Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
Bővebben: link itt magyarul fent van txt-ben, abból meg nem nagy művészet pdf-t csinálni, de ha angolul érdekel, szét kell nézni a dc-n...
Jó is ez a Dűne, ott figyel 1 kivételével az összes Szukits-féle keménykötésű a polcomon, csak a Dűne messiása nincs meg és már nem is kapni sehol...
Én is nem tudom, hanyadszor olvasom a Dűnét. Igazából nem sok olyan író van, aki ennyire komplex világot írt volna le.
Talán még Asimov (tőle megvan az összes Alapítvány+a kiegészítő Addenda is, a Robotváros is, és a Kalibán minden eddig megjelent része) és Tolkien, nála is a Középfölde világa sok kötetre rúg, hiszen a Gyűrűk Urán kívül még van 1-2 kötete (A hobbit, Szilmarillok, A gyűrű keresése, Elveszett mesék könyve,..)
Mondjuk a Dűnében azokat a kis bevezető szövegeket bírom a legjobban a fejezetek elején, valami eszméletlenül jók, bár néha kétszer is el kell olvasnom, hogy rájöjjek, mit is akarhatott Herbert papírra vetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Microsoft Excel topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest