- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen... Vidótutorok rulzanak... Én sem vagyok annak híve, hogy ha a profi nem magyarázza, ezért is szeretem a Gnomonokat, mert abban nem csak hogy magyaráznak, de nem csak azt mutatják be, amit épp használnak, hanem végigmennek az összes attribútumán illetve objektumán... Mindenen. Minden nenü meg ilyenek... Ennek van értelme... Ha meg valaki csinál is egy nagyobb modellt, akkor ott legalább már magyrázzon valamit... Csak ritkán van értelme annak, hogy ha nem magyaráz semmit. Egyedül egy olyan tutor volt, aminél nem nagyon zavart az, hogy nem mondta csak azt, hogy most itt vágunk eddig, most pedig innen eddig... Az Apache tutornál... Ott ugyanis mást tanultam, mégpedig azt, hogy hogy építsük fel a modellt, hol vágjunk és hol hagyjuk abba... Hasznos volt, csak még nem néztem meg, mert 14 órás
A 3d palace-esek is egész jók, de nem szabad elfelejteni, hogy szerintem amiért fizetni kell(ene) azok azért nagyobb értéket képviselnek... Szóval nekem eddig a favorit a Gnomon sorozat, majd a Lost Pencil (ebből csak az Elefántos van meg, az szétcsomizva 12-14 giga), majd a SimplyMaya Apache majd a 3d-palace-ek... Ha net elé kerülök normálisan, szedek majd még LP-t és Gnomont, meg SM-et, 3dp-ből szinte mind megvan......
És én amúgy szeretem, ha tervezgetnek előtte, pl az LP-s csávó elefántok mozgását meg képeit tanulmányozta, az Apache-osnak volt egy csomó, CSOMÓ referenciaképe... Szal szerintem igen jó az, és az a követendő út, nem az, hogy na üljünk le, és dobjunk össze valamit (mégha olyan kira is lesz az eredmény, mint nekik...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A 3d palace-esek is egész jók, de nem szabad elfelejteni, hogy szerintem amiért fizetni kell(ene) azok azért nagyobb értéket képviselnek... Szóval nekem eddig a favorit a Gnomon sorozat, majd a Lost Pencil (ebből csak az Elefántos van meg, az szétcsomizva 12-14 giga), majd a SimplyMaya Apache majd a 3d-palace-ek... Ha net elé kerülök normálisan, szedek majd még LP-t és Gnomont, meg SM-et, 3dp-ből szinte mind megvan......