Hirdetés
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
joshua7
üzenetére
Hazudós.
Az a plusz 200MHz órajel különbözet, plusz a c to c előny az Ivy javára(mennyi is, 11% kb?) ezt generálta?! Jó, azt tegyük hozzá, hogy hatalmas cpu limit van már egy alap kártyával is, CFX -ben még nagyobb. A 4 GPU -nál pedig hatalmas.(ezekkel a beállításokkal szerintem a 4GPU és a 2GPU között hangyányi különbség van csak, mivel mindegyik felállásban már alapból is kevés a processzor órajel. Tehát míg CXF-ben 70%-on dolgoznak a kártyák, úgy 4 gpu-nál mondjuk 20%-on, mert nincs több erőforrás cpu oldalról)
Arra akartam kilyukadni, hogy ez így rossz összehasonlítás, és nem szabad következtetéseket levonni. Azonos órajelen, azonos kártyafelállással és órajellel, azonos driver mellett ér valamit az e fajta versenyeztetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anime filmek és sorozatok
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a plusz 200MHz órajel különbözet, plusz a c to c előny az Ivy javára(mennyi is, 11% kb?) ezt generálta?! Jó, azt tegyük hozzá, hogy hatalmas cpu limit van már egy alap kártyával is, CFX -ben még nagyobb. A 4 GPU -nál pedig hatalmas.(ezekkel a beállításokkal szerintem a 4GPU és a 2GPU között hangyányi különbség van csak, mivel mindegyik felállásban már alapból is kevés a processzor órajel. Tehát míg CXF-ben 70%-on dolgoznak a kártyák, úgy 4 gpu-nál mondjuk 20%-on, mert nincs több erőforrás cpu oldalról)