Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Arra akartam felhivni a figyelmet, h mennyire csaloka tud lenni egy eredmeny. A progit ugy hivjak, h 3Dmark06, megis gyorsabb proci mellett tobb pontot kapsz, pedig egy hajszalnyival gyorsabb voltam en 3D tesztekben, szoval a proginev nem jo.
Pont ezért szerintem lehetne olyan lista, ami levonja a CPU pontot, és csak a VGA-t veszi figyelembe... Bár akkor nem 3DMark eredmények lennének, hanem VGA összehasonító eredmények. -
RpPRO
őstag
Arra akartam felhivni a figyelmet, h mennyire csaloka tud lenni egy eredmeny. A progit ugy hivjak, h 3Dmark06, megis gyorsabb proci mellett tobb pontot kapsz, pedig egy hajszalnyival gyorsabb voltam en 3D tesztekben, szoval a proginev nem jo.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy semmi izzasztas nincs itt, vga alapon, procit sem huztam jobban, alatta megy csomo progi, assetudom, milyen driver.
Mod: hozhatnek masik peldat is, ime gerrog eredmenye: [link]
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
update
-
TomBoy1986
veterán
Javítottam a 06 fronton is

[link]
Ez szintén a 7.7-es driver és X2 a hűtés. -
Brumi˘
addikt
Itt van az első vmodos eredmény: [link]
A kari: Leadtek 7950GT 256mb + vf700cu @ 700/1750, 1,4ns-es hynix memokkal, vmod: vgpu: 1,5V vmem: 2,1V
A többi látszik a képről. -
diablo1984
veterán
válasz
Lacc<cs:s>
üzenetére
asszem ennyikörül kapnak a pro-k, hát húzzd meg egy kicsit!

-
Lacc<cs:s>
csendes tag
[link]
nem kevés ez 1 kicsit??? -
diablo1984
veterán
válasz
JustMusicFm
üzenetére
jobban is jársz, de pl a galaxy-nak is van ilyene, mint az inno, meg mint a te karid, csak 16x-ban!

-
JustMusicFm
csendes tag
válasz
diablo1984
üzenetére
[link]
Erre próbálom meg becseréltetni...remélem ''megengedik''...
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
válasz
JustMusicFm
üzenetére
maga a galaxy 7300gt nem egy rossz alkotás, meg 15k-ból bőven kijön a 16x-a is...sőt 15-ért már 7600gts-t, 18k-ért 7600gt-t is lehet venni!

-
JustMusicFm
csendes tag
válasz
diablo1984
üzenetére
15ért vettem...akkor fasza...gratulálok magamnak
Na mind1..ez van, és októberig ez is marad. Pedig gondolkodtam, h veszek még1et, és akkor milyen fasza sli meg midnen...de akkor ez helyett vehettem volna valami videókártyát is mi?
Megpróbálom eladni valakinek, aztán lehet, h beruházok vmi jobbra... -
diablo1984
veterán
válasz
JustMusicFm
üzenetére
neszivass már ilyen kis pcie-es vga-d van??????
ilyet még nem is láttam, de így már világos, hogy miért 1x-es! ez egy integrált minőségűnek felel meg és nem 16x-os! 
muréna: sasszemed van!
mod: azt hittem 1x-es PCIe-es foglalatba csak lan, hang, meg hasonló kissebb dolgok mennek bele, nemhogy vga! nemcsoda, hogy lassú!
SLI-s lapban eléggé fakírság PCIe 1x-es vga-t rakni! próbáld meg visszacserélni a bolttal 16x-osra, vagy add el és vegyél egy normálisat! amúgy mennyi volt??
[Szerkesztve] -
-
Muréna
őstag
válasz
JustMusicFm
üzenetére
hm.. milyen alaplapod van?
-
JustMusicFm
csendes tag
megnéztem a biosban..az 100on volt eddig is...felraktam az új drivert, és a tv kártya miatt volt az a multimédiás izé...szóval most ''minden ok''..csak a 3dmark06 ban 1-fps között mozog az érték

Erre nézzetek rá pls... [link]
Ott a helynél nem PCI-E nek kéne lennie?

Vagy még hol tudom beállítani h 16x os legyen? -
Muréna
őstag
válasz
JustMusicFm
üzenetére
16x osonak kéne lennie, biosba van olyan hogy pci-e frequency, azt fixáld le 100 ra !
-
Muréna
őstag
válasz
JustMusicFm
üzenetére
hoppá, mi az a pci-e expressz 16x@1x??
-
JustMusicFm
csendes tag
válasz
JustMusicFm
üzenetére
Van 1 tv tuner még a gépembe...valószínű az lesz a sárga vmi...amint tudom, meglesem. Viszont ha az tényleg a tv..., akkor miért a gyenge eredmény?

