Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
b0unCe
aktív tag
nekem teccik. Teccikerteni?M?? :DD :DD
-
Cathfaern
nagyúr
TV tuner kártyát kell venni. Vagy pedig kell egy videómagnó, és azt kell rákötni egy TV bemenetes videókártyára.
És még valami: nem szednéd ki azt a .gif-t az aláírásodból? Nem azzal van bajom, hogy kép van az aláírásodban, hanem azzal ami az a kép (egyszer egy házigazdának is nekiestem ezért :D Igaz ott még rosszabb volt :U). Előre is kösz. -
Formi2
csendes tag
A hangkártyám pontos tipusa Creative SB Live! CT4670 Value. Ez a tipus támogatja az 5.1 et vagy nem?
-
Formi2
csendes tag
Felraktam a kxproject drivert most már a zöld helyet csak a feketéből jön a hang persze a win 5.1 en van és 5.1 es hangal teszeltem. Lehet hogy a hangkártyám nem támogatja (Egy régi SB Live!)
-
Snowman21
tag
nahh figyizz......
először is nekem alc650 alaplapi hangkaresz van és ez alapján mondom el hogy kell belőni a dolgot.
nem hinném h. dzsámperelni kellene..
zöldbe az első hangszóróké
feketébe a center és sub
olyan világos barnaszerübe meg a hátsókét.
nek mis creative van igaz az 5300 de ua. mint a tied csak erősebb a subja, és nekem egyből jó volt minden....
ja és nézs meg a hangkari progiját
valamit felrak a vezérlőpultba tuti, ott belegyen állitva minden okésan.
6channelre vagy 5.1 re ahogy ott van feltüntetve.
ja és nekem ez a hangkari szétosztja 5.1 re az mp3 at is.
winamppal be tom állitani az preferences output/directsound output nevü opciójánál azt hogy allow hardware accelleration.. ekkor lesz 5.1 az mp3!!!!! -
b0unCe
aktív tag
nekem a hangszorom creative. de a hangkarty aintegralt. Akko mi van ?
-
Formi2
csendes tag
Szerintem a driver lehet a hibás, de hol lehet Creative SB Live! hoz XP drirvert leszedni?
-
Formi2
csendes tag
nekem is ez a problémám. Tehát hiába van ac-3 on a hangfal és 5.1 en a vezérlőpultban csak az egyik bemenet kelt hangot. És egy bementbe nem tudom bedugi az öszes cuccot.
-
b0unCe
aktív tag
az megvan :DD akkor kiprobalom :C
-
wipes
senior tag
Szerintem hangkártyától is függ, nekem az integrált (nforce lap)
5.1 hangkütyüvel csak 2 szólt pl mp3-nál, most van benne egy
acoustic edge, az kirakja rendesen a sztereó hangot mindegyikre, és külön
is lehet állítani a hangerőt.
(ezzel együtt asszem nem tartom meg, mert nem tudom kihasználni, visszaállok 2.1-esre)) -
b0unCe
aktív tag
Es nem tugya valaki hogy hoogy lehet pcn tvt nezni? TV nelkul. net tv vagy valami ami befogja a tv2 rtlklub m1 meg ijeneket?
-
b0unCe
aktív tag
hat most lusta vagyok lemenni a tékába kivenni dvdt. itthon meg nincs :DDD VAgy nem tudtok olyan jatekokt ami ilyen?? :F
-
b0unCe
aktív tag
csak ott?? ez szornyu.
-
b0unCe
aktív tag
akkor mikor van hogy mindegyikbol szol? Jatekoknal vagy minel? dvd? beraktam egy videocd t es annal is acsak az elsokbol szolt! :F
-
b0unCe
aktív tag
de mindegyik variaciot vegig dugdostam :D szal mindegyiket bedugtam mindenhova es csak a feketebol jonnek hangok :( szal attol fugg hogy melyik megy hatsoketto kozepso es a ket elol szelso amelyiket a feketebe dugom. alapbol az elsoket kell a feketebe.
-
tkesy
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Neki 5 csatlakozó felülete van:
Fekete : Mélynyomó/Center
Narancs: Hátsó jobb/bal
Zöld: Első jobb/bal
Kék: Line-in
Lila: Mikrofon
Egyébként tényleg jumpereket érdemes megnézni, ha van, /ez a pdf amit nézek nagyon gány munka, alig lehet valamit is elolvasni benne a rajzoknál :((( /mert az is el lehet állítva..... -
-
b0unCe
aktív tag
kezd reggeledni es meg nem vagyok almos :D . na tudna valaki segiteni? :o
-
b0unCe
aktív tag
hat remeljuk talalok meoldast. ennek ellenere tok jo kis hangfal. csak menne az osszes.
-
Alvin_ti4200
félisten
Asszem az ilyen integrált hangkártyáknál az alaplapon kell jumperrel állítani, hogy sztereóban vagy 5.1-ben akarod használni (de nem biztos), és ilyenkor a hátsó hangfalaké lesz a Line-in (kék) bemenet (ha jól tudom). Persze lehet, hogy nagy baromság, jöjjenek a többiek, oszt javítsanak ki:))
-
b0unCe
aktív tag
az lenne a banatom hogy az uj creative inspire 5100 5.1 es hangfalat csak ugy tudom beuzemeltetni hogy az elso 2 hangszoro megy.
vagyis van egy nf7-s alaplapom amin dolby didzsitál 5.1 integralt hangkartya van.
namost jol osszeszereltem a hangszorokat ugy ahogy az le van irva. es a gond hogy a gep hatuljabaa ahova belehet dugni a cuccokat csak egy dugohelyen :DD van hang. szal vagy a kozepso hangfal megy vagy a ket hatso vagy a ket ellso. amelyiket dugom a feketebe az megy. a narancs sarga es a zold lyukak nem muxenek.
mi aa teendo? :F
Aktív témák
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Képregény topik
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest