Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
b0unCe
aktív tag
nekem teccik. Teccikerteni?M?? :DD :DD
-
b0unCe
aktív tag
nekem a hangszorom creative. de a hangkarty aintegralt. Akko mi van ?
-
b0unCe
aktív tag
az megvan :DD akkor kiprobalom :C
-
b0unCe
aktív tag
Es nem tugya valaki hogy hoogy lehet pcn tvt nezni? TV nelkul. net tv vagy valami ami befogja a tv2 rtlklub m1 meg ijeneket?
-
b0unCe
aktív tag
hat most lusta vagyok lemenni a tékába kivenni dvdt. itthon meg nincs :DDD VAgy nem tudtok olyan jatekokt ami ilyen?? :F
-
b0unCe
aktív tag
csak ott?? ez szornyu.
-
b0unCe
aktív tag
akkor mikor van hogy mindegyikbol szol? Jatekoknal vagy minel? dvd? beraktam egy videocd t es annal is acsak az elsokbol szolt! :F
-
b0unCe
aktív tag
de mindegyik variaciot vegig dugdostam :D szal mindegyiket bedugtam mindenhova es csak a feketebol jonnek hangok :( szal attol fugg hogy melyik megy hatsoketto kozepso es a ket elol szelso amelyiket a feketebe dugom. alapbol az elsoket kell a feketebe.
-
b0unCe
aktív tag
kezd reggeledni es meg nem vagyok almos :D . na tudna valaki segiteni? :o
-
b0unCe
aktív tag
hat remeljuk talalok meoldast. ennek ellenere tok jo kis hangfal. csak menne az osszes.
-
b0unCe
aktív tag
az lenne a banatom hogy az uj creative inspire 5100 5.1 es hangfalat csak ugy tudom beuzemeltetni hogy az elso 2 hangszoro megy.
vagyis van egy nf7-s alaplapom amin dolby didzsitál 5.1 integralt hangkartya van.
namost jol osszeszereltem a hangszorokat ugy ahogy az le van irva. es a gond hogy a gep hatuljabaa ahova belehet dugni a cuccokat csak egy dugohelyen :DD van hang. szal vagy a kozepso hangfal megy vagy a ket hatso vagy a ket ellso. amelyiket dugom a feketebe az megy. a narancs sarga es a zold lyukak nem muxenek.
mi aa teendo? :F
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- Yettel topik
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest