Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@x
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Osztom az elöttem szóló véleményét elég nehéz olyat találni amiböl lehet tanulni,viszont ami nekem nagyon sokat segített azok az olyan tutoriálok amikben konkrét dolgokat csinálnak meg az elejétöl a végéig,pl:Gnomon workshop,Digital tutors,3d Palace már van tölük vagy 60Gb adatom és nekem ez nagyon bejött,megcsinálod öket,mondjuk ami tetszik azt 2x is és másodjára már azt veszed észre(én legalább is)hogy van egy csomo dolog amit te másképp csinálnál mert mondjuk gyorsabb vagy csak egyszerüen arra áll rá a kezed!
Nem nehéz megtalálni öket van egy két virágboltos oldal vagy Google és utána biggyesztesz egy R vagy M betüvel kezdödö szót és már kész is
Lehet hogy tényleg perverzió de ezeket a Zbrush meg Mudbox tutorokat én is szeretem nézegetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest