- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko81
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
huhhh..
Na nekem sokkal egyszerűbb dolog kell. Semmi köze a MAX-hoz csak azt hoztam fel példának. A feladat tisztán matematikai jellegű lenne. Adottak line-ok a 3d térben, ami 3 és négyszögű polygonokat alkotnak. Plusz adott egy Shape függvény, ami shape(k1,k2,k3,(k4))el létrehoz egy felületet. És egy olyan algoritmus kellene ami lefedi az egész drótvázat. Tehát sem megjelenítéssel, sem láthatósággal nem kell foglalkozni.Az én verzióm ez. A wireframben 3 ill 4 vonalból álló utakat keresünk, amelyek záródnak vagyis kört alkotnak. Ha 3 szögű akkor egyszerű shape függvény. Ha 4 szögű akkor megnézzük, hogy a négy pont egysíkban van-e, ha igen akkor shape. Ha nem akkor felbontjuk 2 háromszögre és shape.
Szerinted jó a gondolatmenet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Na nekem sokkal egyszerűbb dolog kell. Semmi köze a MAX-hoz csak azt hoztam fel példának. A feladat tisztán matematikai jellegű lenne. Adottak line-ok a 3d térben, ami 3 és négyszögű polygonokat alkotnak. Plusz adott egy Shape függvény, ami shape(k1,k2,k3,(k4))el létrehoz egy felületet. És egy olyan algoritmus kellene ami lefedi az egész drótvázat. Tehát sem megjelenítéssel, sem láthatósággal nem kell foglalkozni.