-
JustMusicFm
csendes tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Leszedtem a drivert, amit írtál, nemsokára fel is rakom, de most nem a saját gépem előtt ülök...Arra meg próbálok rájönni, illetve kérdezősködöm itt a fórumon is...hátha valaki tudja...
-
diablo1984
veterán
válasz
JustMusicFm
üzenetére
a galaxy felírát azt várhatod, mert nem írja, msi-k meg hasonló nagyobb rárkák szoktak saját névvel ellátott biost rakni a karijaikra!
everest adat szerint rendben van a kari, rakd fel a cd-ről a drivereket, kivéve a hálókariét, az nvidia driverből meg a 94.24-est! az ezközkezelőben mi az a multimédiiás akármi, amit nem ismert még fel? az a nagy sárga kérdőjeles nyavaja!
-
JustMusicFm
csendes tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Üdv!
Itt a kép: [link]
Az alaplapi cd-n amit adtak drivert, azt nem raktam fel, annak egy újabb verzióját tettem fel. A videókártyának is szerintem friss a drivere. Az furcsa nekem, hogy az everest sehol sem írja, hogy tulajdonképpen ez egy Galaxy kari...Azt tudom h nvidia 7es széria, de akkor is...nem kéne valahol megjelennie?
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
válasz
JustMusicFm
üzenetére
feltetted az alaplapi divereket? mert valami moltimédia-vezérlőt még hiányol.... legújabb nvidia driver a kari alá is kell! meg egy everest gpu részt beszurhatnál, hogy mi lehet a gond!

-
Muréna
őstag
mindenkit felraktam..
-
04ahgy
nagyúr
A kiegészítés kiegészítése:
Megcsináltam az alapórajeles (CPU – VGA – RAM) tesztet is...
VGA és a hardverkörnyezet ugyanaz, mint a #3070-ben. Órajelei: 621 / 720 (DDR-1440)
CPU: 2200MHz RAM: 250MHz (DDR-500)
Az eredmény itt található: [link] Remélem hamar felkerülök én is, azt hallottam, hogy dícséretesen gyors az ügyintézés.
HGyu
[Szerkesztve] -
04ahgy
nagyúr
Kiegészítés:
A meghajtóprogram az ATI Catalyst 7.4 volt, a kártya egy MSI Radeon X1900XT-256MB. Órajelei 681MHz / 828MHz (DDR-1656) voltak. A gyári hűtőjével hűtöttem, a GPU feszültséget az alap 1,400V-ról 1,450V-ra növeltem. Nem tudom, hogy ez már voltmodnak számít-e, hiszen az X18XX és X19XX kártyáknál ez szoftveresen módosítható. Az 1,2ns Samsung GDDR3 memók azt a tuningot teljesítették, amire skálázva is vannak, tovább nem bírták. Még ez is szép eredmény, mert az alap órajel az 720MHz lenne.
A processzor az a gyári 2200MHz-ről 2700MHz-ig volt felhúzva, feszemeléssel. A táblázatba bekerülendő: 2708MHz CPU / 541MHz RAM (DDR1 !!) Cache: 2*512k
Köszi, HGyu -
04ahgy
nagyúr
Hello!
Én is szeretnék a listára kerülni, tuningolt 3DMark06-os eredményem a következő: [link]
Köszi!
HGyu -
JustMusicFm
csendes tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Nah...''feltornásztam'' 999re...de mindjárt sírok így is...nem tudom mi lehet. Vistával volt az a 7xx vmennyi, most felraktam egy jó kis xp-t. Nem tudom, mennyire lehet hinni ennek a driveragent oldalnak, de ott a következőt látni : [link] Ezt a maradék 3at nem igazán tudom megoldani. Ennek köze lehet ahhoz, hogy ennyire gyengus a teszteredmény? Amikor fut a 3dmark, akkor ott a teszteknél a max fps az 4-5 körül van...de a legtöbb helyen 1-2, a cpu tesztnél meg sok helyen nullán áll, aztán csak szaggat...
A régi videókarimmal(Excalibur ati r 9200Se 256mb) a Counter strike simán ment 120 fpsel...ezzel meg teljesen mind1, hogy 1024x768, vagy 800x600, élsimítás ide-oda...akkor is 89-90 körüli fps van 
Nagyon kérem, aki tud, segítsen...

Előre is köszi szépen! -
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
én 3200+-os procival alapon olyan 2100 pontot értem el, nálad valami iszonyatosan nagy gixxer lehet!

-
Muton
addikt
hello!
7600gt 3Dmark06 tuning alapfeszen: [link]
s1.1, HR-03, 93.81 -
diablo1984
veterán
válasz
JustMusicFm
üzenetére
és csak ennyit ér el?
hmm, régen volt 7600gs-em, azzal egy szinten van, csak nem tudom, hogy mit tudtam vele, mert másik gépről írok, ezen meg nincsenek az eredmények! 
-
gombcomp
senior tag
Nem ,nnél az eredménynél ''csak'' 1,5V volt (nem dadogok),csak próbálkoztam 1.7-tel is de az is csak 3,4 re adott lehetőséget..

A táp adatlapja :[link]
Ha volna ötletetek megpróbálnám.............
ADMINOK ! hiányzik valami,hogy be kerülhessek a tunning/8800/06 listájába?
(proc hűtés VAPO,VGA H2O, a vga órajelek: 684/1674/2160+flash mod alapon)
[Szerkesztve] -
JustMusicFm
csendes tag
válasz
diablo1984
üzenetére
ilyen kari : [link]
-
diablo1984
veterán
válasz
JustMusicFm
üzenetére
hát ez tényleg nagyon kevés? ez valami 64 bites vga?
-
JustMusicFm
csendes tag
Üdv!
Most vettem a gépem, gondoltam lefuttatom rajta a 3dmarkot. Ez lett az eredménye : [link]. Ez milyen eredmény ettől a konfigtól? Ahogy itt olvasgattam, nagyon gyér... Valaki esetleg tudna segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszi a választ. -
Joshi
titán
Megszületett a húzott eredményem, amit egyenlőre kevésnek találok
:
6041 pont.
[link]
Többre számítottam, de a VGA-ban van még tartalék, már csak azért is mert H2O hűtésem van [link].
Szerintem a proci ennyit tud , esetleg 2750Mhz. 
Muréna, ha lesz időd dobd fel az eredményemet.
THX! 
Ui.: a konfig az adataimnál és 7.6-os Catalystot használtam vízhűtéssel.
[Szerkesztve] -
dinka.86
aktív tag
Sziasztok. Egy ideje Vistát használok. Na azóta nem játszom. Most csináltam egy 3Dmark06-ot és csóri 3959 pontot kaptam, veszettül szaggatott...

SM 2.0 1614
SM 3.0 1572
CPU 1532
XP alatt az alap eredmény: 48XX
A játékok élvezhetetlenül szaggatnak. Ennyire kevés lenne a 2X512 ram?? Vagy mi lehet a gebasz? -
-
Bögre
aktív tag
Sziasztok!
Gigabyte 7900GT (Vmod)
[link]
-
zalaszen
csendes tag
Milyen beallitasokkal ``hivatalos`` itt kozzetenni egy 3D06 eredmenyt? 1600x1200, full AA stb...??
-
zalaszen
csendes tag
Ahogy nezem egy 8600GT nem is olyan rossz...6748-at nyomott 1024x768-ban...
-
Muréna
őstag
mindenki felrakva

-
xlaci
senior tag
ujabb teszt, 3dm2006 6678 ponty
, alakul
x1950xt 256m 662/945, proc e6400 3.2ghz, memoria 800 mhz
[link] -
diablo1984
veterán
új galaxy 7900gs super, így új alapórajeles eredmények:
3dmark06: 5303 pötty [link]
gépem az adataimnál, a vga-n vf700 alcu van(hiába hajnali idő, de azért ráraktam!

-
CSorBA
őstag
Szép napot mindenkinek!
Szeretnék javítani a helyezésemen. Réges-régen még a 10. körül mozogtam a 7800GTXes listán, azóta visszacsúsztam az 50. helyre... Nah de most, végre sikerült beszereznem egy 3800+ x2est. És voálá: [link]
A videókártya most elmarad a régitől [link] De a procin most sok pontot hoztam be. info: driver 91.47
Jah és alapon ilyen: [link]
-
pasquale
tag
Szeretnék felkerülni a listára.
3472 
[link] -
pasquale
tag
Ezt hogyan érhettem el egy 7600gt-vel????
[link] -
Muréna
őstag
asszem mindenki fel van rakva, aki mégse, az jelezze nekem pls..
-
VociK
tag
Hello!
itt az én kis Inno3D 8600GT-m[link]
[link]
célnak megfelel, olcsó vót, szép a grafika és gyorsabb mint az előző (7600GST)
Zalman VF-700 cooler raktam rá. Nem izgat ki mit mond immár 6éve inno kártyáim vannak és eddig bevált. A gari nem izgat mert 1éven belűl úgy is lecserélem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
M3kk
őstag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
A drivereken sajnos meg van amit javitani
. -
M3kk
őstag
Egyet teszteltem..
HD 2900XT 1024 MB DDR4
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na mind1..ez van, és októberig ez is marad. Pedig gondolkodtam, h veszek még1et, és akkor milyen fasza sli meg midnen...de akkor ez helyett vehettem volna valami videókártyát is mi?
Megpróbálom eladni valakinek, aztán lehet, h beruházok vmi jobbra...

Sejtettem, hogy gyors leszel, na de hogy ennyire!