Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
montaron
tag
na egy fel...
-
montaron
tag
persze.... hangfalteszten is végigmentem... (a VU meteren szépen feldobja a zöld csikot, de a hangfalon nem jön a fehérzaj...) tényleg a hangfalteszteken minden csatornánk ''sziszegnie'' kell vagy sipolhat is.. mert egyszer középső nem sziszegett, hanem sípolt...
a 4.27 es driverben nem találtam olyan beállítást, mint amelyről más topikokban irtatok, hogy create LFE, meg create center.... itt csak az az ominózus LFE crossover freki van..... -
montaron
tag
Segítségeteket szeretném kérni. A7N8X és sounstrom probléma miatt, 4.27es driver van fenn, Lineout,Rear,Subcenterbe analógon bedugva a hangfalak, először nem jött hang a sub-centeren, aztán volt driver le és felinstall, ismét a probléma sőt volt olyan, hogy egy csatornára kiadta az összes jelet (bedugtam az erősítőbe egy RCAt, és bárhova dugtam a 6 csatornás bemeneten mindegyiken jött a hang), aztán megprószáltam az Nvswap progit, igy lett hang a subon meg a centeren, de a jobb oldali rearen nem jön hang.
Hallottam hogy az is probléma lehet, hogy a front panel audió rá van kötve az alaplapra, és az eredetileg ott lévő jumpereket vissza kéne tenni....
vagy próbáljak korábbi drivert? 3.13as, 4.24 es?
esetleg eredeti realtek driver? feltettem a wdm_a3.62est, de az xp minden induláskor keres egy multimédiás audiovezérlőt... nvidia drivernél ez nem volt...
KÖSZÖNÖM!
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest