy "altató-írást", hogy nem nagyon hisz benne, hogy továbbjutnának...
-
(Darkwood)
őstag
válasz
venember83 #11591 üzenetére
Igen, a Sport Klub adja!
Félidő: 0:0!
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #11591 üzenetére
sportklub "aggya"
-
venember83
nagyúr
válasz
(Darkwood) #11590 üzenetére
Semmi nem adja, stream esetleg?
-
(Darkwood)
őstag
Most megy a Real Madrid - Alcorcon kupa meccs!
Kötelező nézni!
Eddig 0:0!
-
peterszky
őstag
válasz
venember83 #11588 üzenetére
Én örülnék neki a legjobban...
-
peterszky
őstag
***** MLSZ!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #11581 üzenetére
2:2 lett! Benítez alatt nagyon rezeg a léc...
-
mephi666
nagyúr
válasz
(Darkwood) #11583 üzenetére
márciusban jár le az előfizetésem... akkor az lesz... jóval olcsóbb és kábelen jön... meg lesz sport1+digisport pluszba... aztán végre megint nézhetek minden meccset
remélem benitez csinál valamit, mert most már hozni kellene minden meccset... könnyen lapátra kerülhet, ha kikap még párszor a csapat és a bl-ben sem jutnak tovább -
mephi666
nagyúr
válasz
(Darkwood) #11581 üzenetére
csak olvasni tudom
digisport adja ezt is, hogy a fene vinné el... csak holnap adja a eurosport2
-
(Darkwood)
őstag
Nézitek a Liverpool - Birm'ham meccset?
Félidőben 1:2.
A második vendég gólt jól eltalálta a srác!
-
KrAt
veterán
[link] - Pálya szélén mosott fogat
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #11562 üzenetére
Az Internationale szégyene.
1:55-nél labdára ment szerinted?..
nagyon gáz, egyébként. De, én azt sem igazán értem..hát elég lenne ezt a kis montázst megnézni bárkinek ott az olasz döntéshozóknál, vagy lejátszani, egyértelmü, milyen aljas szándék lengi végig az összes szerelést.. Nem igazán értem ezt sem, h miért nem tiltották még be a gyereket.. focizni ugye nem tud (video 0:50), most innesntől kezdve meg.... -
mephi666
nagyúr
válasz
Bikerman #11575 üzenetére
a 'pool elleni meccsen én meg voltam elégedve
potyahosszabbításban x helyett még növekedett az előny
...visszanyalt a fagyi...
ferguson helyében én egy rohadt szót nem szólnék... a bíró azért benézett néhány dolgot, ami "megmentette" 1-2 játékosát... a bíró egyébkén tényleg vicc volt
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #11573 üzenetére
Szerintem inkább Carlos Hernandez a felelős, nem peterszky. Săt, mondhatom, hogy Carlos Hernandez jobban betette.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #11559 üzenetére
Persze, nem kell félteni, de azért ahhoz, hogy valakinek eltörd az arccsontját, nem kicsit kell ütni.
De Rossi is tud hasonlót (pl. a VB-n USA ellen), de azért ez akkor is kicsit sok.
Meg ő ott egyből pirosat és több meccses eltiltást kapott, ez a favágó meg még egy sárgát se...Gattuso, Stankovic és még sok másik középpályás kemény és agresszív, ilyen dolgokat mégsem csinálnak.
peterszky: ezt bár ne tetted volna be.
-
venember83
nagyúr
válasz
Buldozer99 #11571 üzenetére
Te nem vagy teljes mértékben objektív a MU csapattal szemben, az az érzésem.
-
Bikerman
aktív tag
válasz
bagyulajuve #11545 üzenetére
nem tudom, hogy figyeled-e hányszor írok kritikát asz újpestről is.
nyugi egyáltalán nem irigylem a debrecent. megint kemény 14 ember ment el győrre. biztos gyúrnak a liverpool ellen, gratulálok. -
peterszky
őstag
Jól eltalálta a labá(ka)t, basszus, nekem fájt, ahogy néztem.
-
venember83
nagyúr
Csak védekező középpályásokra gondoltam, de a műsor megfelelő fogadtatása esetén természetesen lehet majd szervezni védők, kapusok és csatárok közt is.
Bibby: Én voltam.
-
Bibby
addikt
válasz
(Darkwood) #11564 üzenetére
Itt van az a kedves kis szeretetnyilvánítás Drogba felé... nem tudom ki írta itt tegnap hogy az már levegőben volt, meg semmi szándékosság.
Ahogy elnézem Vidic tanította be erre, mert nagyon büszkén röhög a partvonalnál.venember: és fenn is tartod az álláspontod?
-
peterszky
őstag
válasz
Vinnie Jones a' Isten!!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Ez egy favágó!
Bibby: óóó... igen! Nem bírom azt az arcot sem!
-
Bibby
addikt
válasz
(Darkwood) #11560 üzenetére
Meg ez a tegnapi J. evans gyerek, ahogy elnézem fogunk még róla hallani ilyen téren...
-
mephi666
nagyúr
válasz
azért mondjuk lehmann, kahn, ballack, drogba is elférne a társaságban
-
(Darkwood)
őstag
válasz
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #11556 üzenetére
Mondjuk általában De Rossit se kell félteni, de tényleg elítélendők ezek a durvaságok. Össze kéne ereszteni Vieirát, De Rossit, Gattusot meg esetleg Essient. Érdekes adok-kapok lenne.
Vieira interes, miért kapna büntetést?
-
brownus
veterán
-
L|zsidoboz
őstag
Hentes Viera vajon hány meccses eltiltást kap, miután eltörte De Rossi arcát?
Az én tippem 0, remélem visszakapja a térdére valakitől... -
(Darkwood)
őstag
válasz
venember83 #11553 üzenetére
Már csak azért is elképzelem!
Sőt a Pes10-ben is megcsinálom valahogy!
-
venember83
nagyúr
válasz
(Darkwood) #11552 üzenetére
Ki állít meg benne, képzelj.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Markgx10 #11550 üzenetére
nem szeretem a kabátot, mert a kte ellen is párszor betalált...
meg néha voltak unszimpatikus húzásai... "szemtelen" egy játékos... Sanyi meg ki tud azért fogni jó napokat, amikor megy neki rendesen a játék...
érdekes a keret... meg kell hagyni... lassan illene már hozni az u21-esek közül jópár játékost, hogy összeszokjanak az idősebb alapjátékosokkal és akkor talán lehetne valami a 2012es eb/olimpiára... kapusok közé simán el tudnám képzelni pl. gulácsit... előre pl. németh-et meg koman-t és még mellettük is jöhetnének sokan mások... igazi hajtós gólgyárosok kellenének, mert csak úgy lehet meccset nyerni... -
Markgx10
őstag
válasz
mephi666 #11549 üzenetére
Magánvélemény: Kabát ezerszer jobb, mint a Sanyi. Én bármennyit kifizettem volna érte a Fradi helyében, amikor még év elején szó volt róla és még nem játszott ellenünk. Kabát igazi harcos, kár hogy újpesti, nagy kedvencem lett volna
Ha csak azt nézem, hogy ha jól tudom 20 gólt rúgott tavaly és 28 gólpasszt adott, akkor az már nagyon durva (majd az újpestiek kijavítanak a pontos számmal). Mindenhol ott van, életveszélyes szögletei vannak, harcol elöl-hátul, védekezik ha kell, támad, szabadot rúg, Torghelle hozzá képest egy senki az én szememben (tudom, hogy kiknek lőtt gólt, nem kell emlékeztetni rá)
-
mephi666
nagyúr
ez valami vicc:
A BELGÁK ELLENI KERET
Kapusok: Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München), Bogdán Ádám (Bolton)
Védők: Bodnár László (DVSC-TEVA), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vanczák Vilmos (Sion), Horváth Gábor (Videoton), Bodor Boldizsár (Roda)
Középpályások: Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Halmosi Péter (Hull City), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing Genk), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers), Farkas Balázs (Videoton), Sándor György (Újpest)
Támadók: Torghelle Sándor (Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Ipswich Town), Kabát Péter (Újpest)ha nem a mi válogatottunkról lenne szó, akkor még röhögnék is rajta, de így sajnos nem megy
kabát, sándor, farkas... ez kell biztos a jó eredményhez... komolyan, a sanyi kiemelkedik a mezőnyből...
-
Csabee.
nagyúr
Sevilla 3 - 2 Villarreal
Inter Milan 1 - 1 AS Roma
Lyon 5 - 5 Marseille -
bagyulajuve
addikt
válasz
Bikerman #11538 üzenetére
Úgy látom nagyon piszkálja a csőröd a Debrecen, mintha irigységet éreznék.
Szerintem viszont inkább örülnöd kéne, mert esélyetek van a bajnoki címre, bár lehet megint csak a 2. hely jön össze.
No mindegy, csak már kicsit unom amiket írsz, és a saját csapatoddal kéne foglalkoznod talán, mint ahogy itt általában teszik az emberek.bár tényleg szégyen, amit a Debrecen a bajnoki meccseken művel, sajnos
-
Csabee.
nagyúr
Chelsea 1 - 0 Manchester U.
Lazio 1 - 2 AC Milan
Werder Bremen 1 - 1 Borussia Dortmund -
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #11541 üzenetére
Ja értem...akkor ez így teljesen rendben volt.
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #11541 üzenetére
Attól még, hogy nem fájhatott ez egy kurva nagy piros. Beteg ez a bíró.
Egyébként én se igazán bírom ezt a Drogba csávót, nem mutat semmit, csak vergődik, Deco is nagyon gyenge volt most is. -
venember83
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
baszki... ez a bíró? komolyan... szemüveget neki és kilóméterekről ne közelíthessen meg pályát innentől... ez kabaré... utálom drogbát, de durván kapott... mi a f@szért ő kapott sárgát? FACEPALM
na, aztán érvénytelen gólt is megad
vicc... mikor vezetik be már a videobírót?
11540: azért tényleg durván kapott a mellkasába... én szerintem egy ilyen után még mindig feküdnék... volt abban a rúgásban erő meg lendület...
-
Bikerman
aktív tag
arról már megint senki nem mesél, hogy a debrecen, a magyar "csodacsapat" attól a győrtől kapott a 18. másodpercben gólt, akit megvert a most már formába lendülő ferencváros.
miért vitték el előlünk laczkót, miért vitték el előlünk mijadonskit, miért, miért? mit csinálnak? semmit. nem játszanak. senki az új igazolásokból. szégyen. -
mephi666
nagyúr
válasz
(Darkwood) #11534 üzenetére
nekem perpill nincs... kezdek unatkozni egyedül a lakásban
#11535: hát jah... meg ballack-nak is csak a szája nagy... nem tudom mit keres még akármelyik pályán
sokkal tehetségesebb játékosok is vannak nála...
-
venember83
nagyúr
Szar meccs, Terry meg köcsögösködik, mi lesz ebből...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Boxer001 #11531 üzenetére
+11530: azért szeretnétek ti is olyan szinten/annyiért focizni, mint ő
én szerintem akkor sem sírnék, ha az asszonyát is megkapnám
ha nem sérült volna annyit, szerintem még mindig a csúcson lehetne... habár mostanában is tud azért villanni szépeket... olyan gólérzéke van, hogy az hihetetlen...
ui: szerintem az öreg skót "szeszkazánnak" owen volt a legjobb igazolása idén... krisztinából meg lett pénzük rendesen... meg sem érezte a united a "kiscsaj" hiányát... rooney ebben a szezonban szerintem kiemelkedik a csapatból... meg végre fejben is felnőtt: nem olyan kis pattogó f@szpörgettyű, mint néhány éve...
-
Boxer001
veterán
válasz
(Darkwood) #11530 üzenetére
Valami kis mitugrász, ott csücsül a kispadon, biztos tetszik neki.
Hajrá Chelsea. -
mephi666
nagyúr
válasz
(Darkwood) #11528 üzenetére
én meg manchester győzelmet
remélem jön owen és megmutatja, hogy kell kitömni a chelsea kapuját
-
(Darkwood)
őstag
válasz
venember83 #11527 üzenetére
Chelsea győzelmet várok!
-
venember83
nagyúr
Chelskij - Man Utd, csak nem lesz szar meccs. Még holmi katonák is eljöttek kiöltözve.
-
Bikerman
aktív tag
mellesleg ebbe az újpestbe két erős fizikumú, és szellemiségű játékos kellene. egy tóth norbi helyére, és egy korcsmár mellé a köépső középpályára. hihetetlen, hogy a vidi milyen embereket nevelt ki és igazolt, pl. nagy dani, alves... ilyenre soha nem leszünk képesek ilyen f*szokkal, h böröcz, meg sallói, menjenek a p*csába. nem tudom mikor fog megint a meccsrejárás, a futbbal magyarországon igazán a fociról szólni.
-
Csabee.
nagyúr
Aztaa most nézem mennyi lett az eredmény: Atletico Madrid 2 - 3 Real Madrid
e legalább nyert!
-
nRu3
addikt
válasz
venember83 #11487 üzenetére
az igaz de akiket becserélt azoknál vannak jobbak.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #11521 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
Hajrá Atletico!!
-
Barell
senior tag
válasz
Csabee. #11516 üzenetére
Amúgy lehet tudni valamit Beckham-ről? Tudtommal most járt le a szerződése Galaxy-nál de Milánhoz jön megint kölcsön januártól és merem gondolni hogy Galaxy-tol. Csak volt egy olyan megszólalása Capellonak hogy csak akkor játszhat válogatottban ha hazajön Angliába. Chelsea és Tottehnam illetve Arsenal is szívesen látta volna. Csak kb semmi hírt nem látok róla mostanában.
-
Csabee.
nagyúr
Kaká góljával vezet a Real Madrid az Atletico ellen!
-
Csabee.
nagyúr
Barcelona 4 - 1 Mallorca
-
Szegény Dudu, nem érdemelte meg, hogy bekapja...
De ez a Pedro gyerek nekem jobbnak tűnik, mint a nyúlgerinc Krkics. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #11507 üzenetére
..most meg én mentem ki, hát nem 1-1?...
-
-
peterszky
őstag
Megvertük a Pápát idegenben 1-0-ra! Meleg volt a vége, de megvan a 3 pont, ez most a lényeg, nagyon örülök
-
venember83
nagyúr
Szegény Fülöp nem tudott remekelni a neki szánt percekben, Huddlestone lövését nem volt hogyan védje.
-
Csabee.
nagyúr
Aston Villa 5 - 1 Bolton W.
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #11502 üzenetére
riise is elment a roma-ba
igaz, ő vér szerint norvég játékos... őt nagyon sajnáltam, hogy otthagyta a 'poolt... a másik ilyen xabi alonso volt, aki a madridba ment... a harmadik pedig sami hyypia, aki a németeknél kötött ki... szerintem mindhárom játékos kellett volna még a 'poolba... egyikük sem vér szerinti angol, de nekem hiányoznak... (mármint a csapatból)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #11498 üzenetére
azért legyünk őszinték, nem egy jellemző dolog, h angol játékosok elvándorolnak a seria a-ba...
Aktív témák
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest