Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
up!
-
AMDpower/
senior tag
up!
-
AMDpower/
senior tag
Újra aktuális!
Mivel akad itthon kb 15db sempron doboz, igy esetleg cseret is felajanlanek, vagy akinek kell szoljon!
En pedig ilyen dobozt keresek!
A proci merete nemlenyeg csak a doboz!
Nem gariztatni kell es tarsai, csak dísznek!
Hajra! -
AMDpower/
senior tag
Úgyérzem problémám megoldódott, dobozgyűjteményem pedig teljes lessz ha mindenjólmegy!

Részemről Topic Zárható! -
gozso
őstag
A64 2800+
Sempron 2600+ (754)
ezek vannak
-
AMDpower/
senior tag
up
-
AMDpower/
senior tag
Szóval:
Voltam a helyi kiskerben ahol elégjóbanvagyok..., az eladókkal és a szervizesekkel de ők csak tálcásprocit kapnak így ők kivannak lőve e-téren!
Kellene nekem egy A64 dobozka..., lehet 754-es is..., 939-es is..., a proci mérete meg tök 8!, csak a doboz a lényeg..., hűtés nemkell, csak a doboz!
Miért is?: hát van nekem a moncsifelett egy kicsi polcom ahol gyűjtöm a dolgokat 2500+-os barci doboza és sorolhatnám, eddig ő az erekjém, nemigazán láttam még sokfele barci dobozt
, hát mellé kellene egy athlon 64-es doboz, matrica nemlényeg..., tudom nehézlessz mivel ha valaki garis proc mellől adja el akkor veszik a gari de hátha sikerül!
Szóval hajrá!
Tudok cserébe adni 32mb sd ramcit vagy 64-et..., esetleg 8cm-es ventit, vagy hűtőrácsot, esetleg nf7, is7 dobozt kinek mikell, nah még juteszembe akad itt nf7 hátlap is..., hátha valakinek pont azkell!
Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- One mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, hát mellé kellene egy athlon 64-es doboz, matrica nemlényeg..., tudom nehézlessz mivel ha valaki garis proc mellől adja el akkor veszik a gari de hátha sikerül!