- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Hali!
Nyúltáp:
Köszi a segítségeket, végül sikerült beizzítanom a Bounces-t, annyi volt a hiba, hogy full fekete (0,0,0) volt, és gondolom matematikailag nem sikerült neki rajta világosítani, mivel nem volt mit. Most kicsit világosabb (40,40,40), és így már okés. Bár a képeket még csak most látom CRT-n, és nagyon fel kell tekernem a Brigtness-t, hogy olyanok legyenek a képek, mint a notin.
Biztosan van Brazilban is ilyen pipa funkció (csak el ne szívjuk
), de már nem akarok foglalkozni a háttérrel
. Egyszerűen nem köt le
. Persze tom, h csak jó szándékból mondjátok, de így legalább nincs mit kritizálni... az autón kívül
.
RefeeZ:
Bár nagyon absztraktnak kell lenni ahhoz, h valaki rájöjjön mégis mik azok a bögrén, de attól függetlenül (-meg azzal együtt is-) a modellezés sztem nagyon jó lett. De még az anyagok is!
Az Audival meg nem tom, mi a bajod... nekem fix, h több idő kellett, míg így nézett ki a Seat. Folytasd csak!!!
Balika911:
Te nyugodtan lökjed csak a kocsiról a képeket, ez csak az én szórakozásom, h nem mutatok addig képet, amíg kész nincs... De így lehet a legnagyobbakat ''ütni''
. Pedig közben jópárszor megfordult a fejemben, h na most linkelek egyet, de erőt vettem magamon
.
Menthirist:
Bár még nem néztem meg 1 videódat sem (ezzel nem is büszkélkedek..), de várom, h végezz velük, mert akkor egybe megnézném, h mit is tud a ''konkurencia''
.
És hogy ne csak OFF legyek, bővült a galériám: Bővebben: link
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), de már nem akarok foglalkozni a háttérrel
. Persze tom, h csak jó szándékból mondjátok, de így legalább nincs mit kritizálni... az autón kívül
.