Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Nyúltáp
üzenetére
hello.
ha sok szabad időd lesz, akkor majd én lefoglalom
Kb. májusig kellene csinálnom valami kisfilmet, 3D studioba, aminek az lenne a lényege, hogy számitógéppel hogy lehet érzelmeket kifejeztetni egy - egy emberen vagy akármin 
más, ami jelenleg fontosabb, kiprobáltam a loft-os trükköt és végre sikerült megcsinálni ahogy szerettem volna. megcsináltam az útat, megcsináltam a talajt hozzá, DE. nagyon részletes lett, gondoltam a multires-sel lejebb veszem, de hiába állítom be, hgoy 10%-a legyen csak az eredetinek, akkor is ugyaúgy 4 percig renderel egy képet
hogy müködik ez a módosító? -
válasz
Nyúltáp
üzenetére
Igen, az új alaplapon sajna csak két memóslot van, a régin 3 volt (ezért volt 2x256 + 512). eleinte ezen 768-ban toltam (512 + 256), de emiatt single channel, az meg tetű lassú volt... utána átáltam 2x256-ra (4200 MB/sec-re nőtt az olvasási sebesség). Most vettem még egy 512-eset, így betettem a két 512-eset, a két 256-osat meg próbálom eladni (6-ot adnának a kettőért eddig, de 7 alatt nem adom
)
Tudom, hogy nem jelent sokat ez a teszt, de azért örülök az eredményeknek:
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb. májusig kellene csinálnom valami kisfilmet, 3D studioba, aminek az lenne a lényege, hogy számitógéppel hogy lehet érzelmeket kifejeztetni egy - egy emberen vagy akármin 
hogy müködik ez a módosító?
)