Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
OK. lehet, hogy én vagyok a troll. Vagy nem én vagyok a troll, hanem te..
" ... a fő gondod az, hogy nem tudod elképzelni, hogy mesterséges rendszer "öntudattal"/akarattal rendelkezzen, úgy általában autonóm legyen, mint egy szén alapú élőlény."
Ez nem elképzelés kérdése. Nekem lehet elképzelésem. Neked is lehet elképzelésed. De az elképzeléseinknek legfelljebb tippeléses alapo van köze a leendő valósághoz.
Én nem vagyok előítéletes a mesterséges intelligencia ügyében. De ez nem jelenti azt, hogy nem tudom elképzelni a mesterséges intelligenciát. Csak nem töltöm fel hiedelmekkel az elképzelésemet."Nem tudom miért bízol ebben, mint pl. valami ezoterikus okból."
Nem tudom miért nem bízol ebben, mint pl. valami ezoterikus okból."Én nem akarom senki lelki nyugalmát megzavarni, de nem javít az esélyeinken, ha az emberek tömegesen a homokba dugják a fejüket."
Ez a te fixa ideád. Továbbra sem tudsz racionális indokot hozzárendelni az állításodhoz.
Nyilván vannak/lesznek veszélyei a mesterséges intelligenciának. De nem vagyok látnok veled ellentétben, hogy mindenféle ismeret nélkül állapítsam meg a veszély formáját és mértéket. Ráadásul minden hasznos eszközünk automatikusan veszélyforrás is számunkra. A késel elvághatod bőröd. A kerékkel átmehetsz a lábadon. Akár amputálhat is.Mottó:
MInd meghalunk, csak nem egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi