Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
Phantom
tag
Eltelt a hét. És vesztesen kerültem ki belőle :(
Most kezdhetek újra csajozni. Mondjuk egyelőre nincs sok kedvem hozzá. Az ősz amúgy is elég depressziós időszak. Meg már két és fél éve nem próbálkoztam ilyesmivel. El lehet ezt felejteni?
Az Ulpius ház sem reagált eddig még semmit. Ez az én formám. Pedig kellene a pénz, mert a mostani munkámmal alig haladok. Mintha fogalmazásgátlót vettem volna be. Néha azon veszem észre magam, hogy már egy órája bámulom a képernyőt, és nem írtam egy mondatot sem. Most is a PH! előtt döglök...
Holnaptól igyekszem felrézni magam. Vagy inkább holnaputántól? Nem, inkább a holnap. Nem jó tespedni. Önsajnálatnak vége. Holnaptól új csaták, új kihívások várnak.
És remélem, új szerelmek is. Bár ez nem fog jönni egyik napról a másikra.
Aktív témák
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 - 14"2K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11- RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest