- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
hogy tok viewportban korlátlanul zoomolni?.....elég hülyén hangzik a kérdés és valszeg midnenki tudja csecsemőkora óta,rajtam kívül.....tehát nálam kb úgy néz ki a dolog hogy amikor progi úgy gondlja akár egy nyomorult vertexre is annyira rá tok zúmolni hogy betöltse az egész nézetablakot viszont van amikor zoomolok és megint és ismét és egyszercsak egyre lassabban zúmol aztán pedig megáll mint egy zsák szar és csak toporog egyhelyben,szal olyan mintha kinézne magának egy dolgot a levegőben arra rázúmol és kész,és persze az körül is tud csak forogni (remélem annyira még nem könnyeztek a röhögéstől hogy ne tudjátok felfogni kb mit is akarok
)....szal érdekelne hogy ezt miért teszi azt leszámítva hogy láma vagyok persze.....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)....szal érdekelne hogy ezt miért teszi azt leszámítva hogy láma vagyok persze.....