Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Megkérdezhetem, hogy honnan tudod mit akart írni a kolléga?

Egyébként (ez nem (csak) neked, hanem a tímnek). Rover eddig egyedül végezte ezt a munkát, nem is akárhogy. Mégis ennek és ''egyedi'' stílusának ellenére, nem láttam, hogy felvágott volna vele.
Rovernek hálásak vagyunk és leszünk (továbbra is folyamatosan figyelemmel követi a dolgokat, és szól, segít, ha valami olyat vesz észre ami ezt megkívánja).
Ki vágott fel? Nyugodtan idézz hsz-t. Simán kidumálom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudom mennyi munka van vele (Honnan? Gondolom ránézésre cirka belövöd, hogy kb. mennyi munkával járhat az adatok frissítése, de nem csak ebből áll a dolog. Arról van elképzelésed, hogy az elmúlt másfél hónapban mit és mennyit foglalkoztunk a listával a háttérben? Olyan dolgokkal foglalkozunk amelykenek a gyümölcse remélhetőleg a közeljövőben kézzelfogható lesz és remélhetőleg mindenki örvendezik majd.) , de jobb ha ezt nem hangoztatjátok, hanem mások ismerik el. (nem veszélyes mértékű a dolog (ha te mondod biztos úgy van), csak az elöző 1-2 post alapján kicsit figyeljetek erre, mert ez alapján ítélnek meg titeket, a munka nagysága ebben nem segít, csak abban, hogy a figyelem előterébe kerültök).
Mindenkinek ott volt a lehetőség, hogy átvegye a munkát Rovertől, amennyire én tudom, nem szakadtak meg az emberek a nagy jelentkezésbe, hogy csinálhassák. Rover ~1 hónappal a ''lemondása'' előtt szólt, hogy nem tudja tovább csinálni a listák karbantartását [link], aztán később kifejtette, hogy nem volt túl sok jelentkező [link] , tehát maradjunk annyiban, hogy lehet örvendezni, hogy csináljuk, hogy próbálunk fejleszteni, hogy nektek jobb legyen, mindezt anyagi és egyéb ellenszolgáltatás nélkül, szabadidőnkben. Tehát engedtessék meg, hogy amikor valaki irónikusan azt mondja, hogy nem csinálunk semmit - miközben csak élvezi azt amit mi hozunk össze a köz javára - enyhén szarkasztikus hozzászólással reagáljak.
Lehet ítélkezni.![[kép] [kép]](http://hangulatjelek.extra.hu/images/350.gif)
mod: szokásos
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)