Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElVisZ
tag
A gyártó oldala :[link]
"Igazi térhangzás otthoni számítógépéhez, valamint egyben DVD lejátszójához is! Ideális valamennyi DVD-hez és számítógépes játékhoz, valamint bármilyen nyelvi adatbeadáshoz. Optimális 6 csatornás felszereltség a térhangzáshoz! Valamennyi fülkagylóban beépített front, rear, center és subwoofer hangfal."
-
LÁZ
addikt
hali, nekem volt volt/van 1 cyborgom, rettentően meg voltam vele elégedve.
1 baja volt, hogy picit kicsi a kagyló része nekem, tehát 1-2 óra után már nyomta a fülem. Hangzás, basszus ( nem brümmögős ) teljesen rendben van, sajnos megfeszítettem picit, és a legidiótább helyen eltört, és még nem jöttem rá, hogy lehetne megragasztani.
Aztán boltoltam egy Medusát, hangzásban jobban tetszett a cyborg, de a medusa kényelmesebb nekem, illetőleg a basszusa ennek inkább brümmögősebb, kicsit már túl intenzív. Supreme xfi 2-es hangkarim van, ha lejjebb veszem driverből, akkor már tűrhető.
Szal hangzásban a cyborg jött be nekem, a medusa meg kényelmesebb
Ja, és a cyborgnál levehető a májk, medusánál meg felhajtós-tekergetős
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
Csatlakozás szempontjából a cyborg egyszerűbb, mert usb, van mellé egy kisebb progi, amivel lehet tesztelni, meg állítgatni.
A medusánál meg van egy port egység, amibe bedugod az 5,1-es kábeleket, másik oldalra meg a fülest. Nekem is van egy creative 5.1 hangfalszettem, ha azt akarom használni, csak bedugom a cuccba, és szól. Ha pedig füles és a hangfal is rá van dugva, akko mind2 szól . Medusa nem usb-s
Egyébiránt a ph-n boltoltam mind2-t, a cyborg-os srác mail-jét megtom adni, 8k volt mind2
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
Illetőleg a cyborg sokkal jobban szűr, mint a medusa.
Az előbbiből semmi nem hallatszott ki, utóbbit meg bnőm is hallja 3méterről, ha kicsit hangosabban tolom.
A pro gamer van nekem, és ahhoz is van egy dokkoló egység, aminek a hátulján 2*3 csatlakozási hely van, elől meg csak a fülesé. A fülest is csak ebbe lehet dugni, máshova nem, illetve a mikrofon részét a hangkariba kell - kábel több kilóméterre elég
[ Szerkesztve ]
-
Tweaky
csendes tag
A Superlux bazárt itt találod: [link]
Valszeg én is ilyen fejhallgatót + hangkarit veszek majd de még meglátom, Sup 681B + Xonar DG , 8500 + ~7000 + a szállítási költség
Jah és ha kéne mikrofon akkor esetleg valami Zalman mikrofon 1e Ft-ért és a fejhallgató kábelra rakhatod[ Szerkesztve ]
-
Tweaky
csendes tag
Szerintem is jobban néz ki és valósznűleg kényelmesebb is lehet, de azt mondják hogy Superlux-nak jobb a hangja. Nem tudom, nem próbáltam.
Hangkártya meg attól függ, hogy mik az igényeid, ha játék akkor nem árt a Xonar DG.
Egyébként jaffa-val beszélj, ő nagyon jártas e téren.
Én csak azt tudom mondani amit neten összeszedtem + nekem számít a kinézet is.
Sajnos jelenleg nincs pénzem komolyabb cuccokat venni, ezért sem tzdok saját tapasztalatot mondaniÁrgép azt írja hogy 2.5 méter kábél
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
Superlux 681B-vel jobban járnál. Az egyetlen valamire való Creative fejhallgató a Creative Aurvana Live!.
Hangkártya erősen ajánlott hozzá, az Asus Xonar DG elegendő.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest