Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Előre bocsátom, hogy nem gondolom, hogy itt egy moderátor vagy házigazda szava bármilyen szempontból döntő. A PH! csak felületet biztosít az üzleteléshez, a konkrét ügyletekbe és feltételekbe nem tud, és nem is akar, beleszólni.
A következő a véleményem: Ha egy eladásra kínált eszköznek olyan tartozéka hiányzik, amely nélkül nem lehet az eszköznek az összes olyan - rendeltetésszerű - funkcióját maradéktalanul kihasználni, amely egy ugyanilyen, új eszközhöz mellékelt tartozékokkal kihasználható lenne, és ez a hiányzó tartozék nem nagyon olcsó és nagyon könnyen beszerezhető apróság, akkor az eladónak kötelessége lett volna a kérdéses tartozék hiányára külön felhívni a figyelmet. Ha nem így történt, akkor - szándékosan vagy nem szándékosan, de - megkárosította a vevőt. -
Grafiqs
őstag
Előre bocsátom, most nem mint mod. írom a véleményem hanem mint PH!-user.
Flashcash-nek van szerintem igaza. Mivel az adapter a kártya alap tartozéka és Te Pepe85 elfeljtetted megemlíteni, hogy az hiányzik. Persze ha nem néztél utána, mert állításod szerint Te sem kaptál hozzá, nem tudhattad. Ez eddig rendben is lenne. Csak ugye van az a dolog, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít a hatálya alól.
Flashcash pedig ott hibázott, hogy nem nézte át a doboz tartalmát tétetelesen. Persze valahol érhető. hogy egy addikt-tól nem kéri el a személyiét. De azért bármit is vesz az ember megnézi, hogy mi is az.
Ez egy tanulságos történet mindkettőtök számára. Bízom benne, hogy megtudtok egyezni és nem lesz harag köztetek. -
Régi motorosok? Én is az vagyok megnyugodhatsz. All in wondert is vettem innen és adtam is el, ezért tudom hogy mi a korrekt hirdetés ebben a témában.
Ha egy kártya alaptartozéka nincs meg és ezt ''elfelejted'' megemlíteni, ezután pedig arra hivatkozol hogy te nem írtad hogy van hozzá, az elég gyerekes és inkorrekt. Azt sem írtad hogy van rajta tuner vagy video out-line out kábel, ha az hiányozna akkor is erre hivatkoznál?
-A másik az hogy a video-out-ról sem írtál ha már ott tartunk hogy tételesen mindent felsoroltál, ha ott lenne hogy csak video out van, korrekt lenne a hirdetésed.
-1000 utoljára és 11600FTba került nekem a kártyád.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- Spórolós topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- PlayStation 4 500GB konzol eladó
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest