Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Phantom
tag
Eltelt a hét. És vesztesen kerültem ki belőle :(
Most kezdhetek újra csajozni. Mondjuk egyelőre nincs sok kedvem hozzá. Az ősz amúgy is elég depressziós időszak. Meg már két és fél éve nem próbálkoztam ilyesmivel. El lehet ezt felejteni?
Az Ulpius ház sem reagált eddig még semmit. Ez az én formám. Pedig kellene a pénz, mert a mostani munkámmal alig haladok. Mintha fogalmazásgátlót vettem volna be. Néha azon veszem észre magam, hogy már egy órája bámulom a képernyőt, és nem írtam egy mondatot sem. Most is a PH! előtt döglök...
Holnaptól igyekszem felrézni magam. Vagy inkább holnaputántól? Nem, inkább a holnap. Nem jó tespedni. Önsajnálatnak vége. Holnaptól új csaták, új kihívások várnak.
És remélem, új szerelmek is. Bár ez nem fog jönni egyik napról a másikra.
Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest