- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXodus
őstag
Köszi a válaszokat.
2. kérdésre Bici-é adott választ. Nem is tudtam h ott van menü
1. kérdést kicsit finomítva:
Egy BOX 1 oldalát kitöröltem és a többi 5 oldalára bellülre 5 képet tettem, de kívülről ezek feketék. Azt szeretném h az egyik oldallap egyik felén kép legyen a másik felén átlátszó legyen (és ezt mind az 5 oldallapra)Menthirist: -igaz, de a plane-nél ugyan úgy fennáll még a problémám.
~Ph'vEscha: kicsit átfogalmaztam, ha így sem érthető akkor alszom rá egyet.
Bici: ez csak azt csinálja h variálja h a kép melyik oldalon legyen egy oldallapon.Néhány napja kezdtem bele a 3dsmaxba. Tutoriál alapján dolgozgatok, így pár kérdés felmerül ami abban nicsen benne, néhányra magamn is találok választ (amit pontosabban le lehet írni) és amikre nem találok az felteszem itt. Visszaolvasgatva látom itt már nem kezdők vannak, remélem nem probléma ha ilyen apróságokkal zavarok. pl.: 1 kérés nem nagy probléma, de ha már úgy is lehet akkor én úgy szeretném látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Temu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Gigabyte B650 Eagle Wifi alaplap!
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk Wifi alaplap!
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest