- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
montaron
tag
na egy fel...
-
montaron
tag
persze.... hangfalteszten is végigmentem... (a VU meteren szépen feldobja a zöld csikot, de a hangfalon nem jön a fehérzaj...) tényleg a hangfalteszteken minden csatornánk ''sziszegnie'' kell vagy sipolhat is.. mert egyszer középső nem sziszegett, hanem sípolt...
a 4.27 es driverben nem találtam olyan beállítást, mint amelyről más topikokban irtatok, hogy create LFE, meg create center.... itt csak az az ominózus LFE crossover freki van..... -
montaron
tag
Segítségeteket szeretném kérni. A7N8X és sounstrom probléma miatt, 4.27es driver van fenn, Lineout,Rear,Subcenterbe analógon bedugva a hangfalak, először nem jött hang a sub-centeren, aztán volt driver le és felinstall, ismét a probléma sőt volt olyan, hogy egy csatornára kiadta az összes jelet (bedugtam az erősítőbe egy RCAt, és bárhova dugtam a 6 csatornás bemeneten mindegyiken jött a hang), aztán megprószáltam az Nvswap progit, igy lett hang a subon meg a centeren, de a jobb oldali rearen nem jön hang.
Hallottam hogy az is probléma lehet, hogy a front panel audió rá van kötve az alaplapra, és az eredetileg ott lévő jumpereket vissza kéne tenni....
vagy próbáljak korábbi drivert? 3.13as, 4.24 es?
esetleg eredeti realtek driver? feltettem a wdm_a3.62est, de az xp minden induláskor keres egy multimédiás audiovezérlőt... nvidia drivernél ez nem volt...
KÖSZÖNÖM!
Aktív témák
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest