- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
válasz
icecave
üzenetére
Üdv 'icecave' !

1.:
A;
Huhh megpróbálom leírni érthetően vagy inkább egy fura példával
A mítosz szerint a vámpírok ugye a tükörben nem látszódnak, de amúgy meg látjuk őket na szóval nálam ez a fajta jelenség van, hogy amit nem látok, mint maga a konkrét tárgy azt a tükörben látom amit viszont a tükörben nem látok azt a konkrét tárgyon látom. XD jó példa tudom
természetesen render után.
B;
Ezt hol is találom vagy ez ismét egy jó kérdés? "...dobj rá egy reset xform-ot, és collapsold bele..."2.:
Na ez sikerült, de csak, mert írtad, hogy a 7 gomb az amúgy nem igazán találtam már magát a PLUSZ jelet sem.
Nekem ezt írja ki.:
Polys: 276.981
Verts: 273.724
FPS: 1,58'üresjáratban' 197.656 az fps szám
Amit letöltöttem CAMARO annál csak 16.810 a polyk száma a verts pedig 12.623
De nem olyan hűde részletes és szép pedig részletes csak hogy is fogalmazzak más egy gta3as autó és egy gta4-es
most nem jut eszembe jobbViszont ezt nézd meg itt /oldalt mutatja/ a polyk száma 324,501 a verts /ami gondolom a vertex szó rövidítése.../ 348,681
és nem hiszem, hogy ő akadva csinálta volna :/http://www.turbosquid.com/3d-models/3d-realistic-batmobile-tumbler-model/614611
vagy éppen ez
http://www.turbosquid.com/3d-models/3d-bauhaus-furniture-mies-van-der/495478
655,329 poly és a vets 0 amit nem értek de mind13.: Oké, hogy lehet hideolni ezt alkalmazom is, de amikor egymás mellé akarom passzinteni a két fél modelt az autónál ugye, akkor huuuh megvilágosodtam ez a rész kiküszöbölhető...

Segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Google pixel 8 8/256
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

most nem jut eszembe jobb